Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Edyta - ocena Polecam firmę Ale trochę duża prowizja Inne agencje butikowe biorą mniej
~Edyta
-

ostatnia odp. 21 godzin temu

dodano: 16 grudnia 2025

Anonimowy - ocena W tej agencji czuć porządną, przemyślaną organizację pracy :) Każdy etap był...
~Anonimowy
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 15 grudnia 2025

agata kos.... - ocena Agent Łuszcz wykazał się dużą cierpliwością i naprawdę był pomocny w wyborze...
~agata kos....
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 15 grudnia 2025

Slomska - ocena Partnerzy pokazali pełne zaangażowanie i pomogli mi przejść przez cały proces...
~Slomska
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 14 grudnia 2025

m.sz. - ocena Miałem okazję współpracować z Partnerami przy dwóch transakcjach i za każdym...
~m.sz.
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 14 grudnia 2025

malm11@wp.pl - ocena Profeska po całości pomoc p.Dagmary bezcenna . Szybka sprzedaz lokalu
~malm11@wp.pl
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 12 grudnia 2025

Agnieszka z - ocena Agencja działa konkretnie, uczciwie i zapewnia wsparcie na każdym etapie.
~Agnieszka z
-

ostatnia odp. 5 dni temu

kajtekkkk - ocena Agent Grzesiek SKrzypczak bardzo pomógł mi przejść przez wszystkie...
~kajtekkkk
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Katarzyna - ocena Pan Rafał Cisz okazał się pośrednikiem, na którym naprawdę można polegać. Był...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 11 grudnia 2025

Ina - ocena Kupno mieszkania | Współpraca z Panem Kamilem z biura Partnerzy okazała się...
~Ina
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 10 grudnia 2025

Kacper - ocena Pan Damian K to agent który działał konkretnie, bez przeciągania i...
~Kacper
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Zuzanna - ocena Agent, z którym pracowałam, wykazał się ogromnym zaangażowaniem. Dostawałam...
~Zuzanna
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Beata - ocena Agencja a raczej jej pracownik Pan Kamil Pawłowski pracował z nami zarówno...
~Beata
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Sylwia - ocena Agencja pracuje sprawnie i odpowiada na wiadomości praktycznie od razu. Mają...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 9 grudnia 2025

Mosk I - ocena Agencja Partnerzy działa bardzo sprawnie i profesjonalnie. Od samego początku...
~Mosk I
-

dodano: 9 grudnia 2025

Marcin Sz - ocena Pan Heller świetnie poprowadził całą transakcję i jasno tłumaczył każdy krok;...
~Marcin Sz
-

dodano: 5 grudnia 2025

Elżbieta - ocena Pełny profesjonalizm od początku do końca. Partnerzy zdecydowanie wyróżniają...
~Elżbieta
-

dodano: 4 grudnia 2025

patryk - ocena Współpraca z moim agentem, Panem Danielem,była naprawdę bezproblemowa. Od...
~patryk
-

dodano: 4 grudnia 2025

Dorota T. - ocena Bardzo polecamy Panią Katarzynę! Od początku czuliśmy się bardzo...
~Dorota T.
-

dodano: 3 grudnia 2025

Małgorzata Pranszke - ocena Pan Rafał Strzyżewski- pośrednik: godny polecenia. Bardzo zaangażowany,...
~Małgorzata Pranszke
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 26 listopada 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry