Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kamil - ocena nowy temat Swietna wspolpraca, kolejna transakcja z tym biurem, bardzo profesjonalne...
~Kamil
-

ostatnia odp. 6 godzin temu

dodano: 18 lipca 2025

Pawel - ocena nowy temat Pan Mateusz Dąbrowski zadbał o każdy szczegół. Czułem się zaopiekowany na...
~Pawel
-

ostatnia odp. 14 godzin temu

dodano: 18 lipca 2025

Zofia - ocena nowy temat Miałam bardzo mało czasu, żeby wynająć mieszkanie i trafiłam na Pana...
~Zofia
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 15 lipca 2025

Osma - ocena nowy temat Dzięki Panu Kubie Gutowi sprzedaż mieszkania przebiegła błyskawicznie i bez...
~Osma
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 15 lipca 2025

aga - ocena nowy temat Wynajęcie mieszkania przez agencję z Panem Mateuszem D to była czysta...
~aga
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 13 lipca 2025

Sówińscy - ocena nowy temat Kiedy zdecydowaliśmy się sprzedać mieszkanie byliśmy trochę zagubieni bo nie...
~Sówińscy
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Stella - ocena nowy temat Dzięki Panu Karolowi znaleźliśmy idealne mieszkanie dla naszej rodziny :)
~Stella
-

ostatnia odp. 5 dni temu

basia - ocena Kupowaliśmy mieszkanie pod wynajem i zależało nam na lokalizacji oraz dobrej...
~basia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 8 lipca 2025

Joanna K - ocena Z pomocą Pani Ani Terech sprzedaż mieszkania poszła gładko. Polecam!
~Joanna K
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 8 lipca 2025

Paweł Lizakowski - ocena Pani Wiktoria to profesjonalna business woman. Wzbudza zaufanie od pierwszej...
~Paweł Lizakowski
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 2 lipca 2025

Gabriela - ocena Profesjonalna obsługa, dobra organizacja i miła atmosfera - tak ich mogę...
~Gabriela
-

dodano: 1 lipca 2025

joachim - ocena Z Pania Agnieszką współpracowałem przy sprzedaży mojego domu pod Gdańskiem....
~joachim
-

dodano: 1 lipca 2025

Tomasz - ocena Pan Rafał Cisz z biura nieruchomości Partnerzy bardzo miły i pomocny...
~Tomasz
-

dodano: 30 czerwca 2025

Monika Feierabend-Langier - ocena Pełen profesjonalizm i kultura na najwyższym poziomie. Gorąco polecam Pana...
~Monika Feierabend-Langier
-

dodano: 29 czerwca 2025

Karolina - ocena Bardzo polecam Pana Rafała Cisza - sprawnie przeprowadził mnie przez proces...
~Karolina
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 27 czerwca 2025

Robert - ocena Kontakt z Panem Kazimierzem był bez zarzutu zawsze odbierał telefon,...
~Robert
-

dodano: 27 czerwca 2025

Bunia - ocena Miałam do sprzedania mieszkanie w centrum Gdyni. Stan techniczny był raczej...
~Bunia
-

dodano: 25 czerwca 2025

Kasia - ocena Bardzo dobra współpraca sprawnie, konkretnie i zero nerwówki. Wszystko...
~Kasia
-

dodano: 22 czerwca 2025

Mir - ocena Profesjonalnie i sprawnie sprzedałem mieszkanie. Szczególnie polecam Panią...
~Mir
-

dodano: 21 czerwca 2025

Magda - ocena Polecam współpracę z tą agencją. Profesjonalne i rzetelne podejście do...
~Magda
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 18 czerwca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry