Widok
Michał S. - ocena
Perspektywa kupującego, rynek wtórny. Pierwsze mieszkanie. Właścicieli reprezentował Pan Rafał Strzyżewski z Partnerów. Podchodząc do tematu nie wiedziałem jakiego stopnia obsługi się spodziewać. Pan Rafał stawia poprzeczkę bardzo wysoko. Efektywna organizacja oględzin, wizyt u notariusza i ostatecznego protokołu przekazania. Wysoka kultura osobista, uprzejmość i baza wiedzy - można śmiało startować proces bez wiedzy w temacie kupna mieszkania. Wygoda i brak stresu, drafty umów dostępne z zapasem przed terminem podpisania.
Dodatkowo zdecydowałem się skorzystać z doradztwa kredytowego Pani Anety Janeckiej z Partnerów. Pani Aneta przygotowała zestawienie ofert z banków, bezproblemowo wyłożyła teorię laikowi (mnie), co pozwoliło na optymalny kredyt, a po wyborze banku bardzo skutecznie reprezentowała mnie w całym procesie - ja w zasadzie musiałem tylko podpisywać papiery :) Nie sądziłem że proces kupna mieszkania na kredyt może być sprowadzony do tak łatwego i przyjemnego. Szczerze polecam Partnerów, a w szczególności Rafała Strzyżewskiego i Anetę Janecką!
Dodatkowo zdecydowałem się skorzystać z doradztwa kredytowego Pani Anety Janeckiej z Partnerów. Pani Aneta przygotowała zestawienie ofert z banków, bezproblemowo wyłożyła teorię laikowi (mnie), co pozwoliło na optymalny kredyt, a po wyborze banku bardzo skutecznie reprezentowała mnie w całym procesie - ja w zasadzie musiałem tylko podpisywać papiery :) Nie sądziłem że proces kupna mieszkania na kredyt może być sprowadzony do tak łatwego i przyjemnego. Szczerze polecam Partnerów, a w szczególności Rafała Strzyżewskiego i Anetę Janecką!