Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
bzdura wątek zamknięty A co z karnetem zakupionym w salonie? Kto zwróci pieniądze?
~Aga
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 lipca 2012

ZŁODZIEJE!!!!!!!! wątek zamknięty Kupiłam promocyjny kupon na solarium skorzystałam tylko dwa razy i ......
~oszukana
-

dodano: 19 czerwca 2012

Prawdziwa Afryka ! wątek zamknięty Cudowny klimat, wystrój oraz obsługa. Jestem oczarowana, Choć mieszkam w...
~Dominika
2

dodano: 7 października 2011

Polecam ale tylko z gruperem wątek zamknięty Generalnie w porządku. Skorzystałam z grupera, za 69 zł miałam obcięcie...
~Zuzanna
9

dodano: 31 marca 2012

Mnie też oszukali wątek zamknięty Mam kupon na masaż dla par, nie udało mi się go wykorzystać, gdyż salon...
~Masaz
1

dodano: 10 maja 2012

nie można się skontaktować!! wątek zamknięty nie wiem co sie dzieje ale nie mogę się dodzwonić do salonu ani na komórkę...
~Alisia
-

dodano: 4 maja 2012

Nie polecam wątek zamknięty wykupiłam pakiet na gruperze o wartości 135 miało być wraz z regeneracją...
~Sziszi
-

dodano: 23 kwietnia 2012

NIE POLECAM!!! wątek zamknięty W salonie byłam po raz pierwszy, z Grupera, niestety już nigdy więcej nie...
~AK
5

dodano: 4 listopada 2011

Bardzo zadowolona klienta wątek zamknięty Była to moja pierwsza wizyta w salonie Słońce Afryki, po której jestem bardzo...
~Natalia
-

dodano: 24 marca 2012

fryzjer wątek zamknięty czy ktos korzystal z uslug fryzjerskich w tym salonie? mam bardzo zle...
~kulka
6

dodano: 5 października 2011

polecam fryzjera !!!! wątek zamknięty Witam, właśnie wróciłam z salonu "Słońce Afryki" i z przyjemnością chciałabym...
~Agata
-

dodano: 19 marca 2012

CUDOWNE MIEJSCE NA ZIEMI wątek zamknięty Tak się cieszę, że dzięki gruperowi trafiłam w to miejsce. Wyszłam stamtąd...
~brunetka - blondynka
-

dodano: 16 marca 2012

Profesjonalizm robi swoje wątek zamknięty Witam, Otrzymałem z żoną prezent na masaż całościowy. To był najlepszy masaż...
~Mariusz(33) i Dorota (32)
-

dodano: 10 marca 2012

Slonce afryki-gruper wątek zamknięty Dzien dobry, otoz ja rowniez korzystalam z uslug zakladu z oferty grupera,...
~Gosia wizyta
-

dodano: 8 marca 2012

ksandra - opinia wątek zamknięty Korzystałam poprzez oferte grupera z usług fryzjerskich. PRZESTRZEGAM. Jedno...
~ksandra
1

dodano: 29 lutego 2012

Pakiet fryzjesrki wątek zamknięty Wczoraj byłam w salonie aby skorzystać z pakietu fryzjerskiego z...
~Bylo blond teraz jest brąz ;)
1

dodano: 23 listopada 2011

Gorąco polecamy wątek zamknięty Wczoraj mieliśmy okazję skorzystać z sauny, peelingu, masażu całościowego i...
~Iza&Rafał
-

dodano: 14 lutego 2012

BARDZO GORĄCO POLECAM :)PEŁEN PROFESJONALIZM!!!!!!!! wątek zamknięty Polecam wszystkim, którzy chcą poczuć się naprawdę miło i profesjonalnie...
~karolina"mandarynka"
-

dodano: 9 lutego 2012

Jolanta - opinia wątek zamknięty Z usługi fryzjerskiej i kosmetycznej skorzystałam , po raz drugi .Serdecznie...
~Jolanta
-

dodano: 3 lutego 2012

manicure tak, fryzjer nie! wątek zamknięty Skorzystałam z usług w tym salonie i paznokcie super, bardzo jestem...
~Ania
-

dodano: 18 stycznia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
67

35

wątków

do góry