Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marta Dec - ocena nowy temat Serdecznie polecam współpracę z panem Michałem Chmielińskim - miałam...
~Marta Dec
-

ostatnia odp. 10 godzin temu

dodano: 26 września 2025

Adi - ocena nowy temat Grzesiek Stryjas okazał się nie tylko świetnym agentem, ale też wsparciem w...
~Adi
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 25 września 2025

Iwona - ocena nowy temat Polecam. Panie Piotrze dziękuję za profesjonalizm i rzetelność.
~Iwona
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 24 września 2025

Henryk Zwoliński - ocena nowy temat Zgłosiłem moje mieszkanie do sprzedaży w Agencji Nieruchomości Partnerzy w...
~Henryk Zwoliński
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Hanka M - ocena nowy temat Pierwsze wrażenie po spotkaniu z Panem Skrzypczakiem: pełen profesjonalizm i...
~Hanka M
-

ostatnia odp. 2 dni temu

robson - ocena nowy temat Kryspin pokazał, jak powinno wyglądać profesjonalne przygotowanie oferty:...
~robson
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 22 września 2025

Boguslaw Balicki - ocena nowy temat Profesjonalne pośrednictwo sprzedaży. Polecam!
~Boguslaw Balicki
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 21 września 2025

Sylwester M. - ocena nowy temat Moje szczere podziękowania należą się panu Piotrowi Wrzusiowi, który pomógł...
~Sylwester M.
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 20 września 2025

Monika - ocena Polecam Pan Rafał Strzyżewski ogarnia temat kompleksowo i nie trzeba za nim...
~Monika
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 26 maja 2025

Olek P - ocena Mateusz Dąbrowski potrafi doradzić i znaleźć najlepsze rozwiązanie. Dzięki...
~Olek P
-

dodano: 18 września 2025

Julian B - ocena Pani Dominika sprawiła że wreszcie mogę spać spokojnie :D najemcy są...
~Julian B
-

dodano: 16 września 2025

Wojciech Mańczak - ocena Ogromne Kudosy dla Pana Kamila Pawłowskiego. Najlepszy agent z jakim miałem...
~Wojciech Mańczak
-

dodano: 15 września 2025

Kamila - ocena Chcieliśmy kupić dom na obrzeżach Gdańska. Pan Kraszkiewicz zaproponował...
~Kamila
-

dodano: 15 września 2025

ewelinka - ocena Bardzo sprawna obsługa:) Pani Szubert zawsze była dostępna i gotowa do...
~ewelinka
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 11 września 2025

Ewa i Tomek - ocena Chcielibyśmy z mężem podziękować Panu Kamilowi za pomoc w sprzedaży...
~Ewa i Tomek
-

dodano: 9 września 2025

Ewelina - ocena Miałam przyjemność współpracować z agentem rafałem strzyżewskim przy...
~Ewelina
-

dodano: 9 września 2025

WK - ocena Współpraca z agencją Partnerzy Nieruchomości przebiegła absolutnie...
~WK
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 3 września 2025

Jacek - ocena Polecam współpracę z Radkiem Niedzielskim.fachowe podejście i super...
~Jacek
-

dodano: 2 września 2025

Anna M - ocena Bardzo dziękujemy Panu Grzegorzowi za świetny kontakt i szybka finalizacja...
~Anna M
-

dodano: 2 września 2025

sylwester - ocena Marek Kuczek zajął się tematem od A do Z. Ja tylko podpisałem umowę. Wszystko...
~sylwester
-

dodano: 31 sierpnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry