Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karolina - ocena Bezproblemowy zakup, agent Strzyżewski dopilnował wszystkiego od A do Z. Duży...
~Karolina
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 10 czerwca 2026

Adam Ś - ocena Wynajmuję mieszkania od lat, ale pierwszy raz spotkałem się z tak...
~Adam Ś
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 10 czerwca 2026

Damian - ocena Profesjonalne podejście i miła atmosfera, na pewno wrócę przy kolejnej...
~Damian
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 8 czerwca 2026

Lila - ocena Szczerze polecam współpracę z Panem CIszem. Rzetelna firma i super kontakt.
~Lila
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 8 czerwca 2026

izka - ocena Sprzedaż mieszkania z biurem Partnerzy to była czysta przyjemność. Od samego...
~izka
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 4 czerwca 2026

Dominika z - ocena Z czystym sumieniem polecam to biuro. Transakcja przeprowadzona bezpiecznie i...
~Dominika z
-

dodano: 3 czerwca 2026

Patrycja - ocena Przeprowadzka z drugiego końca Polski do Gdańska była dla nas logistycznym...
~Patrycja
-

dodano: 3 czerwca 2026

Cezary - ocena najlepsze biuro nieruchomości w trójmieście, to profesjonaliści w każdym calu...
~Cezary
-

dodano: 1 czerwca 2026

Konkon - ocena Super ekipa, zero problemów. Pan skrzypczak pomógł mi ogarnąć temat na...
~Konkon
-

dodano: 1 czerwca 2026

Smolarek - ocena Super kontakt i ekspresowe działanie! Pan Mateusz Dąbrowski znalazł nam...
~Smolarek
-

dodano: 31 maja 2026

karol r - ocena Pracowałem już z wieloma agencjami w Polsce, ale biuro Partnerzy w...
~karol r
-

dodano: 31 maja 2026

Morgano - ocena Bardzo profesjonalne podejście do dokumentacji i kwestii prawnych. Jako laik...
~Morgano
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 29 maja 2026

Czarek K - ocena Współpraca z biurem Partnerzy to oszczędność czasu i nerwów :-) Pan Karol...
~Czarek K
-

dodano: 29 maja 2026

Tomasz - ocena polecam agencję, to są profesjonaliści
~Tomasz
-

dodano: 26 maja 2026

Roland - ocena Polecam Partnerów, Pani Dagmara to bardzo kompetentna osoba, wszystko...
~Roland
-

dodano: 26 maja 2026

Jozwik - ocena Mieszkanie sprzedane w tydzień, wynik mówi sam za siebie. Dzięki!
~Jozwik
-

dodano: 24 maja 2026

Paweł - ocena Sprzedaż mojego mieszkania z Agencją Partnerzy przebiegła bardzo...
~Paweł
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 23 maja 2026

Michał S. - ocena Perspektywa kupującego, rynek wtórny. Pierwsze mieszkanie. Właścicieli...
~Michał S.
-

dodano: 22 maja 2026

Jan D - ocena Najlepsza agencja w jakiej byłem, Pan Bartosz załatwił wszystko od ręki. 5...
~Jan D
-

papilotka - ocena kupowaliśmy z mężem nasz pierwszy dom i mieliśmy mnóstwo obaw co do kredytu i...
~papilotka
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry