Widok

Mężczyzna 30+

Popiszę, pogadam, poznam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Skąd pewność, że subtelny komplement został niezauważony?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kawosz ze mną chcesz się kontaktować?
no tak ;)
Nie ma pewność - nic dla mnie nie jest pewne, nawet moje istnienie tutaj:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
> To sprawka jednego Onego który uwielbia czepiać się słówek

Onych nie ma pojedynczo:P
I na tym forum nie ma żadnego "jednego" co lubi się czepiać, chociaż jest taka "jedna":P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Antyspołeczny - informuję, że Twój subtelny komplement wywołał subtelną reakcję :). Niegodnym byłoby zareagować inaczej :)

Kawosz więc moje "reklamowanie się" jednak odnosi jakieś skutki ;). Podaj jakśs kontakt do siebie - odezwę się.
gg 44702080
>Antyspołeczny - informuję, że Twój subtelny komplement >wywołał subtelną reakcję :). Niegodnym byłoby zareagować >inaczej :)

Touche!:)

>Kawosz więc moje "reklamowanie się" jednak odnosi jakieś skutki ;).

To sobie pomyśl co by było gdybyś sobie założyła stały nick, i udzielała się tutaj codzienne i jeszcze na podforum towarzyskim;)
Nie bym coś sugerował, tak tylko mówię:P
Skusiłeś mnie :)

Ale reklamować się nie będę bo "reklama kłamie" :D
A teraz dawaj duszę!:D

Nad reklamą też popracujemy. Jak rozumiem problemem jest nazwa? Może zatem nazwijmy to "kreatywnym rozporządzaniem opiniami o sobie i świecie"?:P
Bierz jeśli takiej Ci trzeba ;)

Więc zaczynam kreatywnie rozporządzać opiniami :D
Może wymienię ją u Lucka za coś:p
To tyle masz na sumieniu że uciekasz się do handlu z Luckiem? :P
Sumienie mam czyste. Ino szkoda by się dobra dusza u mnie marnowała;)
No skoro sumienie czyste to znaczy, że wszystkie dobre duszyczki przehandlowane :)

"To sobie pomyśl co by było gdybyś sobie założyła stały nick, i udzielała się tutaj codzienne i jeszcze na podforum towarzyskim;)"
Co to, to podforum??
Forum nasze kochane ma swoje podfora- Hydeparkr, Inne i również Towarzyskie, na którym właśnie piszemy :)
Piszemy na "Poznajmy się" i chyba można by je uznać za podforum forum Towarzyskie.
Dziękuję Wam, już pojęłam :)
Taka jest mentalność polskich mężczyzn o samotnych matkach.Mej córki samotnej matki też nie chciał żaden polak więc męża poszukała za zachodnią granicą w Niemczech i tam i ona i dziecko jest bardzo kochane, a samotne matki są czasem b. dobrymi porzuconymi przez nic nie wartych mężów lub jakaś wpadka dziewczyny, która nie była uświadomiona dobrze więc chłopacy nie gardźcie nimi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak mama 30 ma domek i nie ma problemow z kasą to mozna byc sie zastanowić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry