Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bartosz - ocena nowy temat Szybko skutecznie i z mega zaangażowaniem Pani Dominiki. Polecam skorzystać z...
~Bartosz
-

ostatnia odp. 1 godzina temu

dodano: 8 listopada 2024

Urszula - ocena nowy temat Dzięki determinacji Pani Ani Wojtiuk i jej elastyczności sprzedaż zakończyła...
~Urszula
-

ostatnia odp. 9 godzin temu

dodano: 7 listopada 2024

Marianna - ocena nowy temat Partnerzy to agencja, którą mogę polecić z czystym sumieniem, a szczególnie...
~Marianna
-

Viktor - ocena nowy temat Moje mieszkanie sprzedano w krótkim czasie za bardzo dobrą cenę. Jestem...
~Viktor
-

Klaudia - ocena Bardzo szybka transakcja! Kupienie mieszkania poprzez Partnerów było strzałem...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 2 listopada 2024

Maksymilian - ocena Ich umiejętność szybkiego działania jest naprawdę godna podziwu.
~Maksymilian
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 29 października 2024

Adrianna o - ocena Dzięki wsparciu Pani Anety Zarzyckiej udało mi się znaleźć idealne mieszkanie...
~Adrianna o
-

dodano: 29 października 2024

Eliza - ocena Praca z Panią Wioletą Tochą była prawdziwą przyjemnością :) Każdy etap...
~Eliza
-

dodano: 27 października 2024

Pawel - ocena Dzięki ich pomocy udało mi się sprzedać moją nieruchomość w rekordowym...
~Pawel
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 23 października 2024

Igor - ocena Partnerzy to agencja, która naprawdę rozumie, co oznacza kompleksowa obsługa...
~Igor
-

dodano: 23 października 2024

Marlena - ocena Serdecznie polecam Partnerzy i pana Artura Nowaka każdemu, kto szuka...
~Marlena
-

dodano: 21 października 2024

Damian - ocena Partnerzy to agencja nieruchomości, która robi wszystko, aby każda transakcja...
~Damian
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 14 października 2024

A.M - ocena Dobry kontakt z doradcą, szybko odpowiadał na wszystkie moje pytania....
~A.M
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 12 października 2024

Alicja - ocena Kompetentna Miła i szybka obsługa
~Alicja
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 9 października 2024

Karolina Garbowska - ocena Bardzo polecam biuro Partnerzy Nieruchomości. Pan Daniel wykazał się dużym...
~Karolina Garbowska
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 7 października 2024

Bartosz - ocena Rzetelna i kompleksowa pomoc
~Bartosz
-

dodano: 4 października 2024

Ewa - ocena Przeprowadziłam z Partnerami transakcję wiązaną-sprzedaż mojego mieszkania...
~Ewa
-

dodano: 3 października 2024

Iryna - ocena Mateusz T to osoba, której zawdzięczam sukces w sprzedaży mojego mieszkania....
~Iryna
-

Agnieszka - ocena Pani Magdalena Śliwińska zadbała o każdy detal transakcji i przeprowadziła...
~Agnieszka
-

Kaja - ocena Moje doświadczenie z agencją Partnerzy, a w szczególności z Panem Micewiczem...
~Kaja
-

dodano: 1 października 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry