Widok
Miejsce z klimatem
Jestem klientką Anima Cafe praktycznie od początków jej istnienia. Zaczynałam przychodząc na ciasta, od jakiegoś już czasu mój główny cel wizyty to śniadania (polecam tofucznicę) bo Anima świetnie się w nich wyspecjalizowała, oczywiście na ciasta też cały czas się skuszę - polecam nerkowca!
Przez cały ten czas byłam obsługiwana przez różne osoby bo siłą rzeczy część pracowników rotowała. Nigdy mi się nie zdarzyło aby ktokolwiek mnie zignorował czy żebym musiała czekać na zamówienie godzinę czasu jak wskazano niżej. Oczywiście, że latem czas oczekiwania jest dłuższy, ale to jak w większości lokali na Starym Mieście. Taki urok miejscowości z ruchem turystycznym.
Anima ze swojej niewielkiej powierzchni stworzyła ogromny atut, tworząc naprawdę przytulne i miłe dla oka wnętrze. Pyszna kawa, ciasta i naprawdę najlepsze na Starym Mieście śniadania.
Warto odwiedzić i wyrobić sobie swoją opinię.
Przez cały ten czas byłam obsługiwana przez różne osoby bo siłą rzeczy część pracowników rotowała. Nigdy mi się nie zdarzyło aby ktokolwiek mnie zignorował czy żebym musiała czekać na zamówienie godzinę czasu jak wskazano niżej. Oczywiście, że latem czas oczekiwania jest dłuższy, ale to jak w większości lokali na Starym Mieście. Taki urok miejscowości z ruchem turystycznym.
Anima ze swojej niewielkiej powierzchni stworzyła ogromny atut, tworząc naprawdę przytulne i miłe dla oka wnętrze. Pyszna kawa, ciasta i naprawdę najlepsze na Starym Mieście śniadania.
Warto odwiedzić i wyrobić sobie swoją opinię.
Moja ocena
Anima Cafe
kategoria: Kawiarnie i herbaciarnie
obsługa: 6
menu: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6