Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
totalna porażka wątek zamknięty nie polecam, nigdy wiecej. wymienił klocki hamulcowe na takie co piszczały...
~ula
3

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 października 2016

swiadek wątek zamknięty Byałam swiadkiem obslugi Pani która niepochlebnie napisała o sklepie. nNa...
~zadowolona klientka
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 lipca 2009

nierzetelność i arogancja wątek zamknięty Oddałem do naprawy koło: luzy + dętka (uciekało powietrze). Po "naprawie"...
~Slawek
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 października 2014

Naprawa wątek zamknięty Polecony serwis od znajomego. Skorzystałem 2 razy u już tam pozostanę....
~Mati
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 lipca 2015

Polecam wątek zamknięty Polecam każdemu! Właściciel doświadczony w swoim fachu i pomocny.
~Ja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

W zasadzie robię już tylko tam. wątek zamknięty Serwisowałem w kilku miejscach w Gdańsku, ale "przy kościele" zawsze byłem...
~Rowejro
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Nie polecam wątek zamknięty Kilka razy miałem wątpliwą przyjemnośc robienia drobnych zakupów w tym...
~Piotr
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 czerwca 2008

jacek - opinia wątek zamknięty jestem dlugoletnim klientem p. Mokosy i zawsze bylem obsluzony...
~jacek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 czerwca 2011

Pelen profesjonalizm wątek zamknięty Właściciele nie przypominają ugrzecznionej obsługi Galerii Bałtyckiej.Są...
~Mirka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 lutego 2011

ok wątek zamknięty jak dla mnie wszystko ok. jak czegoś nie mają to nie robią problemów żeby...
~Sebek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 września 2010

Miejsce zakupu prawdziwego roweru. wątek zamknięty Nie kupisz tutaj tandetnej chińskiej dwukółki rodem z marketu. Tu się...
~Adam
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2010

Piotr - opinia wątek zamknięty krótko zwięźle i na temat. polecam szczególnie serwis jest na wysokim...
~Piotr
-

dodano: 3 lutego 2010

zdecydowanie nie polecam !! wątek zamknięty zdecydowanie nie polecam zakupów w tym sklepie. Sprzedawczyni nie zna się na...
~klientka sklepu
-

dodano: 30 czerwca 2009

Fachowość w pełnym brzmieniu wątek zamknięty Niejednokrotnie korzystałam z usług sklepu i serwisu, uważam że jest na...
~MW
-

dodano: 22 czerwca 2009

Profesjonalizm wątek zamknięty Sklep, jak i serwis polecam nie tylko tym, którzy zamierzają kupić nowy...
~wieloletnia i oddana Klienta
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 3 października 2008

przede wszystkim solidność wątek zamknięty Lubię do nich zaglądać. Zawsze spotykam się z rzeczową oceną sprzętu o który...
~Damian Jeżyk
-

dodano: 17 września 2008

Niemiła obsługa wątek zamknięty Rzeczywiście obsługa na niezadowalającym poziomie. Chciałem tam kupić kilka...
~Artur
-

dodano: 31 lipca 2008

Bardzo fajny sklep wątek zamknięty Kupiłam już tam trzeci rower i jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepowej...
~zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 16 marca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
24

18

wątków

do góry