Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anna - ocena nowy temat Pan Kamil wykazał się dużą empatią i cierpliwością przy pomocy w szukaniu...
~Anna
-

ostatnia odp. 20 godzin temu

dodano: 17 października 2025

Jakub P - ocena nowy temat Trafilismy do Partnerów trochę z przypadku a trochę z polecenia ale to był...
~Jakub P
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 16 października 2025

Becia - ocena nowy temat Wynajem mieszkania z Panią panasiuk to była szybka akcja :) zrobiła konkretne...
~Becia
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 15 października 2025

Alicja Nowak... - ocena nowy temat Pan Łuszcz zrobił na nas bardzo dobre wrażenie. Zawsze był punktualny,...
~Alicja Nowak...
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 14 października 2025

Gruchała M - ocena nowy temat Z Partnerami współpracuję już drugi raz i ponownie pełne zadowolenie! To jest...
~Gruchała M
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 14 października 2025

Waldek - ocena nowy temat Pan Rodziewicz pomógł mi sprzedać działkę, która przez kilka miesięcy stała...
~Waldek
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 13 października 2025

Monika M - ocena Sprzedaż domu z pomocą Pani Joasi Olender to była czystą przyjemnością :)...
~Monika M
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 10 października 2025

Jarek - ocena Polecam współpracę z Kamilem Pawłowskim, pełen profesjonalizm, cierpliwość w...
~Jarek
-

dodano: 8 października 2025

Hubert - ocena Bardzo dziękuję za świetne poprowadzenie sprzedaży panu Karolowi. Serdecznie...
~Hubert
-

dodano: 6 października 2025

Sara Staszewska - ocena Jestem bardzo zadowolona z współpracy. Sprzedaż mieszkania przebiegła...
~Sara Staszewska
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 3 października 2025

Ela - ocena Bardzo rzetelna firma, kolejny raz powierzam wynajem, pan Bartek super...
~Ela
-

Jędrzej - ocena Pełen profesjonalizm i świetna obsługa! Pani Monika Kosiedowska prowadziła...
~Jędrzej
-

Szymek - ocena Pan Liberski zadbał o selekcję osób, przygotował umowy i dopilnował...
~Szymek
-

dodano: 30 września 2025

jarek - ocena Pan Rodziewicz to agent, który działa szybko i skutecznie ale nie tworzy przy...
~jarek
-

dodano: 30 września 2025

Marcin - ocena Sprzedaż mieszkania z agencją Partnerzy to była świetna decyzja. Szczególne...
~Marcin
-

dodano: 29 września 2025

Marek - ocena Pełen profesjonalizm i dobra atmosfera! Pan Cisz sprawił, że cały proces był...
~Marek
-

dodano: 29 września 2025

Weronika - ocena Pan Piotr Wrzuś to agent nieruchomości, którego zdecydowanie warto polecić....
~Weronika
-

dodano: 28 września 2025

Iwona - ocena Fantastyczna współpraca! Pan Piotr Wrzuś wspiera, prowadzi i zajmuje się...
~Iwona
-

maj53ax - ocena Szukając mieszkania, trafiłam na ofertę prowadzoną przez Panią Anetę...
~maj53ax
-

Marta Dec - ocena Serdecznie polecam współpracę z panem Michałem Chmielińskim - miałam...
~Marta Dec
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 26 września 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry