Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
EwS - opinia wątek zamknięty Profesjonalne usługi, na wysokim poziomie, terminowe Sesja zrealizowana w...
~EwS
1

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 22 kwietnia 2021

Sesja dla dyrygenta wątek zamknięty Wspaniałe podejście do niecodziennego tematu - robienie artystycznych zdjęć...
~Magdalena Pawlisz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 grudnia 2018

Zdjecie portretowe wątek zamknięty Wysmie ity photoshop, Mam dlugie nogi,dlugie wlosy ...piekny no’s,duze...
~Olga
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 listopada 2018

Celująco :) wątek zamknięty Obsługa na najwyższym poziomie, bardzo miła i przyjazna atmosfera. Pracownicy...
~Agata
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2018

W dzisiejszych czasach, niewiele jest tak rzetelnych fachowców wątek zamknięty Profesjonalne podejście do tematu. Cierpliwość - porady, sesja i wykonanie....
~Patryk
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 marca 2018

Jakość obsługi jak z PRL... wątek zamknięty Kilka dni temu miałem okazję korzystać z usług zakładu w sprawie zdjęcia...
~Kamil
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 listopada 2017

Zdjęcia biznesowe wątek zamknięty Wysoce profesjonalne studio, bardzo miła i fachowa obsługa. Zdjęcia zgodne z...
~Darek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2017

Profesjonaliści wątek zamknięty Studio godne polecenia, indywidualne podejście do klienta, fajna atmosfera...
~Adrian O
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2017

Sesja noworodkowa wątek zamknięty Profesjonalne podejście, świetnie przygotowane studio pod noworodka, wiele...
~Ania
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 maja 2017

Sesja biznesowa wątek zamknięty Bardzo polecam Studio FM (dawny Fotomiruś) ponieważ podchodzą do każdego...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 lutego 2017

Ładne zdjęcia!! wątek zamknięty Ładne zdjęcia miła,fachowa,bezproblemowa obsługa.POLECAM!!!
~Anonim
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2016

Polecam !!!! wątek zamknięty Szybko i fachowo, dobre zdjęcie zrobią każdemu.
~Kamila
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 stycznia 2016

Bardzo zadowolona klientka wątek zamknięty Dzisiaj byłam na sesji zdjęciowej do CV. Przyznam, że nie jestem łatwą osobą...
~Krakowianka :)
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 stycznia 2016

Zawsze sympatycznie, rzeczowo i przed czasem! wątek zamknięty Od poczatku wspolpracy (0d 2013), FOTO MIRUS wyroznial sie wysokim poziomem...
~Marcin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 stycznia 2016

Strzał w dziesiątkę wątek zamknięty Wybór FOTO MIRUŚ okazał się bezbłędny. Spotkałem się tam z profesjonalizmem w...
~Bogdan
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 września 2015

Zadowolona wątek zamknięty Bardzo profesjonalna obsługa. Komunikacja na wysokim poziomie, czego...
~Karolina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2015

Naprawdę warto skorzystać wątek zamknięty 27 kwietnia 2015 roku , za namową koleżanki przyjechałam konkretnie do tego...
~Kasia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2015

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Korzystałem z usług w zakresie wykonania zdjęć biznesowych/do CV. Sesja...
~Klient
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 marca 2015

Pierwsza sesja niemowlęca wątek zamknięty Znakomicie uchwycony przekaz miłości i niewinności, w sesji z naszym...
~Pedro Canchaya
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 października 2014

Plakaty / ulotki wątek zamknięty Jakość druku i wykonania, na bardzo wysokim poziomie. Pracownicy bez problemu...
~Robert
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 października 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry