Widok
Mieszkania PB Górski-prośba o opinie
Jestem bardzo ciekawa opinii na temat mieszkań od PB Górskiego m.in. na Pilotów....Powstaje kilka fajnych inwestycji - Młyniec, ul.Drzewieckigo na Os.Rozstaje-Zaspa, ceny dość niskie w porównaniu z innymi inwestycjami....Jak się mieszka w mieszkaniach już oddanych, jak wygląda kontakt i załatwienie wszelkich reklamacji z developerem?a w ogóle dużo się zdarza usterek?warto u nich kupić mieszkanie?
Słabe wykończenie. Wszystko tanim kosztem. Widać to już na klatkach w porównaniu do innych deweloperów.
Po wprowadzeniu się po ponad 2 latach od wybudowania, po kolejnym pół roku w całym mieszkaniu odchodzi farba przy suficie.
W mieszkaniu papierowe ściany- nie tylko słyszysz wszystko co robią współmieszkańcy ale i pół bloku. Doskonale tych z boku, u góry i u dołu.
W porównaniu ze "starym budownictwem" dramat!
Jak ktoś lubi ekshibicjonizm to jak znalazł.
Parking podziemny wykonany tanim kosztem (jedna brama) co oprócz powodowania kolizji, ułatwia kradzieże.
Wadliwe wyciagi - jak na dole palą to Ty to wąchasz w kuchni.
Tyle mi przychodzi do głowy.
Generalnie podejrzewam, że wady znajdziesz u każdego dewelopera.
Wszyscy idą na ilość mocno obniżając jakość.
Po wprowadzeniu się po ponad 2 latach od wybudowania, po kolejnym pół roku w całym mieszkaniu odchodzi farba przy suficie.
W mieszkaniu papierowe ściany- nie tylko słyszysz wszystko co robią współmieszkańcy ale i pół bloku. Doskonale tych z boku, u góry i u dołu.
W porównaniu ze "starym budownictwem" dramat!
Jak ktoś lubi ekshibicjonizm to jak znalazł.
Parking podziemny wykonany tanim kosztem (jedna brama) co oprócz powodowania kolizji, ułatwia kradzieże.
Wadliwe wyciagi - jak na dole palą to Ty to wąchasz w kuchni.
Tyle mi przychodzi do głowy.
Generalnie podejrzewam, że wady znajdziesz u każdego dewelopera.
Wszyscy idą na ilość mocno obniżając jakość.
Mój mąż pracował w PB Górski. To złodziejska firma o bardzo niskiej kulturze pracy. Słyszeliście, żeby szanująca się firma wyrywała gdzieś w drodze studzienkę kanalizacyjną, żeby użyć ją u siebie na budowie? Był czas, że zatrudniali tylko pracowników ze Wschodu, bo u nas brakowało chętnych..
Lepszą jakość gwarantuje Hossa, Allcon, Mega
Lepszą jakość gwarantuje Hossa, Allcon, Mega