Widok

MiłoSza

MiłoSza Temat dostępny też na forum:
Dwa budynki inwestycji MiłoSza zlokalizowane będą w centrum dzielnicy Redłowo. Odnajdą się tu osoby, które cenią sobie wygodę miejskiego życia, a jednocześnie chcą mieć kontakt z naturą.

Spacerem dojść można stąd do lasów rezerwatu Kępa Redłowska, i dalej - do plaży. Bezpośrednie otoczenie to spokojna dzielnica mieszkaniowa, ale w Redłowie znajdują się też kompleksy biznesowe, ośrodki ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaściankowość.

Niestety, ale jak widać mieszkańcy redłowa są 100 lat za.... jakimkolwiek rozwojem :)
Proponuję, aby przeprowadzili się do afryki, gdzie mają całę mnóstwo drzew i można zyć pośród buszu. Mają tam też lepianki, aby tylko nie iść z duchem czasu.
Jeśli miasto/dzielnica ma się rozwijać, konieczne są zmiany, na które jak widać zaściankowi mieszkańcy redłowa nie są gotowi :)
Ciekawe też jest, że "eksperci z redłowa" wiedzą już, że będzie tam problem z wilgocią - pewnie nie są oni niestety na bieżąco z technologiami z tego wieku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przecież tu jak sąsiad grilla odpali to w tych nowych mieszkankach metr dalej przez tydzień nie wywietrzcie dymu :)

Ludzie nie dajcie się oszukać. Sprawdźcie jak to będzie naprawdę wyglądało. Okno w okno i cien cały rok

To jakieś kłamstwa z tą inwestycją! Przecież to nawet nie ruszylo

Lusi? :)))) Andrzejku jedna osoba to może jest za twoją ściemą a ci twoi klienci to nawet okna nie otworzą

bo będą okno w okno z blokami. Co za ściema :)) to się nadaje do prasy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaka budowa rusza, skoro nie ma pozwolenia na budowę
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety na wizualizacji nie widać kolejnego budynku drugiego dewelopera https://aedium-inwestycje.pl/gdynia-ul-milosza-2/ który za ścianą buduje swoją inwestycje i także nie pokazuje na wizualizacjach bliskiego sąsiedztwa okno w okno. Inwestycja nie ma podłączenia do miejskiej sieci deszczowej, więc w centrum miasta wozy asenizacyjne będą musiały wywozić wody opadowe... pytanie do przyszłych właścicieli: czy zawsze zdążą podczas deszczu nawalnego i pytanie za ile...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sory ale jak mogliście kupić tu mieszkania skoro na stronie inwestora jest tylko kilka rezerwacji nic więcej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lusi

Witam sąsiadów my też już kupiliśmy
Ale widzę że większość komentarzy to pisze jedna osoba albo sąsiedzi z tego starego bloku za naszą nową inwestycja ale im nikt nie broni kupić nowego. Mimo to życzę im powodzenia i miłego dnia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Piotr

Boisko ma Pan przy szkole :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Marzena

Ja też już kupiłam i nie mogę się doczekać :)
Osiedle będzie super mieszkam nie daleko w starym bloku więc z rodziną kupilismy na Miłosza tak jak Pan pisze wszystko blisko i będzie piękny widok z balkonów :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mati

Ja kupiłem i jestem zadowolony budowa zaraz rusza okolica super. Wszystko blisko plaża , las , sklepy i cena bardzo dobra jak na okolice.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

odpowiedz

zlozyli, niestety odrzucony
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brak słońca dla mieszkańców

Dziwię się, że mieszkańcy bloku sosaidującego nie złożyli pozwu, sąsiadujący blok ma słońce w godzinach 11 - 19 latem, po zakończeniu inwestycji 11 - 12 , dramat
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry