Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Świetna, miła i fachowa obsługa wątek zamknięty Czegoś takiego szukałam! Miła obsługa, dobranie odpowiedniego stanika już nie...
~Magda
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 czerwca 2012

to się chwali :) wątek zamknięty Co będę się rozpisywała - widać po poniższych komentarzach jaki ten sklep i...
~Ola
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 czerwca 2012

tego szukałam :) wątek zamknięty Nie jest łatwo dobrze dobrać bieliznę. Kiedy znalazłam firmę, która szyje...
~marta
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 grudnia 2011

Sandra - opinia wątek zamknięty Trafiłam przez przypadek i oczywiscie od razu zachęciła mnie rozmiarówka ;)...
~Sandra
-

dodano: 19 grudnia 2011

100% ZADOWOLENIA - sklep z bielizną MILADY wątek zamknięty Chciałabym wyrazić swoją opinię dotyczącą sklepu z bielizną MILADY, trafiłam...
~Monika
-

dodano: 23 listopada 2011

Edyta - opinia wątek zamknięty Polecam sklep Milady wszystkim kobietom kochającym piękną bieliznę. Osobiście...
~Edyta
-

dodano: 23 października 2011

pierwszy sklep bieliźniarki i od razu strzał w 10 wątek zamknięty od jakiegoś czasu nosiłam się z zamiarem kupienia bielizny w prawdziwym...
~AiWoods
-

dodano: 12 października 2011

M.H. - opinia wątek zamknięty Obsługa jak najbardziej kompetentna i sympatyczna. Bielizna dobrana idealnie...
~M.H.
-

dodano: 6 października 2011

Gorąco polecam :) wątek zamknięty Super obsługa, szeroka rozmiarówka biustonoszy, więc nie ma problemu ze...
~Ola
-

dodano: 3 października 2011

profesjonalna obsługa wątek zamknięty sklepie Milady można liczyć na profesjonalną obsługę, doradztwo przy wyborze...
~Dagmara
-

dodano: 3 października 2011

Bardzo fajny sklep wątek zamknięty Namiar na sklep otrzymałam od znajomej, ale nie sądziłam, że będę tak...
~Ania
-

dodano: 2 października 2011

Serdecznie polecam! wątek zamknięty Wraz z rosnącą świadomością kobiet na temat biustonoszy zwiększa się popyt na...
~Alicja
-

dodano: 1 października 2011

petrap - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalna i życzliwa obsługa. Sklep ma stronę internetową, gdzie...
~petrap
-

dodano: 17 sierpnia 2011

TAKIEGO SKLEPU SZUKAŁAM :) wątek zamknięty Do sklepu Milady trafiłam przez przypadek i już nie zamienię go na żaden...
~Anna K.
-

dodano: 17 sierpnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry