Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
baskilia - ocena Zamówilem towar i opłaciłem .Towar nie wysłano i nikt nie odpowiada na...
~baskilia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 stycznia 2024

Filip - opinia wątek zamknięty Jak najbardziej polecam. Sklep bogato wyposażony, obsługa miła, pomocna i...
~Filip
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 24 sierpnia 2023

Hubert Wypych - opinia wątek zamknięty Polecam w 100%. Chłopaki znają się na rzeczy.
~Hubert Wypych
-

dodano: 14 sierpnia 2023

Gniewko - opinia wątek zamknięty Bogaty asortyment dla małych i dużych miłośników militariów. Polecam
~Gniewko
-

Hubert - opinia wątek zamknięty Polecam! Duży zakres rozmiarówki mundurów policyjnych
~Hubert
-

Patryk - opinia wątek zamknięty Dobrze wyposażony sklep, z miłą obsługą. Wszystko co potrzeba do ASG tam...
~Patryk
-

dodano: 8 sierpnia 2023

Bulli - opinia wątek zamknięty Profesjonalna, miła i niezwykle pomocna obsługa. Wracam tam z przyjemnością.
~Bulli
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 2 sierpnia 2022

Niekompetencja wątek zamknięty Zamówiłem torbę Direct Action w sklepie militaria.pl w Gdyni, po insynuacji...
~Michał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 czerwca 2018

szczerze polecam wątek zamknięty jeden z najlepszych sklepów militarnych na wybrzeżu
~wojak
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 października 2014

:) wątek zamknięty Mundurki borowików jak za darmo, do tego nowy śpiwór trochę garów i wakacje...
~jan
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 lipca 2011

Całkiem fajnie wątek zamknięty dużo, dużo wszystkiego fajny wystrój, grochówka była bardzo smaczna, niezły...
~samir
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2011

Dobra i fachowa obsługa. POLECAM wątek zamknięty Spotkałam się w tym sklepie z wyjątkowo fachową obsługą. Sprzedawca sam z...
~Anula
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 7 września 2010

Niesympatyczna obsługa wątek zamknięty Odniosłem wrażenie,że sprzedawca chce wcisnąć mi droższy towar a nie ten...
~Felicjan
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 czerwca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry