Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Magdalena - ocena Partnerzy to agencja, której można zaufać. Pan Piotrowski Kuba był od...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 9 listopada 2025

Henryk was - ocena Patrycja Panasiuk to osoba która potrafi słuchać klienta. Wspólnie...
~Henryk was
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 7 listopada 2025

Kamila - ocena Sprzedaż mieszkania poszła bardzo sprawnie. O wiele sprawniej niż myślałam :)...
~Kamila
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 7 listopada 2025

Zbyszek - ocena Szukałem mieszkania pod inwestycje i trafiłem na Pana Krystiana. Pan Micewicz...
~Zbyszek
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 5 listopada 2025

Lukasz - ocena Z pomocą Marka Janty kupiłem swoje pierwsze mieszkanie i nie wyobrażam sobie...
~Lukasz
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 5 listopada 2025

Edyta r - ocena Współpraca z Marzeną to czysta przyjemność. Było spokojnie, rzeczowo i z...
~Edyta r
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 29 października 2025

Janek - ocena Świetna współpraca od początku do końca.Potrafią słuchać i naprawdę znają...
~Janek
-

dodano: 29 października 2025

M.c. - ocena Sprzedaż mieszkania poszła ekspresowo! Pan Półjanowski zorganizował wszystko...
~M.c.
-

dodano: 28 października 2025

David Muller - ocena Rzetelna agencja, a Pan Artiom to spec od mieszkań jakich dziś mało:-) Dział...
~David Muller
-

Kamil Mor - ocena Polecam z całego serca. Pomogli mi przejść przez proces sprzedaży bez nerwów....
~Kamil Mor
-

Patryk - ocena Kasia Urbaczewska to agentka z prawdziwego zdarzenia. To jest chodzący...
~Patryk
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 26 października 2025

k.szyszka - ocena Bardzo miła współpraca. Pani Dagmara to kobieta petarda :) cierpliwie...
~k.szyszka
-

dodano: 26 października 2025

Dawid - ocena 100% Profesjonalizmu, polecam z czystym sumieniem, Dziękuje Panie Damianie za...
~Dawid
-

dodano: 23 października 2025

Wiolka - ocena Miałam mieszkanie do wynajęcia i zero czasu, żeby się tym zająć. Grzesiek S...
~Wiolka
-

Igor M - ocena Partnerzy to naprawdę solidna agencja. Dzięki Pani Agnieszce Malinowskiej...
~Igor M
-

Marcin - ocena Serdecznie dziękujemy Pani Katarzynie Ciosińskiej za pomoc w sprzedaży naszej...
~Marcin
-

dodano: 22 października 2025

Aneta - ocena Serdecznie dziękujemy Pani Anecie Janeckiej za profesjonalne wsparcie przy...
~Aneta
-

Włodzimierz M. - ocena Kompetencje solidność pełna opieka klientów kultura osobista fachowość
~Włodzimierz M.
-

Kamil - ocena Pan Liberski pomógł mi znaleźć idealne mieszkanie dla mojej rodziny. Wszystko...
~Kamil
-

gosia - ocena Wiedzą tutaj co to jest obsługa klienta na poziomie. Zdecydowanie polecam....
~gosia
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry