Widok

Migowskie Tarasy

Migowskie Tarasy Morena Temat dostępny też na forum:
Migowskie Tarasy to osiedle zlokalizowane przy ul. Myśliwskiej w Gdańsku. W ramach inwestycji realizowane są trzypiętrowe budynki mieszkalne z garażami podziemnymi. Pomimo niskiej zabudowy, w budynkach instalowane są windy. Teren osiedla jest ogrodzony oraz objęty systemem monitoringu.
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tymi usterkami niestety to prawda.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Opinia

Wszystkim potencjalnym klientom proponuję, przed zakupem zwrócić się do zarządu z bloku 24. Przekażemy wszystkie informacje dotyczące praktyk dewelopera Top Consulting. Można również zwrócić się z zapytaniem do firmy zarządzającej tym osiedlem firmą Bałt-dom.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13

Zgadzam się w pełni

Zgadzam się w pełni, właściwie to i tak jest delikatnie ocenione. Ten deweloper po podpisaniu umowy ma wszystko w d*pie, jeśli nawet ktoś zdecyduje sie na zakup mieszkania od tego dewelopera , to proponuje, skorzystać z usług, prawnika, rzeczoznawcy budowlanego, uwaga na umowę, chodzi o to żeby nie pozwolić deweloperowi narzucić sobie firmy zarządzającej. Ja mieszkam od roku, ale już wiem że dopiero po trzech latach udało się tutaj wyrzucić firmę którą została narzucona im przez dewelopera, masakra, nie naliczała deweloperowi za fundusz remontowy, itd..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
Oczywiście ta "opinia" pochodzi od pani z bloku 24, która nie wiem jak znalazła się w zarządzie i mąci we wszystkim. Sąsiedzi już na nią nie mogą patrzeć. Ma samych wrogów na osiedlu. Zawsze można sprzedać mieszkanie i wyprowadzić się z osiedla Migowskie Tarasy. Wtedy to będzie najlepsze osiedle w Gdańsku.
Nie zgadzam się z opinią tej pani. Na osiedlu mieszka się bardzo dobrze i spokojnie. Deweloper buduje z solidnych materiałów. Budynki są dobrze wyposażone. Zieleń jest zadbana. Polecam to osiedle.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

zadowoleny mieszkaniec

Mieszkam na tym osiedlu od 5 lat i jestem bardzo zadowolony. Jak porównam, co mówią znajomi o mieszkaniach w Robygu, Arksomie czy Alfa Parku, to naprawdę u nas jest super. Deweloper buduje z dobrych materiałów, nie oszczędza na tym. Te złośliwe wpisy na forum pochodzą od jednej pani P. z bloku 24, której nikt na osiedlu nie lubi.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Proponuję aby pani P.znalazła sobie jakieś hobby, bo wyraźnie nudzi jej się w życiu :) Uprzykrzanie życia wszystkim sąsiadom to jej ulubione zajęcie. A może tak joga? Wyciszy się pani trochę. Albo garncarstwo? Zawsze można też spróbować kandydować w wyborach samorządowych. Tam znajdzie pani podobnych sobie przyjaciół :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja tu mieszkam od samego początku i nie zamieniłabym osiedla na inne :) Jest cicho, spokojnie, a jeśli chodzi o jakość budynków to uważam,że jest bdb. Po 7 latach nie mamy żadnych usterek, zniszczeń, malowane były tylko klatki aby odświeżyć nieco wygląd. Nasza "zieleń" wygląda coraz lepiej i generalnie jest ok.Pozdrawiam wszystkich moich super sąsiadów :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
Pracownicy dewelopera to nie jest miejsce aby reklamować swoje osiedle. A na dniach zamieszczę pozew który mieszkańcy złożyli do sądu. to wszystko dla bezpieczeństwa potencjalnych klientów.Nie rozumiem również krytykowania firmy ROBYG, kierownik osiedla migowskie tarasy jest jednocześnie kierownik w firmie robyg, więc proponuję trochę przemyśleć zanim wpisujecie te bzdury, mieszka on w bloku przy szlabanie numer 26.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zgadza się ,większość moeszkańców ma mnóstwo błędów w akcie notarialnym, między innymi zaniżone powierzchnia części wspólnych, przez to mieszkańcy płacą zaniżony podatek od nieruchomości
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panie deweloperze, do czasu zarządzania przez firmę Admista która narzucił nam deweloper mieszkańcy co roku zamykali rok z minusem, obecnie mamy oszceędności na poziomie około 100 tuś zł, dlatego , że wyrzuciliśmy firmę która nie naliczała deweloperowi żadnych opłat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
ten sam kierownik świadczy usługi zarówno dla robyga jak i top consulting. Poza tym szkalowanie mojej osoby i do tego wskazywanie miejsca jej pobytu może powodować ,że niepowołane osoby mogłyby serio potraktować Państwa opinie. Proponuję więc wykasować wszystkie dane, w przeciwnym razie skieruję sprawę na policję, ponieważ Państwa działania mogą narazić mnie na krzywdę osób trzecich.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
szkalowanie mojej osoby i do tego wskazywanie miejsca jej pobytu może powodować ,że niepowołane osoby mogłyby poważnie potraktować Państwa opinie. Proponuję więc wykasować wszystkie dane, w przeciwnym razie skieruję sprawę na policję, ponieważ Państwa działania mogą narazić mnie na krzywdę osób trzecich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Powiem tak nigdzie nie jest idealnie zawsze son usterki I naprawy ich som albo nie som. I niema co pisac jak Tu zle a gdzie indziej super jasne. Osiedle M.T to normalne spokojne osiedle dla rodziny . Polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zgadzam się z opinią: ta "wulgarna wieśniara" która mieszka Myśliwska 24 powinna spakować swoje "bambetle" i wynocha z osiedla.....już patrzeć na nią się nie da.......i kto się zgodził aby taka osoba była naszym reprezentantem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

N. Politechniczna

Jak ci za płotem powstanie Nowa Politechniczna to szybko pomyślisz o zmianie osiedla :). Hałas, smród i bród to nas czeka a pod szlabanem główne skrzyżowanie. Było spokojnie, było ... No ale to MIASTO i co niektórzy mają czym się pochwalić u rodziny na wsi (pozdrawiam Słoiki).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobrze, że nie grodzone

Bardzo dobrze, że nie grodzone - zachęca mnie to do przyjżenia się inwestycji! Co to za g*** moda żeby się grodzic - może wieżyczki strzelnicze zamontujmy - na pewno będzie bezpieczniej!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do właścicieli psów!

Kiedy się - drodzy posiadacze czworonogów - nauczycie, że pies to nie tylko maskotka? Pies to nie tylko przyjemności, ale także obowiązki!

Wszyscy twierdzą, że sprzątają po swoich psach. To skąd - grzecznie się pytam - tyle g*wna na naszych trawnikach? Ostatnio, kiedy przeszedłem się między blokami, to cap dosłownie wisiał w powietrzu, a ja musiałem niemal co każdy krok uważać, żeby nie wdepnąć w kupę.

Dlaczego nie pozwalacie Waszym pupilom w****** się u siebie w salonie? Zobaczycie, jak to fajnie!

A już największe buractwo z Waszej strony to wyprowadzanie psów na plac zabaw. Polecam kotlet z psiego g*wna na obiad! SMACZNEGO!

PS. Ci, którzy po swoim psie sprzątają - na pewno się nie obrażą. Do reszty mówię: spadajcie na wieś! Nie dorośliście do mieszkania w mieście!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
proponuje aby właścicielom niezbierającym kup po swoim psie zanosić je pod ich drzwi.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Całkowicie się z tym zgadzam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Zastanawiamy sie z żoną nad kupnem mieszkania na tym osiedlu. Mamy pytanie odnosnie mieszkań na parterze od strony pòłnocno-wschodniej. Jak wpływa hala garażowa na ciepło w mieszkaniach oraz czy te mieszkania są jasne? Jakie są koszta eksploatacyjne mieszkań 76m2? Pozdrawiamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0