Generalnie się zawiodłem , owszem w bezpośrednim kontakcie z ( chyba szefem ) jest fajnie , miły gość , można porozmawiać . Jednak samą usługę wykonywał młody koleś , który ma na razie blade pojęcie o myciu , dlaczego ? Ano , jeżeli ktoś stawia sobie wiaderko z szamponem w rogu pomieszczenia i defiluje z cieknąca gąbką 2 metry zamiast sobie podsunąć pod myte auto traci czas na dreptanie , po za tym , bardzo mało maczał gąbkę w wiaderku , chciałem zwrócić uwagę żeby na " sucho " mi nie szorował ale ....
Tego dnia były mrozy , auto słabo dotarte do sucha , musiałem na parkingu jeszcze kilkanaście minut wycierać .
Ale to nic , musiałem zwrócić uwagę by przepłukał mi dywaniki gumowe , nieśmiało się spytałem czy to jest płatne , usłyszałem daj pan na piwo !? Za mycie zapłaciłem 35 zł ( dałem swój szampon , ale to mój kaprys ) , autko słabo osuszone i do tego jeszcze napiwek za przepłukanie dywaników . Coś tutaj nie gra .
Dla aut flotowych , gdzie nie przywiązuje się uwagi na jakość - ot aby było czyściej myjnia OK.
Ale dla osób , które chcą mieć porządnie umyte , raczej nie polecam .