Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Da.pol - ocena Jak ktoś chce sprzedać nieruchomość i mieć to dobrze ogarnięte to serio warto...
~Da.pol
-

ostatnia odp. 15 godzin temu

dodano: 19 marca 2026

koala - ocena Pan Micewicz miał wszystko poukładane i wiedział jak poprowadzić sprzedaż...
~koala
-

ostatnia odp. 16 godzin temu

dodano: 19 marca 2026

michal - ocena Polecam Marzenę Kuczek - sprzedaż mieszkania przeprowadziła naprawdę szybko
~michal
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 16 marca 2026

Sedowski - ocena Powiem krótko: gdybym drugi raz sprzedawał mieszkanie, od razu zadzwoniłbym...
~Sedowski
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 16 marca 2026

janek - ocena Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Wojciechem Nitkiewiczem. To bardzo...
~janek
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 15 marca 2026

Agnieszka - ocena Chciałabym szczególnie wyróżnić agenta nieruchomości p. Rafała Cisza, za...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 14 marca 2026

Kuba - ocena Bardzo dobra współpraca i szybka finalizacja transakcji. Polecam.
~Kuba
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 12 marca 2026

Jarosław - ocena Polecam Panią Agnieszką Malinowską z biura nieruchomości Partnerzy. Jestem...
~Jarosław
-

dodano: 10 marca 2026

Robotnic - ocena Znajomi polecili nam Partnerów i teraz rozumiem dlaczego. Nie było żadnego...
~Robotnic
-

Mika - ocena Pan Heller zrobił naprawdę dobrą robotę przy sprzedaży naszego domu. Polecamy...
~Mika
-

Monika - ocena Oglądałam mieszkania z Panią Romą i serdecznie polecam! Jest komunikatywna,...
~Monika
-

dodano: 8 marca 2026

Gosia - ocena Próbowałam sama sprzedać mieszkanie ale totalnie mi to nie wychodziło. Wkoncu...
~Gosia
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 3 marca 2026

Sjok - ocena Jestem pod wrażeniem ich profesjonalizmu i to jak szybko potrafią załatwić...
~Sjok
-

dodano: 2 marca 2026

zabkowaty - ocena kapitalni ludzie, tutaj wiedzą co robią, znają się na nieruchomościach, polecam
~zabkowaty
-

dodano: 2 marca 2026

Jurkowscy - ocena Gdyby ktoś mnie zapytał przy kawie czy warto brać pośrednika przy sprzedaży...
~Jurkowscy
-

dodano: 1 marca 2026

iga - ocena Polecam z czystym sumieniem. Świetna agencja nieruchomości i konkretne...
~iga
-

dodano: 1 marca 2026

Malewski - ocena Szczerze? Na początku byliśmy sceptyczni wobec agencji nieruchomości....
~Malewski
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 26 lutego 2026

Adrianna - ocena Super współpraca od pierwszego spotkania do aktu notarialnego. :) na pewno...
~Adrianna
-

dodano: 25 lutego 2026

Alina - ocena Mieliśmy do sprzedania mieszkanie po wynajmie, w średnim stanie i wcale nie w...
~Alina
-

dodano: 24 lutego 2026

Mateusz Pawlak - ocena Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Michałem Chmielińskim. To bardzo...
~Mateusz Pawlak
-

dodano: 24 lutego 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry