Widok
Ja tam wynajmuję od 8 lat i nie zmieniam. Kosztów stałych żadnych jak to przy podgrzaniu wody , gazie , czy CO. więc właściwie taniej, chyba , że ktoś sobie sauny urządza. Cała Gorczycowa , czy Poziomkowa jest na prądzie i ludzie chwalą, bo nie płacą za innych tylko za siebie. A ja wynajmując dokładnie wiem ile mnie koszty w każdym miesiącu wyniosą.
A z tą wilgocią to bzdura
A z tą wilgocią to bzdura
jestem właścicielem kilku mieszkań w tym budynku. Przypuszczam, że wiem od kogo są negatywne opinie i nie będę tego komentował. Zainteresowanych proszę o podanie maila, prześlę scan rachunku za prąd za ostatnie zimowe miesiące, również za mieszkania z parteru. A mieszkania są na sprzedaż, gdyż trzeba było 10 lat czekać aż te lokale wolno będzie sprzedawać, gdyż dom był budowany z odpisem podatkowym,pod warunkiem przeznaczenia go przez ten okres wyłącznie na wynajem. Najem przestaje się opłacać, stąd, kto chce może teraz te mieszkania wykupić. To tyle
Latem opłaty za 2 miesiące przy 2 osobach - 200/300zł. Na prąd jest wszystko - ogrzewanie, kuchenka, bojler. W zimie opłaty za 2 miesiące 1000/1100zł. Okno jak są drewniane - mega wilgoć, wystarczy że gotujesz ziemniaki, albo otworzysz łazienkę po kąpieli - okna wszystkie zaparowane. Rano dosłownie małe kałuże na parapetach. W zeszłym roku co zima była dość sroga - okna pozamarzane od wewnątrz!
jak się wprowadziłam, to rachunek na prąd może początkowo przerazić, zimą to czasem i 350 zł za miesiąc. Ale jak się odejmie ile sie normalnie płaci za ciepłą wodę, za normalne zużycie (gotowanie pranie TV żelazko lodówkę itd itp) to faktycznie ogrzewanie wynisie k stówy. da się żyć zwłaszcza że reszta opłat niewielka