Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
WK - ocena Współpraca z agencją Partnerzy Nieruchomości przebiegła absolutnie...
~WK
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 3 września 2025

Jacek - ocena Polecam współpracę z Radkiem Niedzielskim.fachowe podejście i super...
~Jacek
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 2 września 2025

Anna M - ocena Bardzo dziękujemy Panu Grzegorzowi za świetny kontakt i szybka finalizacja...
~Anna M
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 2 września 2025

sylwester - ocena Marek Kuczek zajął się tematem od A do Z. Ja tylko podpisałem umowę. Wszystko...
~sylwester
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 31 sierpnia 2025

Jędrzej - ocena Kupowaliśmy bliźniak w Pępowie z pomocą biura Partnerzy Nieruchomości i...
~Jędrzej
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 30 sierpnia 2025

Katarzyna - ocena Zleciłam sprzedaż mieszkania Agencji Partnerzy Nieruchomości i jestem...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 29 sierpnia 2025

Basia - ocena Chciałam bardzo podziękować Panu Krystianowi Micewiczowi. Miałam przyjemność...
~Basia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

Zawadzccy - ocena Zdecydowaliśmy się na zakup domu na przedmieściach i mieliśmy masę...
~Zawadzccy
-

Natalia - ocena Świetny kontakt z panem Liberskim :-))) wszystko załatwione sprawnie i bez...
~Natalia
-

Katarzyna Kasiak - ocena Chciałam bardzo podziękować Panu Krystianowi Micewicz z biura Partnerzy za...
~Katarzyna Kasiak
-

dodano: 28 sierpnia 2025

Charlie - ocena Pani AGnieszka z Partnerów zajęła się wszystkim: profesjonalne ogłoszenie,...
~Charlie
-

Gugała - ocena Świetny kontakt z panem Liberskim :-))) wszystko załatwione sprawnie i bez...
~Gugała
-

Nikola - ocena Na rynku byłam już od ponad roku i miałam kilka nieudanych podejść do...
~Nikola
-

dodano: 27 sierpnia 2025

Nikodem - ocena Odziedziczyłem dom na obrzeżach Gdańska, który planowałem sprzedać. Pani...
~Nikodem
-

dodano: 26 sierpnia 2025

Oskar - ocena Pani Katarzyna Urbaczewska to profesjonalna i skuteczna agentka sprzedaż...
~Oskar
-

Natalia - ocena Pierwszy raz korzystałam z usług Agencji Partnerzy Nieruchomości i mogę ją...
~Natalia
-

Karolina Jagodzińska - ocena Dziękujemy za pomoc partnerom w sprzedaży mieszkania w Gdańsku. A szczególnie...
~Karolina Jagodzińska
-

C.P. - ocena Transakcja przebiegła sprawnie i bez stresu. A to zasługa pana Jakuba.
~C.P.
-

Czapel - ocena Bardzo się cieszę że trafiłem właśnie na Pana Andrzeja. To osoba, która...
~Czapel
-

magdalena - ocena Na szczęście trafiliśmy na Panią Anię która dokładnie rozumiała nasze...
~magdalena
-

dodano: 25 sierpnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry