Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Jestem klientką w salonie Milagro,polecam- dziewczyny jeśli macie ochotę się...
~Izabela
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 stycznia 2018

niezmiennie NAJLEPIEJ w Trójmieście wątek zamknięty Korzystam niezmiennie od kilku lat i poziom wykonywanej usługi jest na...
~Kora
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 stycznia 2017

Bardzo polecam Panią Agnieszkę wątek zamknięty U Pani Agnieszki robię rzęsy. Bardzo jestem zadowolona, polecam innym panią,...
~Iza
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 listopada 2016

Najlepsze rzesy w Trojmiescie wątek zamknięty Najlepsze, najtrwalsze, najwyzszej jakosci rzesy w Trojmiescie. Podczas mojej...
~Monika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 października 2016

Witam wątek zamknięty Pracuje fizycznie i przynajmniej raz w miesiacu umawiam sie na masaz. Tydzien...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 lipca 2016

REWELACJA! wątek zamknięty Piękny, nowoczesny gabinet urody!!! Polecam każdej kobiecie, która chce o...
~Monika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 marca 2016

Rewelacja polecam ! wątek zamknięty Polecam ten salon kosmetyczny! Niezwykle miłe Panie, zwłaszcza Pani...
~Monika
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 listopada 2014

Super relaks polecam!! wątek zamknięty Korzystam z usług gabinetu od jakiegoś czasu ... rewelacyjne miejsce i...
~Sylwia
-

dodano: 22 listopada 2014

Fantastyczny salon, idealne miejsce na relaks! wątek zamknięty Od kilki miesięcy korzystam z usług gabinetu Milagro, a konkretnie z usług...
~Kasia
-

dodano: 22 października 2014

Hania - opinia wątek zamknięty Z gabinetu Milagro korzystam od samego poczatku,ponieważ jest to w pełni...
~Hania
-

dodano: 19 października 2014

Polecam :) wątek zamknięty 16 września odwiedziłam po raz pierwszy Gabinet Milagro. Wybrałam masaż...
~Natalia
-

dodano: 18 września 2014

przeciętny gabinet urody wątek zamknięty spodziewałam się więcej po gabinecie Milagro ale się zawiodłam , na stronce...
~anita
-

dodano: 17 kwietnia 2014

Profesjonalizm w 100%! wątek zamknięty Szczerze polecam wizytę w tym gabinecie, jest tam świetna atmosfera, ale...
~Hanna
-

dodano: 24 lutego 2014

POLECAM POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM!!!!!!! wątek zamknięty W 100% polecam właśnie ten gabinet urody dla kogoś kto chce się...
~Natalia
-

dodano: 23 lutego 2014

Fantastyczny gabinet! wątek zamknięty Korzystam z usług gabinetu Milagro od roku i szczerze polecam każdej osobie,...
~Violetta
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 listopada 2013

Polecam masaż w wykonaniu pani Agnieszki wątek zamknięty Korzystałem już z wielu ofert masażu relaksacyjnego w Trójmieście - wybrałem...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 grudnia 2012

perfekcjonizm w każdym calu :) wątek zamknięty Korzystam z usług gabinetu Milagro od samego początku. Obydwie Panie są...
~Kamila
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 grudnia 2012

Sama przyjemność wątek zamknięty Od niedawno mam ogromną przyjemność korzystania z usług Salonu kosmetycznego...
~Asia
-

dodano: 22 listopada 2012

Regina - opinia wątek zamknięty Gabinet kosmetyczny MILAGRO - Przemiła i profesjonalna obsługa - Estetyczny...
~Regina
-

dodano: 17 listopada 2012

Gorąco polecam wątek zamknięty Bardzo miła, kameralna atmosfera i profesjonalne podejście. Polecam masaż...
~Bogna
-

dodano: 5 lipca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry