Widok

Miejsce na integrację zespołu z pracy

Witam, jeśli poszukujecie miejsca na integrację swojego zespołu to gorąco polecamy Gościniec Wierzbowianka w Mrągowie na Mazurach. Przyjaciółka zorganizowała tam spotkanie swojej kadry i mi poleciła. Wspaniałe widoki wokół obiektu oraz z tarasu. Wiele rozrywek w środku: jacuzzi, sauna, możliwość zrobienia grilla czy pikniki i kajaki. Wspaniale spędzony czas. To miejsce poprawiło nasze relacje oraz zaangażowanie w pracę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Raczej ponownie za granicą. Sytuacja jest już spokojna, poza tym powiedzmy sobie szczerze - są kraje, ktore sa bezpieczniejsze niż Polska bo praktycznie nie wykryto w nich przypadków koronawirusa. Jak Grecja, Chorwacja czy Słowenia. Mam jedynie 2 tygodnie urlopu na wakacjach tak wieć lubię je sobie zaplanować tam, gdzie pogoda będzie sprawdzona i gdzie nie będę się stresował, czy spadnie deszcz czy nie.

Jeśli chodzi o imprezy integracyjne, polecam wyprawy kajakiem dla firm organizowane przez firmę M Canoe.

Jeśli lubicie sportowe spędzanie czasu, to na pewno będziecie zadowoleni :)

Bardzo dobrze wspominam http://www.gckduszniki.pl/pomysly-na-imprezy-integracyjne/ fajne miejsce.

Inne tematy z forum Podróże

Pilne, nocleg Poznań. (11 odpowiedzi)

Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was ma jakies namiary,...

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...

do góry