Widok

Mixer

BK - zostan satyrykiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Samotna

Zawiedli bo mieli problem na głowie, byli zmęczeni żle wstali, nie należy to do ich definicji przyjażni, mieli zły dzień, zły chumor, nie rozumieją tego w tobie...
Trudno jest o osobę która będzie się cieszyć z tego z czego ty się cieszysz. Magą cieszyć się z tego że ty się cieszysz ale nie zrozumieją często dlaczego lub nie będą w stanie to podzielić. Czy zrozumiałabyś szczęście z rozwiązania równania fizycznego dla samego jego rozwiązania , czy z napisania procedury numerycznej do programu komputerowego liczacego coś tam... Nie wymagaj za dużo od innych, jeśli chcesz by spełniali to to ich tego naucz powiedz im jaki to dla ciebie WAŻNE.

Zwierz

.......niewydaje mi sie zebym wymagala za duzo od innych.... chyba najwiecej to....... to wymagam od SIEBIE......fakt faktem ze niekazdy jest w stanie zrouzmiec powodu szczescia ale...... ale wydaje mi sie i wiem po sobie ze jesli jakos osoba na ktorej mi zalezy albo ktora bardzo lubie cieszylaby sie to umialabym ja zrozumiec lub przynajmniej bym sie cieszyla z jej radosci co do tego czym ja chcialm sie podzielic to....... to kazdy by zrozumial ze to jest powod do radosci..... gdyby....... gdyby tylko ta osoba chciala wysluchac co mam do powiedzenia........gdyby sie zainteresowala..... ale jest jak jest.... kolejny raz zrozumialam ze nikogo nic a nic nieobchodzi moja osoba......heh.....

Nowe Muzeum

Nareszcie mamy coś jedynego w kraju a nawet w Europie. W Gdańsku, już nie afera, a przybytek kultury socrealizmu. Przy al. Halle ra oraz ul. Wita Stwosza, Władysława IV można odwiedzać na razie zza płotu muzeum taboru komunikacji miejskiej. Jest to jedyne w swoim rodzju muzeum, którego eksponaty mogą codziennie służyć policji drogowej za przedmioty do badań nad emisją maksymalnych ilości trujących substancji, zamiast korytarzy torowiska mogą być przykładem jak nie należy układać szyn aby nie prowadzić do ryzyka katastrofy, tabor jest słuśzny. Poza kilkoma egzemplarzami z darowizny większość jako jedyna w Polsce jest z czasów wczesnego Gierka oraz średniego Kadara. Nówki są tak obsługiwane przez wybitnych pracowników obsługi, że za chwilę również wejdą w szeregi eksponatów. W lutym miały być MAN-y i co. Pachnie to GPEC-em. Zapraszamy do odwiedznia muzeum osoby odpowiedzialne oraz przedstawicieli organów ścigania oraz Higieny Życia i Kontroli Emisji Spalin

Kac...

Ten spirytus rzeczywiście był niesamowity. Cholera, najgorsze, że znów pomyliłam prochy z lentylkami...
oops...

Sandman

Pewnie nie pamiętasz mnie z gazetowego Hyde Parku, ale ja Ciebie tak, dlatego pozdrawiam :-))))))
To buło tak logiczne jak mądre ;)

Samotna

MYK MYK MYK - nienawidzę jak On tak robi , wiec pretensje kierowac nalezy do Tego dewianta ;-)
Ja już nie będę...Pozdrawiam!!

Plagiat!!!!

4 listopada 2000r. napisałeś w Hyde Parku :
" Fate- ja chciałem być zyczajny . Chciałem nie wyróżniać się z motłochu, ale zacząłem pisać do Hyde Parku. "Wzięło mnie na wspomnienia...Taka już beznadziejnie sentymentalna jestem ...i dziwna! Wczoraj przeczytałam wszystkie stare Gratki jakie miałam..
3maj się

Fate

......chyba musisz mnie z kims mylic..... ja niepisalam do starego HP..... znaczy sie byly tam moje chyba dokladnie...... dwa kupony....... wiec raczej niemozesz mnie pamietac bo sama siebie tam niepamietam.....ale pomimo ze nieznam to cieplutko i wiosennie pozdrawiam......

Fate

.......pzrepraszam pomyliam sie hehe no tak to niebylo do mnie......heh.... juz mi nawet na oczy rzucilo.... ale i tak pozdrawiam;)))

Fate

to bylo dawno. teraz znow nie chce sie wyrozniac

Stary HP

ehhh, tesknie za tym, bardzo nawet...
ale nie da sie tego wrocic.
poza tym i tak malo ludzi mnie stamtad znalo :)
i malo czytalo :)
ale mimo to brakuje mi tego.
mozliwosci przekazania swojej radosci
mozliwosci pokazania co ma sie pod sufitem
ostatnio tego brakuje :) bardzo

Apocalypse

I za to Ciebie lubię, za ten specyficzny styl...Chyba coraz bardziej się gubisz w tym swoim chaosie i fałszu.Nie sądzę, abyś mógł mnie zranić nawet jeśli wiesz kim jestem.Rozmowa z Tobą byłaby zdecydowanie ciekawsza, gdyby nie ten górnolotny styl.Może zejdż na ziemię, wypij parę piw i odrazu będziesz wiedzieć skąd ten chaos w Twoim życiu.

Void

Obiecane pozdrowienia dla Ciebie.Do zobaczenia po świętach.

Dr.Lecter

Dziękuję!

Postregiment

Ejze...

Fate

Alez oczywiscie, że Cię pamiętam... To raczej dziwne, że Ty pamiętasz mnie...

Plagiat

milo Cie poczytac - co prawda w miejscu tak zwanym "publicznym" , ale jesli inaczej niemozna...Co sie dzieje z tym Twoim srwisem komputerowym? Pozdrawiam.

K.NN

...dotarlo ale odslucham dopiero po swietach... teraz nie mam jak.... Goraco pozdrawiam....

Samotna

I przestała byś gdybym tylko powiedział? Jakoś w to nie wierzę, a nawet gdybym chciał nie mogę Ci powiedzieć "Wróć do...", bo przecież tu, na stronach, niepodzielnie panuje cisza.
Masz na myśli komputerowy pamiętnik w rodzaju: >http://samotna.blog.pl

...

.

..mówiłem tak od kiedy pamietam...pisałem tak od kiedy pamietam...Ale nie ja to pierwszy poczułem...nie ja napisałem...i nie ja powiedziałem...
Co?...to, co jest poniżej...

...Nic, naprawdę nic nie jest warte ŻYCIA oprócz MIŁOŚCI...
NIC.

.