Widok
Mile zaskoczona
Czytając opinie niektórych internautów, trochę miałam obawy przed wstąpieniem do tego sklepu zoologicznego. Muszę jednak przyznać, że byłam naprawdę mile zaskoczona, Panie uśmiechnięte, zaangażowane. Szczególnie Pani obsługująca mnie na górnym piętrze, gdzie znajduje się dział akwarystyka/terrarystyka. Pomogła mi w doborze karmy dla ryb oraz chętnie odpowiadała na pytania dotyczące wyposażenia dla gadów, wiedząc przy tym, że zamierzam kupić większość rzeczy nie "natychmiast" a w przyszłości. Dodatkowo na + dla sklepu jest fakt, iż mają bardzo zadbane gady, przynajmniej w mojej opinii. Sama posiadam gekony lamparcie i te sprzedawane u nich mają naprawdę dobre warunki i są "odpasione" :) widać, że zdrowe i zadbane. Jedynie na minus to ceny, które są ciut wyższe niż w niektórych miejscach w których zdarzało mi się kupować, no ale tragedii nie ma. Generalnie pod względem wyposażenia (wypowiadam się o dziale akwarystyka/terrarystyka) jest naprawdę nieźle, a w Gdańsku dział gadów jest wyjątkowo lichy. Pozdrawiam miłe Panie i z pewnością jeszcze wpadnę :)
Moja ocena
Zebra
kategoria: Sklepy zoologiczne
obsługa: 5
asortyment: -
pomoc merytoryczna: 5
podejście do zwierząt: -
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 5
4.5
* maksymalna ocena 6