Widok

Młoda Morena

Młoda Morena Morena Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje w dobrze skomunikowanej z całym Trójmiastem lokalizacji, a jednocześnie w zacisznym zakątku Moreny. Niedaleko od inwestycji znajdzie się przystanek PKM. W pobliżu znajdują się szkoły, przedszkola i żłobki oraz sieć sklepów, punktów usługowych i gastronomicznych.

Architektura Młodej Moreny została tak zaplanowana, aby współgrać mogła z malowniczymi pagórkami porośniętymi ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

jak garaże po wczorajszym deszczu?

Proponuję przyszłym mieszkańcom spacer zapoznawczy jakie niespodzianki będzie im sprawiał w przyszłości deszcz....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

blok jest, a jak wygląda dziś...

III -kondygnacyjna hala garażowa??? Jak urzędnicy mogli wydać pozwolenie na tą budowę? Na czyj koszt będą usuwać skutki deszczu? Ta dolina jest naturalnym spływem wód opadowych....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

padał deszcz

I gdzie spłynął? Czy nie tak jak w 2001, w dolinę w której dziś stoi budynek mieszkalny? Polecam przyszłym mieszkańcom spacer w te okolice....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak po ulewie?

czy wiadomo coś jaka jest sytuacja tej inwestycji po ostatnich gdańskich ulewach?
czy zalało, czy się ostało?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

hałas

Uciążliwy hałas z budowy.... mieszkańcy pobliskich bloków muszą znosić hałas od bladego świtu do późnych godzin (wczoraj do ok. 23). Upały, więc balkon otwarty, a na budowie koparki i inne maszyny, nawoływania i krzyki budowlańców.... nie do zniesienia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
mieszkam przy kusocińskiego 6 czyli visa vie budowy i cisza i spokój ;) jedynie od czasu do czasu jakiś hałas z budowy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

już sie nie mogę doczekać

końca budowy , zakupiłem tam dwa apartamenty na wynajem , świetna lokalizacja,cisza i spokój ,a resztę mam tam gdzie pisiory konstytucję
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak się mieszka na osiedlu Młoda Morena?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Boom deweloperski

Wszystkie mieszkania sprzedane,powstana 3 bloki z czego 80%juz sprzedano zanim je wybudowano nie martw sie za wczasu:-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zainteresowany

JA tak samo się interesuje. Wylało sie morze hejtu, ale czy któryś z obecnych mieszkańców mógłby się wypowiedzieć jak tam się mieszka?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem mieszkanką młodej moreny.Mieszkanie suche,słoneczne,cisza,śpiew ptaków i czyste powietrze.Super.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dokładnie! Zgadzam się z Anią :-)
Widok przez okno - zieleń, nawet wiewiórkę parę razy widziałam :)
PS Pozdrawiam sąsiadkę!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pdbijam temat: jak się mieszka, czy są problemy z zalanymi garażami/ komórkami, albo w mieszkaniu jakieś usterki z winy dewelopera.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znam osobę,która mieszka na II p. pierwszego budynku od czerwca tego roku - nie zgłaszała żadnych wad - Przyszły mieszkaniec :) pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kto jest w temacie i wie o grzybie w mieszkaniach. Tylko proszę nie pisać, że ja nie mam.
Kto już zgłaszał inwestorowi i jak sprawa się posuwa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

A u kogos jest w ogole grzyb?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z tego co się orientuję ten spad - potężny dół był kiedyś stokiem narciarskim. Spad jest znaczny i więcej niż pewne, że zaleje po betonie, którego nie ma a będzie większość garaży tak jak jest na osiedlu nad wodą na końcu myśliwskiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

niestety tak , zaczęło sie od hali garażowej tynki odpadały ze ścian, developer malował, skuwał tynk i jeszcze raz malował ale purchawy wyłaziły i wyłażą
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Robyg wygląda jak hotele w Egipcie i to takie 4*

Mam pytanko, jeśli to nie tajemnica, ile wynosi czynsz za takie mieszkanie w granicach od 50 d0 60 m2?