Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
jutek - ocena nowy temat Współpraca z Panią Wojtiuk była czystą przyjemnością. Zawsze miała plan i...
~jutek
-

ostatnia odp. 32 minuty temu

dodano: 3 kwietnia 2025

Martyna W - ocena nowy temat Na szczęście trafiłam na Krystiana Micewicza, który już po pierwszej rozmowie...
~Martyna W
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 2 kwietnia 2025

Anna - ocena nowy temat Witam, agencja Partnerzy Nieruchomości towarzyszyła mi przy sprzedaży...
~Anna
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 1 kwietnia 2025

Adrian - ocena nowy temat Zależało nam na dyskretnej i sprawnej sprzedaży nieruchomości. Justyna N...
~Adrian
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 1 kwietnia 2025

Alan - ocena nowy temat Mieliśmy przyjemność współpracy z kilkoma biurami na terenie Trójmiasta, ale...
~Alan
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 31 marca 2025

Magda Blonska - ocena nowy temat Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z agencją. Proces sprzedaży...
~Magda Blonska
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Krom Małgorzata,Ryszard. - ocena nowy temat Profesjonalne podejście do tematu, duża pomoc w załatwieniu dokumentów.Szybki...
~Krom Małgorzata,Ryszard.
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Matylda - ocena nowy temat Pan Tomasz P. zajmował się zarówno sprzedażą naszego mieszkania jak i...
~Matylda
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Julian - ocena nowy temat Zgłosiłem się do Damiana K bo zależało mi na szybkim wynajęciu mieszkania i...
~Julian
-

ostatnia odp. 2 dni temu

KS - ocena nowy temat Jacek Gryś zajął się absolutnie wszystkim od sesji zdjęciowej po formalności...
~KS
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 27 marca 2025

Robert R - ocena To tutaj pomogli mi kupić moje pierwsze mieszkanie i nie wiem co bym bez nich...
~Robert R
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 26 marca 2025

kamek - ocena Nie spodziewałem się że sprzedaż mieszkania może być aż tak szybka. Pan...
~kamek
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 22 marca 2025

Tamara - ocena Zgłosiłam się do Pani Anety Kani z polecenia znajomych i nie żałuję! :) Od...
~Tamara
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 19 marca 2025

Mateusz K. - ocena Dziękuję za profesjonalne doradztwo kredytowe Pani Ani Hincy. Doceniam jej...
~Mateusz K.
-

dodano: 17 marca 2025

Krystyna Nowosad - ocena Od lat wspólpracuje z Panem Sebastianem super kontakt , pełen profesjonalizm,...
~Krystyna Nowosad
-

dodano: 17 marca 2025

erwin - ocena Nie ukrywam, że byłem sceptyczny bo wcześniej miałem kiepskie doświadczenia z...
~erwin
-

dodano: 16 marca 2025

Aśka K - ocena Współpraca z agencją Partnerzy Nieruchomości to czysta przyjemność :) Andrzej...
~Aśka K
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 12 marca 2025

Ewa - ocena Wielokrotnie korzystałam z pomocy Pana Bartka z biura Partner Nieruchomości....
~Ewa
-

dodano: 12 marca 2025

Maria - ocena Profesjonalne podejście do klienta, znajomość rynku, zaangażowanie i pomoc...
~Maria
-

dodano: 6 marca 2025

Irka - ocena Sprzedaż mieszkania to spore wyzwanie, ale z Partnerzy poszło gładko i bez...
~Irka
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 5 marca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry