Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
assasa - ocena nowy temat Pełen profesjonalizm przy sprzedaży domu. Pani Marzena zadbała o każdy detal...
~assasa
-

ostatnia odp. 14 godzin temu

dodano: 3 lutego 2026

sokolowsky - ocena Pani WOlska to świetna agentka nieruchomości a zakup mieszkania z nią był...
~sokolowsky
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 1 lutego 2026

jagoda - ocena Zakup domu z Panem Kossakiem był naprawdę dobrze poprowadzony. Wiedział,...
~jagoda
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 1 lutego 2026

Witild - ocena Z pelnym przekonaniem polecam posrednictwo nieruchomosci Tyszkiewicz Ewa...
~Witild
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 31 stycznia 2026

Bartłomiej - ocena Pan Mateusz Dąbrowski to profesjonalista top of the top. Nikt nie zna rynku...
~Bartłomiej
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 30 stycznia 2026

Marcel - ocena ja nie szukałem miłego agenta, tylko kogoś kto zna nieruchomości i umie...
~Marcel
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 29 stycznia 2026

anka - ocena Sprzedaż mieszkania przebiegła sprawnie i w dobrej cenie. Pan Liberski spisał...
~anka
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 28 stycznia 2026

dominika - ocena Na początku podchodziłam do współpracy dość ostrożnie, ale szybko się...
~dominika
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 27 stycznia 2026

M. lipka - ocena Cały proces sprzedaży mieszkania przebiegł spokojnie i bez niespodzianek. Pan...
~M. lipka
-

dodano: 25 stycznia 2026

Rurka - ocena Pani Chmielewska doskonale zna lokalny rynek nieruchomości. Już na starcie...
~Rurka
-

dodano: 25 stycznia 2026

Szymanski - ocena Współpraca przebiegła bez zbędnych komplikacji.Pani Katarzyna byla dostępna,...
~Szymanski
-

dodano: 23 stycznia 2026

Wojtek - ocena Dopiero przy współpracy z partnerami zobaczyłem jak dużą różnicę robi...
~Wojtek
-

dodano: 23 stycznia 2026

Tomasz - ocena Agencja nieruchomości Partnerzy pozytywnie mnie zaskoczyli organizacją. U...
~Tomasz
-

dodano: 22 stycznia 2026

Arti - ocena Pan Rodziewicz to agent, który naprawdę rozumie nieruchomości i to nie tylko...
~Arti
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 19 stycznia 2026

s.z. - ocena Jeśli chodzi o nieruchomości to Piotr Wrzuś naprawdę zna się na rzeczy....
~s.z.
-

dodano: 19 stycznia 2026

Pati g - ocena Mi kupno mieszkania zwykle kojarzy się z chaosem, stresem i ciągłymi znakami...
~Pati g
-

dodano: 18 stycznia 2026

elwira s - ocena Z Krystianem Micewiczem nie było zgadywania ani pustych obietnic. Była za to...
~elwira s
-

dodano: 18 stycznia 2026

Edyta z Gdyni - ocena Dziękuję Panu Kamilowi za pomoc w znalezieniu najemców mieszkania. Pan Kamil...
~Edyta z Gdyni
-

dodano: 16 stycznia 2026

Edyta z Gdyni - ocena Dziękuję Panu Kamilowi za pomoc w znalezieniu najemców mieszkania. Pan Kamil...
~Edyta z Gdyni
-

marcin - ocena Współpraca z Agencją nieruchomości Partnerzy pokazała mi jak powinna wyglądać...
~marcin
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry