Widok

Mieszkanie na Kowalach

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc!
Nie na temat, ale moze cos wiecie nt. mieszkan na Kowalach?
Moze jest tu ktos, kto tam mieszka?
Jestem ciekawa Waszych opinii. Slyszalam juz rozne wypowiedzi, zarowno dobre jak i zle. Juz sam nie wiem czy warto kupowac tam mieszkanie. Narzei sie tylko zastanawiamy, bo jescze go nie widzielismy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ogolnie nie boje sie odległosci od Trojmiasta. Nie chce sie tylko wpakowac w jeszcze wieksze koszta, kiedy zacznie mi np. sciana pekac. Glownie o to chodzi. Jak widac zdania sa podzielone. W sumie wszedzie moze cos byc nie tak. "Moj" blok tez zostal postawiony na terenach podmoklych i narazie nic wielkiego sie nie dzieje. No, ale zobaczymy. Jeszcze raz dziekuje :)))))))) Jakby co, bede jeszcze pisac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja mieszkam na Kowalach w domu jednorodzinnym i kocham to miejsce.Cisza,spokój i piękna okolica.Mamy super sąsiadów i wszyscy trzymamy się razem.Nie wyobrażam sobie mieszkać gdzie indziej.
Moim marzeniem było wynieść się na obrzeża gdańska.Dla tych którzy są zmotoryzowani nie ma problemu z dojazdem,są rano korki ale bez przesady...wszędzie są!!!
Z imprez wracamy taksóweczkami-mamy kilku zaprzyjaznionych i sprawdzonych taksiarzy,także zawsze mamy rozsądne ceny.
Myślę że to kwestia wyboru i kto czego szuka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry