Widok

Mikrodermabrazja

Nie polecam zabiegu mikrodermabrazji ani też peelingu kawitacyjnego.
Kosmetyczka mało wykwalifikowana nie do końca wie co robić i nadrabia rozmowa.Nie profesjonalny sprzęt do peelingu kawitacyjnego.Po mikrodermabrazji zostały mi na twarzy czerwone paski co nie było przyjemnym widokiem poniewaz wygladalam jakby mnie ktos podrapal.Wiem ze po mikro zostaja nieraz nawet opuchniecia ktore po kilku godzinach najpozniej znikaja jednak mi zniknely dopiero po okolo tygodniu.To nie byl moj pierwszy zabieg i wiem jak to dziala.W innym salonie naprawde pani kosmetyczka wykazala sie profesjonalnoscia.
Moja ocena
Salon Urody Słońce Afryki kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 2

oferta: 3

jakość usług: 2

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 4

ocena ogólna: -

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam! czy możemy się dowiedzieć kiedy skorzystała Pani z usługi w naszym salonie? , dla uprawdopodobnienia komentarza zaznacza się datę wizyty w salonie Pani nie wpisała tej informacji . Nie zgłoszono do salonu żadnych zastrzeżeń , a zazwyczaj informuje się obsługę o złej jakości wykonanej usługi. Czyżby celowe działanie konkurencji ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziwna sprawa. Ja korzystam z usług tej kosmetyczki od dłuższego czasu i jakoś nigdy nie zdarzyło mi się, żeby było coś nie tak. Wręcz przeciwnie - zawsze jestem bardzo zadowolona z efektów. Poleciłam tę kosmetyczkę kilku znajomym, a nie zrobiłabym tego gdybym nie była naprawdę przekonana. Każda z moich znajomych jest równie zadowolona jak ja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry