Widok
Mila Baltica
Mila Baltica to bardzo dobra lokalizacja dla osób aktywnych. Szybko można stąd dojść lub dojechać rowerem na plażę, obok znajduje się niewielki dzielnicowy park, który jest dobrym miejscem na poranny jogging lub spacer z wózkiem. Pas zieleni pomiędzy osiedlem a ulicą Czarny Dwór, w miejskich planach zagospodarowania przestrzennego przeznaczony jest na stworzenie urządzonych terenów ...
przeczytaj więcej o inwestycji
przeczytaj więcej o inwestycji
Sądzę że ciekawiej jest w "Nadmorskim dworze" invest comfortu,
ale to moje zdanie.
Znacznie bliżej morza i sklepów.
Ale za jakiś czas zapewne i to ulegnie zmianie w obrębie tej inwestycji.
Zagrożenia takie jak wszędzie, nie widzę aby te okolice były jakoś szczególnie niebezpieczne. To już dużo bardziej bym się obawiał mieszkania w centrum miasta gdzieś tam np. w okolicach Motławy gdzie budują nowe budynki.
ale to moje zdanie.
Znacznie bliżej morza i sklepów.
Ale za jakiś czas zapewne i to ulegnie zmianie w obrębie tej inwestycji.
Zagrożenia takie jak wszędzie, nie widzę aby te okolice były jakoś szczególnie niebezpieczne. To już dużo bardziej bym się obawiał mieszkania w centrum miasta gdzieś tam np. w okolicach Motławy gdzie budują nowe budynki.
Sprawdź jak jest z podejściem do lądowania helikopterów na lądowisko przy szpitalu. Nie bez kozery budynki są takie niskie. Posłuchaj czy nie słychać karetek.
Nie tak strasznie jak "Przy Alejach" LCC, które są pmiędzy dzwonnicą a izbą przyjęć z lądowiskiem, ale może nie być fajnie.
Zajezdnia z czasem przestanie istnieć, to przesądzone. sklepy powstaną, zwłaszcza budynek przy ulicy ma mieć lokale usługowe na parterze. Ale ruch do szpitala będzie rósł...
Nie tak strasznie jak "Przy Alejach" LCC, które są pmiędzy dzwonnicą a izbą przyjęć z lądowiskiem, ale może nie być fajnie.
Zajezdnia z czasem przestanie istnieć, to przesądzone. sklepy powstaną, zwłaszcza budynek przy ulicy ma mieć lokale usługowe na parterze. Ale ruch do szpitala będzie rósł...
:)
Przechodzisz przez park i masz sklepy, lotnia, piekarnie, warzywniaki, drogerie, kawałek dalej Inter Marche, na Chrobrego Lidl, Biedronka, lepsza pustynia i mały spacerek przez park, niż kolorowe blokowisko z każdego okna :) A wyobraźnię mają, sporo nowoczesnych rozwiązań, smart house, solary....
a ja właśnie zamierzam kupić
Ceny faktycznie wysokie (7500-8000), ale wygląda porrządnie, z systemem smart w pakiecie, punktem zabaw dla dzieci (krytym), siłownia sauną. Brak sklepów to nie przeszkoda, i tak nikt nie chodzi na większe zakupy pieszo. Do morza w sam raz na dłuższy spacer, czy rower, żaden problem. Za to i do centrum i do Sopotu niedaleko, a o to mi chodzi. A na terenie zajezdni jak powstanie zabudowa, to na pewno nie tak wysoka, jak na zaspie. Zeby uniknąć kilku lat widoku na budowę wystarczy nie kupować mieszkań z widokiem na Chrobrego. Helikoptery lądujące przy szpitalu? Jak częsgto się to zdarza i jak długo trwa? Bez jaj. Jak ktoś chcę bezwzględną ciszę niech se w lesie wybuduje, bo wolę takie małe lądowisko, niż gwizd boeingów co kilka minut. Pozdrawiam przyszłych sąsiadów