Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Aleksandra - ocena nowy temat Ogromne podziękowania należą się Panu Rafałowi Ciszowi, który wykazał się...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 15 lutego 2025

Dawid - ocena nowy temat Chciałbym serdecznie podziękować agencji nieruchomości za super współpracę...
~Dawid
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 12 lutego 2025

Grażyna - ocena nowy temat Bardzo profesjonalne usługi. Pracownicy kompetentni, w każdym problemie...
~Grażyna
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 11 lutego 2025

d.m. - ocena Agencja Partnerzy to zdecydowanie najlepszy wybór, jeśli chodzi o sprzedaż...
~d.m.
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 6 lutego 2025

Józek - ocena Bardzo sobie cenię współpracę z p. Anna Wojtiuk agentką nieruchomości w...
~Józek
-

dodano: 5 lutego 2025

Sandra - ocena Współpracowałam z Michałem Jankowskim przy sprzedaży mieszkania. Skuteczny,...
~Sandra
-

dodano: 5 lutego 2025

Emil - ocena Byłem dość wymagającym klientem szukałem czegoś w konkretnej lokalizacji i w...
~Emil
-

dodano: 3 lutego 2025

Samson - ocena Pan Artiom pomógł mi znaleźć mieszkanie spełniające wszystkie moje wymagania....
~Samson
-

dodano: 3 lutego 2025

Kamil - ocena Z Panem Markiem K z agencji Partnerzy współpracowałem przy wynajmie...
~Kamil
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 1 lutego 2025

Monika - ocena Katarzyna Ciosińska znalazła kupca na moje mieszkanie błyskawicznie :) Bardzo...
~Monika
-

Michał - ocena Transakcja została dopięta wyłącznie dzięki cierpliwości i zaangażowaniu Pana...
~Michał
-

Aleksandra Czesak - ocena Miałam przyjemność współpracować z Panem Damianem Kraszkiewiczem przy...
~Aleksandra Czesak
-

dodano: 31 stycznia 2025

Mieczyslaw - ocena Bardzo sprawne i profesjonalne przeprowadzenie transakcji
~Mieczyslaw
-

dodano: 31 stycznia 2025

Mich M - ocena Miałem przyjemność współpracować z Marcinem Kopycińskim przy sprzedaży...
~Mich M
-

dodano: 30 stycznia 2025

Iza - ocena Dzięki Marzenie Kuczek sprzedaż mojego mieszkania przebiegła błyskawicznie....
~Iza
-

dodano: 30 stycznia 2025

Bogdan Kwaśny - ocena Bardzo profesjonalna praca p.Piotra Września w zakresie pośrednictwa zakupu...
~Bogdan Kwaśny
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 23 stycznia 2025

Joanna - ocena Zarówno 7 lat temu jak i w tym roku, sprzedawałam/kupowałam mieszkanie z...
~Joanna
-

Karina K - ocena Kolejna sprzedaż z tym biurem to czysta przyjemność! Profesjonalizm,...
~Karina K
-

Łukasz - ocena Już w ogłoszeniu napisane było, że księga wieczysta wolna od zobowiązań....
~Łukasz
-

Cezary - ocena Współpraca z partnerzy nieruchomości to czysta przyjemność w szczególności...
~Cezary
-

dodano: 22 stycznia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry