Widok

Mila Baltica

Mila Baltica Zaspa Temat dostępny też na forum:
Mila Baltica to bardzo dobra lokalizacja dla osób aktywnych. Szybko można stąd dojść lub dojechać rowerem na plażę, obok znajduje się niewielki dzielnicowy park, który jest dobrym miejscem na poranny jogging lub spacer z wózkiem. Pas zieleni pomiędzy osiedlem a ulicą Czarny Dwór, w miejskich planach zagospodarowania przestrzennego przeznaczony jest na stworzenie urządzonych terenów ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ściema

ciekawe czemu nie piszą o zajezdni autobusowej w sąsiedztwie (grzanie silników od 3-4 rano)
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 35
Za dwa - trzy lata nie będzie śladu po zajezdni.
Przenoszą za miasto. A teren będzie zabudowany mieszkaniówką.
Gorzej jest tam na tą chwilę ze sklepami, w najbliższej okolicy pustynia.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1

Okolica i zagrożenia

Jestem zainteresowany kupnem tam mieszkania, jesteście mi w stanie napisać jakie zagrożenia niesie tamta okolica, czy macie tez jakieś inne propozycje w tej okolicy , interesuje mnie niska zabudowa, dzięki za pomoc
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
Sądzę że ciekawiej jest w "Nadmorskim dworze" invest comfortu,
ale to moje zdanie.
Znacznie bliżej morza i sklepów.
Ale za jakiś czas zapewne i to ulegnie zmianie w obrębie tej inwestycji.
Zagrożenia takie jak wszędzie, nie widzę aby te okolice były jakoś szczególnie niebezpieczne. To już dużo bardziej bym się obawiał mieszkania w centrum miasta gdzieś tam np. w okolicach Motławy gdzie budują nowe budynki.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
Sprawdź jak jest z podejściem do lądowania helikopterów na lądowisko przy szpitalu. Nie bez kozery budynki są takie niskie. Posłuchaj czy nie słychać karetek.
Nie tak strasznie jak "Przy Alejach" LCC, które są pmiędzy dzwonnicą a izbą przyjęć z lądowiskiem, ale może nie być fajnie.
Zajezdnia z czasem przestanie istnieć, to przesądzone. sklepy powstaną, zwłaszcza budynek przy ulicy ma mieć lokale usługowe na parterze. Ale ruch do szpitala będzie rósł...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 10

Duże zainteresowanie

Wiem, ze zainteresowanie jest duże gdyż już drugi raz podnoszą ceny :(
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
A teraz przerwa na małą reklamę
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ulica Powstańców Wielkopolskich ma być wg planów remontowana więc z czasem może zwiększyć się na niej ruch ale to nic pewnego, bo na tą chwilę jest spokojnie... Znacznie głośniejsza jest Chrobrego. Zajezdnia rzeczywiście ma przestać istnieć i oby nie powstała druga Galeria Bałtycka.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zajezdni za 3 lata nie będzie w tym miejscu będą bloki mieszkalne
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niepowstanie Galeria tylko mieszkania
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ulica Powstańców Wielkopolskich ma być remontowana. Powstanie na niej oświetlenie.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ceny z kosmosu, jakby to były jakieś apartamenty nadmorskie, a do morza ponad 2 km, wokół pustynia - zajezdnia, działki, na których dziadki leśne palą liście, zero infrastruktury i sklepów w pobliżu. Gratuluję wyobraźni
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 36

:)

Przechodzisz przez park i masz sklepy, lotnia, piekarnie, warzywniaki, drogerie, kawałek dalej Inter Marche, na Chrobrego Lidl, Biedronka, lepsza pustynia i mały spacerek przez park, niż kolorowe blokowisko z każdego okna :) A wyobraźnię mają, sporo nowoczesnych rozwiązań, smart house, solary....
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 10

Zobaczymy, jak się te nowoczesne rozwiązania będą sprzedawały po nowym roku
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 12

Panu z działu sprzedaży już dziękujemy
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 6

Przechodzisz przez park z wózkiem i siatami...miła perspektywa
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11

No, faktycznie, horrrrorrr...
Przez park z wózkiem...Brrrrr.... 150 metrów, paść można i nie powstać.....
Lepiej mieć wszystko "pod klatką" , blisko i brzuch lepiej rośnie ;)
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5

a ja właśnie zamierzam kupić

Ceny faktycznie wysokie (7500-8000), ale wygląda porrządnie, z systemem smart w pakiecie, punktem zabaw dla dzieci (krytym), siłownia sauną. Brak sklepów to nie przeszkoda, i tak nikt nie chodzi na większe zakupy pieszo. Do morza w sam raz na dłuższy spacer, czy rower, żaden problem. Za to i do centrum i do Sopotu niedaleko, a o to mi chodzi. A na terenie zajezdni jak powstanie zabudowa, to na pewno nie tak wysoka, jak na zaspie. Zeby uniknąć kilku lat widoku na budowę wystarczy nie kupować mieszkań z widokiem na Chrobrego. Helikoptery lądujące przy szpitalu? Jak częsgto się to zdarza i jak długo trwa? Bez jaj. Jak ktoś chcę bezwzględną ciszę niech se w lesie wybuduje, bo wolę takie małe lądowisko, niż gwizd boeingów co kilka minut. Pozdrawiam przyszłych sąsiadów
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 8

zajezdnia wyjeżdża za miasto

Z artykułu zamieszczonego na Trójmieście wynika, że na miejscu zajezdni powstanie osiedle z infrastrukturą usługowo-handlową, oby tylko
zrezygnowano z tej wysokiej zabudowy, Chrobrego jest bliżej Wrzeszcza niż Zaspy
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0