Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Aleksandra - ocena nowy temat Chciałabym serdecznie podziękować Panu Rafałowi Cisz za pomoc w kupnie...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 18 godzin temu

dodano: 23 grudnia 2024

rafał - ocena nowy temat Partnerzy to zdecydowanie agencja, którą mogę polecić z czystym sumieniem....
~rafał
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 20 grudnia 2024

Robert D. - ocena nowy temat Wraz z żoną korzystaliśmy z usługi sprzedaży mieszkania, cały proces...
~Robert D.
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 18 grudnia 2024

Anna - ocena nowy temat Partnerzy to agencja, którą serdecznie polecam, zwłaszcza dzięki...
~Anna
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Darek M - ocena nowy temat Kiedy postanowiłem kupić swoje pierwsze mieszkanie, pełen obaw zgłosiłem się...
~Darek M
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Iwona - ocena nowy temat Współpraca z biurem przebiegła pomyślnie, dzięki Pani Karolinie J. udało nam...
~Iwona
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 17 grudnia 2024

Agata - ocena nowy temat Polecam wpółpracę z agencja Partnerzy , szczególnie polecam Panią Karolinę...
~Agata
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 13 grudnia 2024

Michał Z. - ocena nowy temat Chciałbym podziękować Panu Rafałowi Ciszowi za bardzo sprawne przeprowadzenie...
~Michał Z.
-

Joanna - ocena nowy temat Chciałabym podziękować Pan Rafałowi Cisz za skuteczną sprzedaż...
~Joanna
-

Marta Owczarzak - ocena nowy temat Moje doświadczenia z biurem Partnerzy bardzo pozytywne. Mieszkanie sprzedało...
~Marta Owczarzak
-

Ola - ocena nowy temat Pełen profesjonalizm, miła obsługa, fachowa pomoc, aktualne oferty, porady,...
~Ola
-

dodano: 12 grudnia 2024

Igor - ocena nowy temat Pan Krystian wykazał się ogromnym profesjonalizmem i zaangażowaniem, za co...
~Igor
-

dodano: 12 grudnia 2024

Dobrosława - ocena nowy temat Pan Kryspin, zgodnie z moją prośbą, niezwłocznie pokazał mi mieszkanie oraz...
~Dobrosława
-

dodano: 10 grudnia 2024

Iwan - ocena nowy temat Michał J zajął się wszystkim od przygotowania mieszkania do sprzedaży po...
~Iwan
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 8 grudnia 2024

Radosław Natali - ocena nowy temat Pan Daniel Półjanowski kilkukrotnie kontaktował się ze mną w sprawie pomocy...
~Radosław Natali
-

dodano: 5 grudnia 2024

Katarzyna - ocena Serdecznie dziękuje za czas i poświęcenie Pani Magdaleny Śliwińskiej i mojego...
~Katarzyna
-

dodano: 4 grudnia 2024

Kasia Ł - ocena Dziękujemy bardzo, a w szczególności Pani Kasi Urbaczewskiej za pomoc. To...
~Kasia Ł
-

dodano: 3 grudnia 2024

Tomasz P. - ocena Bardzo dziękuję panu Rafałowi Strzyżewskiemu za bardzo sprawne i...
~Tomasz P.
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 2 grudnia 2024

XA - ocena Pani Magdalena okazała się niesamowicie skuteczna. Pomogła mi w każdym...
~XA
-

Zielińscy - ocena Dzięki wsparciu Pani Kasi udało mi się znaleźć idealny dom, w którym moja...
~Zielińscy
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry