Widok
Ekkhhm...
Z okazji Dziesieciotysięcznego wystąpienia na Hydeparku wręczam sobie zwyczajowego goździka oraz składam sobie życzenia wszystkiego najstraszniejszego, dalszego straszeniua dzieci po nocach, gnębienia bidulków, koszenia wypowiedzi, przykręcania pasami do pryczy i doświadczenia przeróżnych chorób psychicznych.
Zwierz
Nie szukasz urozmaicenia męsnego smaku? A mandragory rosną pod wisielczymi drzewami. Przy wyrywaniu wydają z siebie krzyk, który zabija Dlatego przywiązuje się manragorę do zwierzęcia , najchętniej czarnego psa (dlaczego akurat czarnego psa? no wiecie? też pytanie..) po czym płoszy się zwierzę, zwierzę ucieka wyrywa mandragorę, manragora krzyczy, zwierzę umiera, mendragora trafia na szyję sprytnego zdobywcy no i już nie ma wyboru- musi przynosić szczęście.
Solo kupieckie Kota Filemona
Wpisz mnie do rubryki „długi”, bo już od dawna kupuję Cię, za wszystko, co chciałaś usłyszeć. Z strachu, że Twoja miłośc do mnie utonie, jak pszczoła w łyżce miodu. Póki mnie stać, nie mam powodu do obaw.
Obiecuję Ci wszystko, co chcesz, moją skórę, krew, każdą maskę, jakiej zapragniesz. Ze strachu, że Twoja wmiłóś do mnie zniknie. Daję Ci komplementy, słowa, rymy i nuty. Jeszcze mogę kupić Cię za wiersz, słodko i podstępnie podejść Cię. Jeszcze wciąż mogę wcisnąć Ci niechciany towar.. podrzucić Ci ...MIŁOŚĆ.
Obiecuję Ci wszystko, co chcesz, moją skórę, krew, każdą maskę, jakiej zapragniesz. Ze strachu, że Twoja wmiłóś do mnie zniknie. Daję Ci komplementy, słowa, rymy i nuty. Jeszcze mogę kupić Cię za wiersz, słodko i podstępnie podejść Cię. Jeszcze wciąż mogę wcisnąć Ci niechciany towar.. podrzucić Ci ...MIŁOŚĆ.
Kotku...przez momement było mi tak miło...ale kolec zwyciężył... A tak na poważnie-piszę małe wypracowanie,lecz teraz
i TLENIE....dlatego nie mogę dokonczyc , tego co zacząłem...I fonicznie tam również prawie na skaranie moich rozmówców... Więc cierpliwości Wy dranie...doczekacie się Kiwdula...
Kocie Filemonie...nie zagłaskam kota...bo tak wiele ciepła potrzebuje :) Prawda?
I sam widzisz jak oni reagują na kogoś kto jest za mną...
Ale ja mam ich gdzieś...i wracam jeszcze do moich PRZYJACIÓŁ!
Kocie Filemonie...nie zagłaskam kota...bo tak wiele ciepła potrzebuje :) Prawda?
I sam widzisz jak oni reagują na kogoś kto jest za mną...
Ale ja mam ich gdzieś...i wracam jeszcze do moich PRZYJACIÓŁ!
Grafomanopolia
Tak, tak, heheh.Banda grafomanów a poletkiem ich HP.I to nie jest przysłowiowa rękawica, nie, nie.Nie chcę nikogo obrazić.Piszę ową treść bardziej po to coby przypomnieć niektórym by nie traktowali siebie i swoich tu wypocin nazbyt poważnie.Tak śmiesznie wielcy w swej maleńkości winniśmy pamiętać, moi drodzy, iż wszystko to nic w porównainiu z wiecznością....;)
witaj Samotna:)
i ty K.NN (dlaczegóż to kolec zwyciężył?), piszesz wypracowanie...mało brakowało, a musiałbym takie wypracowania poprawiać.. ale umknąłem w ostatnim momencie przeznaczeniu.
Samotna, zawsze pytasz innych o nastroje. To świadczy o dobrym wychowaniu.. i o tym , jak mało egocentryczna jesteś.. ale może Ty napisz czasem jak się masz:))
Samotna, zawsze pytasz innych o nastroje. To świadczy o dobrym wychowaniu.. i o tym , jak mało egocentryczna jesteś.. ale może Ty napisz czasem jak się masz:))
Samotna
piszesz:" za dużo o sobie piszę"...masz takie poczucie, że piszesz za dużo, a i tak to nie wyczerpuje tego, co mogłabyś o sobie napisać..dlatego "za dużo". wielosłowie , które tak naprawdę nic o tobie nie mówi...
OCH, wybacz, zaczynam wpadać w styl K. NN. Jestem bardzo uległy na cudze wpływy, zwłaszcza stylistyczne... szybko nimi przesiąkam, właściwie, to JA powinienem nazywać się plagiat.
OCH, wybacz, zaczynam wpadać w styl K. NN. Jestem bardzo uległy na cudze wpływy, zwłaszcza stylistyczne... szybko nimi przesiąkam, właściwie, to JA powinienem nazywać się plagiat.
WZORCOWY WPIS DO HP
Wwiele osób jest zbulwersowanych tym, jak potraktowaliscie HP, ktory miał być miejscem, na którym praworządni obywatele wyrażają swoje sądy o tym , co ich drażni, zachwyca, dołuje, frustruje.. itp. w Trójmieście.(cytuję z pamięci, zeknijcie sobie na nagłówek strony)
Pokazę wam wobec tego jak pownien wyglądać wzorcowy wpis do Hp:
Drogi HP i wszyscy czytelnicy. Trójmiasto jest w zasadzie okej, nie mam poważniejszych zastrzeżeń, tylko DLACZEGO JEST TAK DALEKO?????????
Pokazę wam wobec tego jak pownien wyglądać wzorcowy wpis do Hp:
Drogi HP i wszyscy czytelnicy. Trójmiasto jest w zasadzie okej, nie mam poważniejszych zastrzeżeń, tylko DLACZEGO JEST TAK DALEKO?????????
bajka
dr. Albert, zastanawiam sie, czy to wlasciwie nie jest blad interpunkcyjny a nie ortograficzny (w koncu chodzi o kropke ;-)
nie pytaj czemu
ja sie nie opalilem, ale na wsi tez bylem
na Mariackiej nie ma wsi
niespanie kilkadziesiat godzin - jak ktos lubi
i tak wszystko jest tylko i az obrazem
pomieszaniem scenariuszy
trojmiasto wcale nie jest tak daleko, to pojecie wzgledne
tak samo jak i stworowatosc i rycerskosc
brak regul tez jest jakas regula
zostawmy czastke zbawienia swiata kazdemu
nie pytaj czemu
ja sie nie opalilem, ale na wsi tez bylem