Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Monika M. - ocena nowy temat Agencja Nieruchomości partnerzy - polecamy zwłaszcza obsługę Pana Mateusza...
~Monika M.
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

dodano: 23 kwietnia 2025

kamila - ocena nowy temat Szukałam małego mieszkania na start i totalnie nie wiedziałam jak się za to...
~kamila
-

ostatnia odp. 4 godziny temu

dodano: 23 kwietnia 2025

Dadi Mar - ocena nowy temat Excellent service for an english speaker selling a property in Poland. They...
~Dadi Mar
-

ostatnia odp. 20 godzin temu

dodano: 22 kwietnia 2025

Jakub Mikołajczyk - ocena nowy temat Polecam współpracę z biurem. Pan Artiom pełen profesjonalizm, bardzo szybko...
~Jakub Mikołajczyk
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 18 kwietnia 2025

Wojciech Reducha - ocena nowy temat Bardzo dobra współpraca z Panią Dagmarą. Korzystaliśmy z usług Biura jako...
~Wojciech Reducha
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 17 kwietnia 2025

Grzegorz - ocena nowy temat Polecam, wszystko sprawnie, pozdrawiam P. Grzegorza, klasa :)
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Ewa - ocena nowy temat Chciałabym serdecznie podziękować Panu Rafałowi Strzyżewskiemu za fachową...
~Ewa
-

ostatnia odp. 6 dni temu

jess - ocena Miałam kilka wątpliwości przy zakupie domu jak np. czy cena jest ok, jak...
~jess
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 16 kwietnia 2025

Sandra - ocena Tutaj zajmą się wszystkim od A do Z: od ogłoszenia, przez zdjęcia, aż po...
~Sandra
-

dodano: 14 kwietnia 2025

Igor - ocena Trafiłem na Tomasza Pilczuka i muszę przyznać, że takiego agenta to ze świecą...
~Igor
-

dodano: 10 kwietnia 2025

Mika M - ocena Kupowaliśmy z mężem mieszkanie dla naszej córki i chcieliśmy żeby było dobrze...
~Mika M
-

dodano: 9 kwietnia 2025

Adas - ocena Szczerze polecam Partnerzy. Ich podejście do klienta jest na wysokim...
~Adas
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 7 kwietnia 2025

Patryk - ocena To prawdziwi specjaliści od nieruchomości: od przygotowania oferty, przez...
~Patryk
-

dodano: 4 kwietnia 2025

jutek - ocena Współpraca z Panią Wojtiuk była czystą przyjemnością. Zawsze miała plan i...
~jutek
-

dodano: 3 kwietnia 2025

Martyna W - ocena Na szczęście trafiłam na Krystiana Micewicza, który już po pierwszej rozmowie...
~Martyna W
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 2 kwietnia 2025

Anna - ocena Witam, agencja Partnerzy Nieruchomości towarzyszyła mi przy sprzedaży...
~Anna
-

dodano: 1 kwietnia 2025

Adrian - ocena Zależało nam na dyskretnej i sprawnej sprzedaży nieruchomości. Justyna N...
~Adrian
-

dodano: 1 kwietnia 2025

Alan - ocena Mieliśmy przyjemność współpracy z kilkoma biurami na terenie Trójmiasta, ale...
~Alan
-

dodano: 31 marca 2025

Magda Blonska - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z agencją. Proces sprzedaży...
~Magda Blonska
-

Krom Małgorzata,Ryszard. - ocena Profesjonalne podejście do tematu, duża pomoc w załatwieniu dokumentów.Szybki...
~Krom Małgorzata,Ryszard.
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry