Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Miejsce z klimatem wątek zamknięty Jestem klientką Anima Cafe praktycznie od początków jej istnienia. Zaczynałam...
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 września 2017

Tragiczny czas obsługi wątek zamknięty Poprosiliśmy o kawę, soki i ciasto. Do obsługi łącznie z nami 4 stoliki, max...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2017

Bardzo przyjemne miejsce wątek zamknięty Bo sobotniej urodzinowej kolacji postanowiliśmy ze znajomymi przedłużyć nieco...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 października 2016

Warto odwiedzić! wątek zamknięty Kilkakrotnie byłyśmy w Anima Cafe, bardzo lubimy takie kameralne miejsca....
~Daria i Asia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 maja 2016

Polecam wątek zamknięty Mała, choć klimatyczna i przytulna kawiarnia. Miła obsługa. Serdecznie...
~Anetka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2016

duże rozczarowanie wątek zamknięty Witam, Nie polecam miejsca Anima Cafe w Gdańsku. Lokal mały (3 stoliki) ,...
~Kristoff
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 grudnia 2015

Oferta z groupon wątek zamknięty Skusiłem się ofertą Groupon na naleśniki dla dwóch osób. Nie znałem wcześniej...
~Tomek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 października 2015

Sześć z plusem wątek zamknięty Jedzenie bomba- karmel jak domowy, lody obłędne...Za wystrój nagroda Nobla-...
~Przemek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 października 2015

małe jest piękne, czyli Anima Cafe w trzech słowach wątek zamknięty przemiła obsługa, pyszne jedzenie. ceny bardzo dobre jak na Stare miasto :)...
~sylwia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 września 2015

wielkie rozczarowanie wątek zamknięty Niestety nie polecam tego miejsca -bardzo rozczarowała nas wizyta w tym...
~avonka3
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 września 2015

Siwy - opinia wątek zamknięty Miło spędziłem czas.
~Siwy
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 maja 2015

Bez opciachu wątek zamknięty dobre koktajle szczególnie jak je przygotowuje sama szefowa,miło sympatycznie...
~marcelli
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 maja 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry