Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Janek - ocena nowy temat Zdecydowanie polecam, porządna agencja nieruchomości, mają w portfelu fajne...
~Janek
-

ostatnia odp. 13 godzin temu

dodano: 1 maja 2026

Lasek - ocena nowy temat To nie była tylko obsługa klineta, tylko realna pomoc ;-) Pan Mateusz B był...
~Lasek
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 30 kwietnia 2026

mirabelka - ocena nowy temat Pan SKonieczny zawsze wyprowadzał nas na prostą. Dobrze mieć kogoś takiego po...
~mirabelka
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 30 kwietnia 2026

ewon - ocena nowy temat Nie jestem fanem załatwiania takich spraw, więc oddelegowanie tego do...
~ewon
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 29 kwietnia 2026

Lustus - ocena nowy temat Jakub Piotrowski spokojnie robił swoje. Sprzedał mieszkanie i dopiął...
~Lustus
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 26 kwietnia 2026

Powloks - ocena nowy temat Mieliśmy mieszkanie do sprzedaży, które no już od miesięcy nie budziło...
~Powloks
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 26 kwietnia 2026

Aleksander - ocena nowy temat Z ręką na sercu dobrze trafiłem. Dominik Popławski wiedział, co robi i ja nie...
~Aleksander
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 24 kwietnia 2026

Justyna - ocena nowy temat Fajnie było mieć kogoś, kto naprawdę zna temat nieruchomości. Widać że pani...
~Justyna
-

dodano: 24 kwietnia 2026

Tuja - ocena Zawsze podchodziłam sceptycznie do agencji nieruchomości, ale współpraca z...
~Tuja
-

dodano: 22 kwietnia 2026

Jacek - ocena Cały proces zakupu mieszkania przebiegł sprawnie i zgodnie z ustalonym planem.
~Jacek
-

dodano: 20 kwietnia 2026

Kamil - ocena Obyło się bez zbędnego przeciągania ale za to były jasne zasady współpracy :)...
~Kamil
-

dodano: 19 kwietnia 2026

Bobala - ocena Tu spotkałam profesjonalne podejście i sensowne doradztwo. Współpraca z panem...
~Bobala
-

dodano: 19 kwietnia 2026

Urszula W - ocena Korzystaliśmy z usług agencji Partnerzy przy sprzedaży mieszkania i to była...
~Urszula W
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 17 kwietnia 2026

Danny - ocena Nie jestem typem, który pisze opinie, ale tutaj zrobię wyjątek :) Pani Romo,...
~Danny
-

dodano: 12 kwietnia 2026

AGKrup - ocena Miałem już trochę dość telefonów od zainteresowanych, z których nic nie...
~AGKrup
-

dodano: 12 kwietnia 2026

Michal - ocena Super współpraca, bez stresu i zbędnych formalności.
~Michal
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 9 kwietnia 2026

Dorota - ocena U nas temat był prosty: chcieliśmy sprzedać mieszkanie i mieć to z głowy....
~Dorota
-

dodano: 9 kwietnia 2026

Alosi - ocena Bardzo dobra współpraca z Agencją. Sprzedaż mieszkania poszła sprawniej, niż...
~Alosi
-

dodano: 8 kwietnia 2026

Kamila WW - ocena Cieszę się że sprzedałam dom razem z Panią Olender. Samej to nie chciałoby mi...
~Kamila WW
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 2 kwietnia 2026

Bakulscy - ocena Panie Adamie, bardzo dziękujemy za czas i poświęcenie. Zrobił Pan kawał...
~Bakulscy
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 1 kwietnia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry