Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Małgorzata Pranszke - ocena nowy temat Pan Rafał Strzyżewski- pośrednik: godny polecenia. Bardzo zaangażowany,...
~Małgorzata Pranszke
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 26 listopada 2025

Kaja - ocena nowy temat Dzięki Partnerom sprzedaż przebiegła w ekspresowym tempie. Pan Majewski...
~Kaja
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 25 listopada 2025

Dar mil - ocena Pan Liberski pomógł mi znaleźć najemcę na mieszkanie w Gdańsku. Byłem pod...
~Dar mil
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 24 listopada 2025

Samborsky - ocena Współpraca z panią Marzeną Kuczek była w 100% profesjonalna. Wszystko zawsze...
~Samborsky
-

dodano: 24 listopada 2025

marek i inez - ocena Pan Pawłowski wszystkim się zajął: od przygotowania oferty, przez...
~marek i inez
-

dodano: 23 listopada 2025

Anastazja - ocena Współpraca z Anetą Zarzycką przebiegła bardzo sprawnie. Pani Aneta zawsze...
~Anastazja
-

dodano: 23 listopada 2025

Popo - ocena Przy sprzedaży mieszkania bardzo zależało mi na czasie. Pan Dettlaff od...
~Popo
-

dodano: 21 listopada 2025

anonim - ocena Wiktoria W to profesjonalistka. Doskonale wiedziała co ma zrobić żeby...
~anonim
-

dodano: 21 listopada 2025

EMil - ocena Cały proces sprzedaży był szybki i dobrze zorganizowany. Na bieżąco...
~EMil
-

dodano: 20 listopada 2025

BJ - ocena Z usług Biura nieruchomości Partnerzy skorzystałem w związku z potrzebą...
~BJ
-

dodano: 19 listopada 2025

Jola - ocena Zgłosiłam mieszkanie do Partnerów i już po kilku dniach były pierwsze...
~Jola
-

Bartosz Ch - ocena Widać, że w tej agencji liczy się klient przede wszystkim a nie tylko wynik....
~Bartosz Ch
-

Wiolka - ocena Pan Skrzypczak to osoba, z którą od razu czuć, że można współpracować :) Był...
~Wiolka
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 17 listopada 2025

michal t - ocena Bardzo dobry kontakt, szybka reakcja i świetna znajomość rynku. Tutaj pracują...
~michal t
-

dodano: 17 listopada 2025

Kamil i Beata - ocena Pan Rafał Cisz to bardzo kompetentny i zaangażowany agent, który wspierał nas...
~Kamil i Beata
-

dodano: 14 listopada 2025

Karola R - ocena Byłam pozytywnie zaskoczona efektywnością. Pan Borsukowicz doprowadził do...
~Karola R
-

dodano: 13 listopada 2025

K.m. - ocena Mam świetne doświadczenie z całą agencją, A Pan Niciński był zawsze krok...
~K.m.
-

dodano: 11 listopada 2025

Adek F - ocena Miałem okazję współpracować z Panią Romą przy sprzedaży domu w Sopocie. To...
~Adek F
-

dodano: 11 listopada 2025

Magdalena - ocena Partnerzy to agencja, której można zaufać. Pan Piotrowski Kuba był od...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 9 listopada 2025

Henryk was - ocena Patrycja Panasiuk to osoba która potrafi słuchać klienta. Wspólnie...
~Henryk was
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 7 listopada 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry