Widok

Młoda Morena

Młoda Morena Morena Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje w dobrze skomunikowanej z całym Trójmiastem lokalizacji, a jednocześnie w zacisznym zakątku Moreny. Niedaleko od inwestycji znajdzie się przystanek PKM. W pobliżu znajdują się szkoły, przedszkola i żłobki oraz sieć sklepów, punktów usługowych i gastronomicznych.

Architektura Młodej Moreny została tak zaplanowana, aby współgrać mogła z malowniczymi pagórkami porośniętymi ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zainteresowany

JA tak samo się interesuje. Wylało sie morze hejtu, ale czy któryś z obecnych mieszkańców mógłby się wypowiedzieć jak tam się mieszka?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Boom deweloperski

Wszystkie mieszkania sprzedane,powstana 3 bloki z czego 80%juz sprzedano zanim je wybudowano nie martw sie za wczasu:-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak się mieszka na osiedlu Młoda Morena?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

już sie nie mogę doczekać

końca budowy , zakupiłem tam dwa apartamenty na wynajem , świetna lokalizacja,cisza i spokój ,a resztę mam tam gdzie pisiory konstytucję
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6
mieszkam przy kusocińskiego 6 czyli visa vie budowy i cisza i spokój ;) jedynie od czasu do czasu jakiś hałas z budowy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

hałas

Uciążliwy hałas z budowy.... mieszkańcy pobliskich bloków muszą znosić hałas od bladego świtu do późnych godzin (wczoraj do ok. 23). Upały, więc balkon otwarty, a na budowie koparki i inne maszyny, nawoływania i krzyki budowlańców.... nie do zniesienia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

jak po ulewie?

czy wiadomo coś jaka jest sytuacja tej inwestycji po ostatnich gdańskich ulewach?
czy zalało, czy się ostało?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

padał deszcz

I gdzie spłynął? Czy nie tak jak w 2001, w dolinę w której dziś stoi budynek mieszkalny? Polecam przyszłym mieszkańcom spacer w te okolice....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

blok jest, a jak wygląda dziś...

III -kondygnacyjna hala garażowa??? Jak urzędnicy mogli wydać pozwolenie na tą budowę? Na czyj koszt będą usuwać skutki deszczu? Ta dolina jest naturalnym spływem wód opadowych....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak garaże po wczorajszym deszczu?

Proponuję przyszłym mieszkańcom spacer zapoznawczy jakie niespodzianki będzie im sprawiał w przyszłości deszcz....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
wzgorze 10 metrow ponad dachami nowych domow...to juz wystarczy,zeby zdyskwalifikowac twoja wypowiedz.Nie wiesz o czym piszesz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja kupilem i jestem bardzo zadowolony, przynajmniej nie bede widzial balkonu sasiada codzienie ranno jak bede jadl sniadanie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nigdy nie kupiłabym w takim obniżeniu. Wilgoć pewna.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nigdy bym w takiej norze mieszkania nie kupiła. Dodam, że 5 lat temu kupiłam mieszkanie na ul. Czecha. Jestem bardzo zadowolona. Mieszkanie jest słoneczne, suche i bardzo ciepłe. Rozważałam tam, zakup mieszkania dla syna. Jednak, po przeczytaniu komentarzy zrezygnowaliśmy. Syn niedawno kupił pięknie mieszkanie w innym miejscu na Morenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Czy to dobre miejsce na zakup mieszkania?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
owszem, ruszyła. Już nawet chyba ze 2 piętra w górę stoją
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Budowa

Czy budowa ruszyła?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ubezpieczcie mieszkania

Nie raz zostawało zalane to miejsce gdy mocniej padało dziwie się ze projektanci nie wzięli tego pod uwagę ja bym się bała na miejscu innych sama pamiętam ze były takie momenty gdy było więcej śniegu lub mocno padał deszcz ze zalewalo to miejsce radzę wam dobrze ubezpieczyć mieszkania
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nora

Znaleźli chętnych. Zmiana projektu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czyżby budowa megapieczarkarni upadła?

Od kilku miesięcy budowa stoi, zniknęły też reklamy inwestycji. Ktoś wie co się dzieje? Dekpol nie znalazł chętnych na nory czy nie uzyskał jakichś pozwoleń? Czy odgrodzą teren, zasypią dziurę, zasadzą coś w miejsce wyciętych drzew?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3