Widok

Mieszane uczucia...

Być może oferta zabiegów jest naprawdę bogata, jednakże nie czułam się bezpieczna ani nie byłam zrelaksowana. Pani, która się mną zajęła była bardzo miła, ale jej automatyczny monolog o zabiegach i ofercie Abacosun kompletnie mnie zdezorientował! Ludzi mnóstwo - to o czymś świadczy (+ przystępność cen). Niemniej mi osobiście zależy nie tylko na przystępnych cenach, ale także na miłej, intymnej atmosferze i niebanalnym klimacie miejsca, w którym odbywają się zabiegi. Jestem rozczarowana i chyba nieprędko skuszę się na kolejną wizytę. Atmosfera i nastrój panujący w środku niestety nie wpływają na mnie kojąco tylko stresująco. Do tego hałas i mnóstwo przewijających się ludzi, nawet mężczyzn! Zdecydowanie nie jest to miejsce, w którym mogłabym błogo się zrelaksować :(
Moja ocena
obsługa: 3

oferta: 5

jakość usług: 4

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 4

3.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm...
nie Pani jedna odczuwa ta ich masowa i sztampowa robote,kiedys ten salon mial renome,a teraz jest bardziej zwykly,niz zwykly salon osiedlowy (nie ujmujac gabinetom osiedlowym), one sa o niebo lepsz,czyli kameralne,czyste,pozbawione chaosu i kosmetyczek wywyzszajacych sie coby wszystkie rozumy pozjadaly.Wiesniaki do kopania kartofli ,a nie do salonu kosmetycznego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Przecież nikt nikogo nie zmusza do korzystania z usług w Abacosun. Jak się Pani nie podoba w tym salonie to proszę iść do innego. Pani "etam" radzę nauczyć się pisać i dopiero wtedy brać udział w opiniowaniu na forum.
Wierna Klientka Abacosun
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry