Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rewelacja wątek zamknięty Najlepszy salon w jakim byłam, rodzinna atmosfera, miło, profesjonalnie,...
~Marzena
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 grudnia 2008

Na przestrogę. wątek zamknięty Wybrałyśmy się z mamą po urlopie na kilka zabiegów przed powrotem do pracy by...
~Kinga
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 lipca 2010

Miasto Piekna wątek zamknięty Mila domowa atmosfera, profesjonalna obsługa, opieka którą otoczony jest...
~Magda
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 17 grudnia 2008

ODCHUDZANIE wątek zamknięty JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USłUG TEGO ZAKłADU. MAJą DUZY WYBóR MASZYN NA...
~Katarzna Głuchowska
1

dodano: 14 grudnia 2008

mój ulubiony salon!!! wątek zamknięty Polecam wszystkim. Miła i profesjonalna obsługa. Pełen relaks i wspaniałe...
~Aleksandra
-

dodano: 16 grudnia 2008

pozdrowienia dla najfajniejszego salonu w Gdyni wątek zamknięty Dziewczyny, dzieki za pyszną herbatkę przy każdej wizycie, za parę...
~MARTA WOŹNIAK
-

dodano: 15 grudnia 2008

zadzwonilam i zostałam potraktowana opryskiliwie ! wątek zamknięty Pani która odebrała telefon wymądrzała się i pouczała mnie, to nie...
~niedoszła klientka
1

dodano: 9 grudnia 2008

Miasto przyjemności wątek zamknięty Wybrałam się do Miasta Piękna by po urlopie przywrócić blask moim stopom i...
~zadowolona
-

dodano: 4 września 2008

super:) wątek zamknięty profesjonala, bardzo miła obsługa, polecam rollmasaż, vacu,...
~Asia
-

dodano: 14 kwietnia 2008

Ela - opinia wątek zamknięty Byłam tam już 5 razy i zawsze spotkałam się z pełnym profesjonalizmem i miłą...
~Ela
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 5 czerwca 2007

monika - opinia wątek zamknięty super! zrobiłam sobie mikrodermabrazję i zabieg na twarz z uzyciem...
~monika
-

dodano: 6 maja 2007

Kasia - opinia wątek zamknięty Rollmasaż - super wynalazek!!!
~Kasia
-

dodano: 24 kwietnia 2007

Gorąco polecam wątek zamknięty Nowo otwary salon urody w dogodnej lokalizacji. Przyjemny wystrój,...
~Madzia
-

dodano: 24 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

13

wątków

do góry