Nie kupisz tutaj tandetnej chińskiej dwukółki rodem z marketu. Tu się sprzedaje rowery.
Nikt nie wciskał mi niekoniecznie tanich modeli, ale rowery na miarę potrzeb. Bardzo konkretnie doradzono mi sprzęt pod kątem rozmiaru, przeznaczenia i całego osprzętu. W zasadzie mój problem stanowiła jedynie decyzja o wyborze kolorów ram.
Nawet jeśli nie czegoś akurat w sklepie nie ma, to w ciągu kilku dni wszystko do sklepu ściągną od producenta.
Przy zakupie dostałem garść niezbędnych porad i wskazówek dotyczących użytkowania i serwisowania rowerów.
Właściciel sklepu był na tyle kompetentny i rzetelny przy sprzedaży roweru dla mojej żony, że natychmiast zdecydowałem o zakupie roweru również dla siebie.
Nie umiem jeszcze ocenić serwisu, ale przy mnie odbierało z warsztatu swoje rowery kilku ludzi i byli wyraźnie zadowoleni. Po tym, co zobaczyłem, nie mam wątpliwości, że w tym serwisie będę przeglądał i konserwował nasze rowery.
Jeśli chcesz kupić lub serwisować rower, to polecam to miejsce. Warto sprawdzić. Zawsze możesz pójść gdzieś indziej jeśli nie będziesz zadowolony, ale myślę, że nie będziesz dalej szukał, gdy tylko tu dotrzesz. Chyba, że jesteś durnym, przemądrzałym