Widok

Mila Baltica

Mila Baltica Zaspa Temat dostępny też na forum:
Mila Baltica to bardzo dobra lokalizacja dla osób aktywnych. Szybko można stąd dojść lub dojechać rowerem na plażę, obok znajduje się niewielki dzielnicowy park, który jest dobrym miejscem na poranny jogging lub spacer z wózkiem. Pas zieleni pomiędzy osiedlem a ulicą Czarny Dwór, w miejskich planach zagospodarowania przestrzennego przeznaczony jest na stworzenie urządzonych terenów ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Super lokalizacja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy dużo turystów wynajmuje czy raczej osoby mieszkają na stałe? chodzi mi o uciążliwość imprez/hałas.

i jakie wrażenia? dużo turystów wynajmuje?

czy udało się kupić i jakie wrażenia?

Ten bałagan i syf to chyba niekoniecznie wina Robyga. Sami ludzie go sobie robią nie dbając o dobro wspólne. A potem wspólnota i administrator musza z tym walczyć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To normalne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lokalizacja sama się obroni. Ale syf jaki zrobił ROBYG nie budując wiaty śmietnikowej sąsiedniej Wspólnocie to już przegięcie. Oszukał ludzi, kupili mieszkania myśląc, że będzie piękny widok i przesrrzeń parkingów. Zataił wiatę śmietnikową na środku osiedla, nie wybudował jej, a teraz druga Wspolnota ma syf od Chrobrego, bo sąsiednia wrzuca jej swoje śmieci. Zakrawa... niech się tym odpowiednie instytucje zajmą!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zawsze jest tak łatwo

Znam historie inwestycji dawno zakończonych i problem jest taki, że większość właścicieli nie mieszka nawet w Gdańsku, i ma to głęboko w d.... i brakuje głosów, żeby to zrobić....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taka ładna inwestycja, a w rankingu zajęła dopiero 10 miejsce. Myslałam, że będzie wyżej. Oby więcej takich inwestycji powstało w Trójmieście!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

jest pięknie

Kupiłem mieszkanie i jest przepiękne i przestronne. Do tego b.blisko nad morze!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sąsiad, zarząd po deweloperze w większości trzeba zmienić choćby po to by zobaczyć jak radzą sobie inni. Zawsze można wrócić :-) A co do osiedla to jest ok. Chyba jedno z ładniejszych jakie udało się Robygowi.

Mila

Mieszkam i jestem bardzo zadowolony fakt że trzeba było zmienić Zarząd z robyga ze wspólnoty ale teraz jest Si
Chyba nie czùłabyś się.dobrze mieszkając na tym osiedlu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

zazdroszczę

To zarąbista inwestycja. Gdyby nie niepewność związana z robotą to już bym tam mieszkała. Inwestycja z klasą, dająca duże poczucie bezpieczeństwa. Normalnie mieszkania dla wybrańców. Udały się Robygowi wyjątkowo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Podzielam zdanie, że inwestycja ogólnie ciekawa, ale tylko niektóre mieszkania zasługują na uwagę. Te usytuowane z widokiem na balkon sąsiada mnie nie przekonują. Byłem swego czasu zainteresowany mieszkaniem w Milla Baltica, niestety przedstawiciel dewelopera proponował mi tylko środkowe mieszkania z widokiem na blok sąsiedni, więc zrezygnowałem.
Obecna cena pośredników poraża i mam wrażenie, że oferty z Milla Baltica stanowią tło dla sprzedaży mieszkań po dobrych cenach w innych lokalizacjach.

Wg mnie jedna z najładniejszych inwestycji (ale wiadomo, kazdy lubi co innego), wcale mnie nie dziwi, że tak szysbko się mieszkania sprzedały.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Vivat Mila Baltica!

Super tu się mieszka! A malkontenci zawsze coś sobie znajdą!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgadzam, się, dobrze się tu mieszka. Robyg potrafi budować ale fakt cena z rynku wtórnego poraża. Może warto spróbować na innych robygowych osiedlach? Oni mają normalne ceny bo ci co odsprzedają to chyba odlecieli w kosmos.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0