Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Miyabi sushi wątek zamknięty Niestey najgorsze sushi jakie do tej pory jadłam w Trójmieście. Porcje...
~Weronika
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 czerwca 2013

Są najlepsi!!! wątek zamknięty Witam. Zamówiłem zestaw do domu. Sushi już na sam widok wyglądało...
~GRZEGORZ
-

dodano: 28 marca 2013

Idealne i smaczne Sushi! wątek zamknięty Byłem naprawde pod wrażeniem. Wydawało mi się, że dużo nie mogę oczekiwać od...
~Damian
-

dodano: 18 marca 2013

Doskonałe! wątek zamknięty Nowoczesne wnętrze w połączeniu z bogatym menu i i miłą obsługą tworzą lokal...
~Antek
-

dodano: 17 marca 2013

Sushi wątek zamknięty Jadałam sushi w bardzo wielu miejscach na ziemi i wszędzie smakuje oczywiście...
~Smakoszka
-

dodano: 26 lutego 2013

Świetna Restauracja wątek zamknięty Restauracja w której panuje przyjemny, luźny klimat uzupełniony przemiłą...
~Rudax2
-

dodano: 25 lutego 2013

Wspaniałe sushi wątek zamknięty Gorąco polecam. Wszystko na szóstkę z plusem. A smaki nie do opisania....
~Gosia
-

dodano: 24 lutego 2013

Smak prawdziwego sushi wątek zamknięty Pomimo wielu możliwości zjedzenia sushi w Gdyni, to miejsce jest wyjątkowe,...
~Amelia
-

dodano: 23 lutego 2013

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Krótko i na temat : Najlepsze sushi w 3miescie. Miejsce godne polecenia. w...
~Katarzyna
-

dodano: 23 lutego 2013

Rewelacyjne Sushi! wątek zamknięty Szczerze polecam Restauracje Miyabi Sushi! Bardzo smaczne i pięknie podane...
~Sebastian
-

dodano: 22 lutego 2013

Polecam wątek zamknięty Pierwsze spotkanie z restauracją mieliśmy po zakupie kuponu Grupon. Do lokalu...
~Magda
-

dodano: 22 lutego 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry