Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Cezary - ocena nowy temat Współpraca z partnerzy nieruchomości to czysta przyjemność w szczególności...
~Cezary
-

ostatnia odp. 15 godzin temu

dodano: 22 stycznia 2025

ElKa - ocena Sprzedaż mieszkania z Panem Rafałem Cisz była świetnym doświadczeniem. W tym...
~ElKa
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 18 stycznia 2025

Bożena N - ocena Partnerzy Nieruchomości a dokładniej p Karolina Jankowska bardzo- bardzo...
~Bożena N
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 16 stycznia 2025

Aleksandra Aosada - ocena bardzo dobre jestem zadowolony
~Aleksandra Aosada
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 16 stycznia 2025

Damian Szwonka - ocena Bardzo uczciwe i profesjonalne podejście do pozyskania najemcy na mieszkanie....
~Damian Szwonka
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 15 stycznia 2025

Adrian - ocena Pan Liberski zadbał o to, aby cała procedura kupna mieszkania przebiegła...
~Adrian
-

dodano: 10 stycznia 2025

Marzena - ocena Adam S pomógł mi sprzedać dom w świetnej cenie. Profesjonalny, skuteczny i...
~Marzena
-

dodano: 10 stycznia 2025

Malwina - ocena Chciałabym serdecznie podziękować za pomoc w wynajmie lokalu. Już podczas...
~Malwina
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 5 stycznia 2025

Ja - ocena Obsługa rewelacja. Pozdrawiam.
~Ja
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 2 stycznia 2025

Karolina Garbowska - ocena Bardzo polecam Pana Daniela Półjanowskiego, który pomógł w zakupie naszego...
~Karolina Garbowska
-

dodano: 1 stycznia 2025

Terry - ocena Jestem wdzięczny za pomoc Pana Bartosza i na pewno ponownie skorzystam z...
~Terry
-

dodano: 30 grudnia 2024

Martyna - ocena Sprzedaż mojego mieszkania z pomocą Pana Rafała S przebiegła szybko i...
~Martyna
-

Albert - ocena Szukałem mieszkania przez wiele miesięcy i byłem już zmęczony ciągłymi...
~Albert
-

Sylwester U - ocena Dzięki wiedzy, znajomości rynku i umiejętnościom negocjacyjnym pana Damiana,...
~Sylwester U
-

dodano: 29 grudnia 2024

Karolina - ocena Wiktoria Wolska pomogła mi znaleźć mieszkanie, które idealnie spełnia moje...
~Karolina
-

dodano: 29 grudnia 2024

Aleksandra - ocena Chciałabym serdecznie podziękować Panu Rafałowi Cisz za pomoc w kupnie...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 23 grudnia 2024

rafał - ocena Partnerzy to zdecydowanie agencja, którą mogę polecić z czystym sumieniem....
~rafał
-

dodano: 20 grudnia 2024

Robert D. - ocena Wraz z żoną korzystaliśmy z usługi sprzedaży mieszkania, cały proces...
~Robert D.
-

dodano: 18 grudnia 2024

Anna - ocena Partnerzy to agencja, którą serdecznie polecam, zwłaszcza dzięki...
~Anna
-

Darek M - ocena Kiedy postanowiłem kupić swoje pierwsze mieszkanie, pełen obaw zgłosiłem się...
~Darek M
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry