Widok

Mily i przystojny trans szuka przyjaciolki/kolezanki

jestem transem o kobiecym usposobieniu. Uwielbiam sie przebierac w damskie ciuszki. Szukam Pani ktora pomoze mi przy wyborze ciuszkow i robieniu make-up'u. I zostanie moja przyjaciolka
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Skąd wiesz, że jesteś "miły i przystojny" skoro się zmieniasz?;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem mily i przystojny lub mila i kobieca :). Przynajmniej tak o mnie sadza znajomi :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli mówią od siebie, to próbują Cię pocieszyć.
Jeśli mówią zapytani, to kłamią (bronią się - to jakby Cię pytała znajoma "gruba jestem?")

Nigdy nie patrz na to co mówią ("sądzą"), patrz jak się ludzie zachowują w Twojej obecności. Najlepiej jak odbierają Cię obcy, którzy w kontakcie z Tobą nie mają żadnych korzyści.

Gdyby otoczenie postrzegało Cię aż w takich superlatywach (czyli pozytywna powierzchowność - bycie przystojnym, oraz pozytywne wnętrze - bycie miłym) to nie musiałbyś nikogo szukać. Musiałbyś się raczej od ludzi oganiać;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo chętnie się z tobą zaprzyjaźnię: axis_62@yahoo.it
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
z chęcią cię poznam i się zaprzyjaźnię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
no to transy mają branie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
CO!! Trans powiec , że chodzi o model samochodu Pontiac Trans sport.
Czemu To wchodzi na portal i pisze. Masz jakiś problem ze sobą lekkie przesilenie , to trzymaj to w domu i się nie wychylaj.
Nie jestem tolerancyjny i ,wiem że zostanę z besztany na portalu ale za nim rzucicie mnie na stos!! Przez chwilę pomyścię co będzie jak waszę dziecko zostanie zainspirowane przez Coś takiego w internecie i będzie się chciało upodobnić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

do góry