Widok

Miejsce wolne w przedszkolu

Ktoś się orientuje czy w baninie /pępowie jest coś jeszcze wolnego ? Wprowadzam się w lutym i narazie gdzie nie dzwonię to full a nie znam a tak okolicy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tez szukam miejsca ale w żłobku i wszędzie pelno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
...
Polecam nowe przedszkole koło osp Przedszkolandia . Zapisalismy synka i jesteśmy bardzo zadowoleni :) mały szczęśliwy a to najważniejsze :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czesne 800 zl plis wyzywienie :):) ktos chyba upadl2.na.głowę.
Slaba reklama. Dopiero otwarte a juz ktos zadowolony. Dobre
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Moje dziecko tez chodzi do przedszkolandii i zadowolony jest . Dzieci już były 3 dni wiec chyba można opinie wystawić ? Tak czy nie ? Żadna reklama . Tylko jestem rodzicem !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja zapisałem od poniedziałku . Mam nadzieje ze tez będzie zadowolone dziecko . Ale typowe Janusza na forum zawsze się znajda!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

po 3 dniach to raczej mało można się dowiedzieć. po 3 m-c to można cos powiedzieć ale nie po 3 dnia :) a cena 800 zł to zdecydowanie przegięcie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Woadomo ze opinia po 3 dniach polega na tym ze narazie dzieci chodzą z chęcią i nie płaczą a nie ze nauczyły się tego czy tamtego .. ale inteligenty człowiek to wie , i czyta między wierszami a czy 800 zł dużo kwestia budżetu domowego ... pewnie ze jakby było taniej nie płakałbym z tego powodu ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

mysle ze nie reklama , a konkurencja krytykuje . raczej tak to dziala
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Szczególnie jeśli połowa kosztów pobytu dziecka u konkurencji jest ukryta i nie jest rozliczana uczciwie np płaci się za cały obiad a tak naprawdę jest zamawianych mniej porcji i dzieli się je na tyle ile jest dzieci za każdą bułkę trzeb dopłacić za zabawki ostatnio ktoś pisał że rodzice płacili na złotej za jakiś piasek i właściciel do dzisiaj się nie rozliczył z kosztów związanych z jego zakupem a jak ktoś się zapytał to wywalili dziecko z domu
Jestem zażenowana tym co czytam .
Po 1 napisałam opinię jako rodzic - fakt dzieci chodzą kilka dni ,ale myślę że mogę już coś powiedzieć widząc jakie są warunki,opieka-miłe panie (gdy syn rano je widzi to odrazu chętnie za rękę idzie do sali ) i na jak wysokim jest poziomie.Mam starsza córkę i przechodzilam już przez poszukiwanie dobrego przedszkola i kilka z nich widzialam.
Nie robię reklamy tylko chciałabym pomóc tym którzy szukają fajnej placówki :)
Po 2 nie rozumiem oburzenia odnośnie ceny - no niestety darmowego przedszkola tutaj nie mamy a cena może jest trochę wyższa ale wolę zapłacić trochę więcej i dziecko ma smaczne i wysokiej jakości posiłki ,fajna opiekę ,super plac zabaw i co najważniejsze dzieci nie jest masa jak w szkole - właściciel widać że nie idzie na ilość dzieci tylko na jakość opieki .
Tyle w temacie .
A tak jak Pani wyżej napisała Januszow masa , szkoda takich ludzi ale cóż - tacy też muszą żyć
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

czy kotoś coś wie na temat tego przedszkola ktore buduje sie na pszennej?

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

do góry