Widok
Plagiat
Pamietam o czym rozmawialismy..... pamietam chyba kazda nasza "rozmowe".... nie to nie Ty jestes nim..... Ty to chyba najbardziej mnie znasz...... bynajmniej jakos tak sie dzieje ze najwiecej ze mnie wyciagasz mimo ze czasem wogole niehce o czyms mowic nikomu to i tak Ty o tym wiesz.....
Wiecej pogadamy jak wroce.... no chyba ze niebedziesz chcial.....
PS Goraco pozdrawiam wszystkich i do wtorku.....
Wiecej pogadamy jak wroce.... no chyba ze niebedziesz chcial.....
PS Goraco pozdrawiam wszystkich i do wtorku.....
Apocalypse
Oczywiście. Lecz gdy pochłonie mnie- śmierć lub znudzenie (wszak nie tak daleko wcale od siebie) przyjdą na moje miejsce następni, a na ich miejsce następni, jak miało to miejsce od początków czasu. Noszę w sobie zarodek własnej zagłady- tak, lecz ty również. Chaos podobno był na samym początku. To chaos zrodził z siebie świat, świat, czyli COŚ, idea porządku otworzyła oczy. Tego typu urodziny zawierają się w chaosie, są jego częścią pod warunkiem czasowego jedynie istnienia. W ramach narodzonego świata powstają idee przeciwstawne nieuporządkowaniu jako wynik podtrzymania własnej egzystencji .Możesz być pewien tylko jednego: jak dugo będziesz istnieć, istnieć będzie walka.
Samotna
Popadłaś w paradoks, jeśli pokazujesz się światu w ten sposób, w jaki istniejesz tutaj. Zakładam, że uważasz że na Twoją przypadłość istnieje jedno jedyne prawdziwe lekarstwo-odwzajemniona miłość. To prawda. Załóżmy, że początek się stanie. Jak szybko zaczniesz obawiać się, ze On jest z tobą tylko z litości? Co gorsza tak właśnie może być. Próbowałaś kiedyś docenić się?
Do wszystkich
chcę się pożegnać - znikam z HP. Jeżeli ktoś podpisze się miom nickiem, to na pewno nie będę ja :)).
Zyczę wszystkim pogodnych świąt, wesołego jajka i pijanego zająca (ale z workiem prezentów).
Szczególnie pozdrawiam (kolejność dowolna):
ANIOŁA jesteś naprawde kimś wyjątkowym... podziwiam Cię, wytrwaj!
DZIDKA, NICĘ fajnie było sobie pogadać :)))
IFKĘ Twoje poczucie humoru rozjaśnia HP, tak trzymaj!
ZWIERZA nasze gratulacje... już Ty wiesz za co :))))
CLARICE do zobaczenia! pamiętamy o obietnicy, czuj się zaproszona!
PLAGIATA co prawda nigdy nie rozmawialiśmy, ale bardzo Cię polubiłam... :)))
Zyczę wszystkim pogodnych świąt, wesołego jajka i pijanego zająca (ale z workiem prezentów).
Szczególnie pozdrawiam (kolejność dowolna):
ANIOŁA jesteś naprawde kimś wyjątkowym... podziwiam Cię, wytrwaj!
DZIDKA, NICĘ fajnie było sobie pogadać :)))
IFKĘ Twoje poczucie humoru rozjaśnia HP, tak trzymaj!
ZWIERZA nasze gratulacje... już Ty wiesz za co :))))
CLARICE do zobaczenia! pamiętamy o obietnicy, czuj się zaproszona!
PLAGIATA co prawda nigdy nie rozmawialiśmy, ale bardzo Cię polubiłam... :)))
Stworek z Tworek...sam sie przyznałeś skąd jesteś...Właśnie do Prusakoleta pisałem,że nie stoję w miejscu-lecz poznaje min.
zachowań...
TAK-Waszych!
I nawet to, że ciągle takim jak ty muszę tłumaczyć oczywistości- jest budujące( dla mnie), choć również-denerwujące i czasem-żenujace...
Ale powoli przyzwyczajam się, że na tej stronie są również tacy...
Dlatego już z większym dystansem obserwuje te nienormalne zachowania...choć nadal nie potrafie pojąć do końca, co steruje takimi osobnikami...Choć jednak mam juz swoją koncepcje-teorię...
Ale nią się nie podzielę- i tak mozna wyczytać to, co myśle między wierszami...
-Tylko do tego , oprócz umysłu w miare normalnego-trzeba mieć i serce...
TAK-Waszych!
I nawet to, że ciągle takim jak ty muszę tłumaczyć oczywistości- jest budujące( dla mnie), choć również-denerwujące i czasem-żenujace...
Ale powoli przyzwyczajam się, że na tej stronie są również tacy...
Dlatego już z większym dystansem obserwuje te nienormalne zachowania...choć nadal nie potrafie pojąć do końca, co steruje takimi osobnikami...Choć jednak mam juz swoją koncepcje-teorię...
Ale nią się nie podzielę- i tak mozna wyczytać to, co myśle między wierszami...
-Tylko do tego , oprócz umysłu w miare normalnego-trzeba mieć i serce...