Widok
Miła atmosfera i skuteczne nauczanie
O teorii nie ma co dużo mówić - zajęcia były przyjemnie i przystępnie prowadzone, ale zawsze trzeba samemu przygotować się też robiąc testy próbne. Oczywiście płytkę dostałem od szkółki i po odrobinie przygotowań teoria zdana za pierwszym razem, z resztą bardzo pewnie.
Ale przede wszystkim warto polecić praktykę. Naprawdę skuteczne nauczanie, elastyczny dobór godzin, mili instruktorzy bardzo starający się dopasować do ucznia! Mogę z ręką na sercu powiedzieć, że czuję się dobrze wyuczony po tym kursie (choć oczywiście jeszcze niedoświadczony) co zawdzięczam instruktorce i pozwoliło mi to zdać praktykę za drugim razem! (za pierwszym niestety stres zrobił swoje)
Polecam każdemu, zdecydowanie jest to szkoła godna zaufania!
Pozdrawiam Panią Monikę!
Ale przede wszystkim warto polecić praktykę. Naprawdę skuteczne nauczanie, elastyczny dobór godzin, mili instruktorzy bardzo starający się dopasować do ucznia! Mogę z ręką na sercu powiedzieć, że czuję się dobrze wyuczony po tym kursie (choć oczywiście jeszcze niedoświadczony) co zawdzięczam instruktorce i pozwoliło mi to zdać praktykę za drugim razem! (za pierwszym niestety stres zrobił swoje)
Polecam każdemu, zdecydowanie jest to szkoła godna zaufania!
Pozdrawiam Panią Monikę!
Moja ocena
GDprawko Szkoła Jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6