Widok

Młode Pary 2012 (część 15)

Wesele Temat dostępny też na forum:
KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku, kościół Św Katarzyny szwedzkiej, Foto Katarzyna Puwalska, Autko Vips Stars, kamerzysta Video-man,
21 kwietnia - halmonika => hotel Kahlberg w Krynicy Morskiej, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja Azalia z Elbląga
27 kwietnia - Joanna =>(Joanna i Wojtek) Kościół św. Krzyża w Rumi auto: brzydula- fiat Multipla
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino, FotoGrupa
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642 => kościół ul. Mickiewicza we Wrzeszczu, sala Lukullus, foto - http://www.agamroz.pl, KRUKDUO - oprawa w kościele i DJ Jakubek na weselu, makijaż p. Magda Purchla
28 kwietnia - mannaznieba1 =>(Ania) kościół Św. Michała w Sopocie, sala Godding w Sopocie, dj Arek Socha, fotograf- Magda Kuśmirek
28 kwietnia - moniska84 =>(Monika i Kamil) sala Złota Róża, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, zespół Silverton, foto Fotogrupa

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
19 maj - ilona22 =>(Ilona i Mariusz) Sala bankietowa Lublewo, kościół Św. Franciszka z Asyżu Gdańsk, zespół Akcent4U, kamerzysta Mirosław Szyca
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia sala Filip Osłonino
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku, makijaż Ania Olejnik, foto Kacper Olejnik
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night
26 maja - Emili => (Emilia i Karol) fotograf Piotr Mielewczyk, Dj Limhal, Dworek Barwik, kościół Św. Bernarda
26 maja - Ewcia => Kościół na Zielonym Trójkącie, wesele w Łapinie "ROMA", fotograf MK videofoto, DJ Dariusz
26 maja - anusiak0507 => kościół św. Mikołaja w Gdyni, sala via-mare Rewa, zespół Apus, fotograf Kordian Górczyński, dekoracje Diamond Decor, kamerzysta PMStudio Piotr Mila

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio, fryzjer Aleksandra Czerwińska, makijaż Wiola W., zaproszenia i zawiadomienia sami robiliśmy, buty bialebuty.com.pl, wystroj kosciola bukiet Benia
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
2 czerwca - Ania i Karol
2 czerwca - wisienka125 => Dworek Oleńka, zespół Alaska, foto i video pan Tomasz Safian
2 czerwca - Madzianka => Restauracja Dzikie Wino w Redzie,
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
8 czerwca - gibon => kościół św. Bernarda w Sopocie,
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
12 czerwca - jezyneczka
15 czerwca - mrysq
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
16 czerwca - Marta => (Marta i Karol) sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk
16 czerwca - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
23 czerwca - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) kościół NMP w Wejherowie, Dzikie Wino, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra, makijaż http://www.lafoka.com/, zespół Blue Heaven
23 czerwca - Tymek200221 => Sala Filip w Osłonienie, zespół Samba, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
23 czerwca - magduś
23 czerwca - mala_gdynia =>(Wioleta i Marcin) Wesele w Restauracji Kaszubska - Kosakow, Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia Obłuże
23 czerwca - Moira =>(Moira i Mateusz) kościół Matki Bożej Saletyńskiej w Gdańsku Sobieszewie
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa, kamera videogroszek,
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) restauracja Biały Kruk w Starogardzie Gd, zespół Party, kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu
30 czerwca - zosiek => sala Chwila Spokoju Wierzchucino
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio
30 czerwca - gosiaaa =>(Małgorzata i Dawid) kościół św.Bernarda Sopot,wesele "Maciejka" Koleczkowo , zespół Malibu Latino

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa =>(Emilia i Marcin) kościół pw. Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, sala OW "BAŁTYK" w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek, Fotograf - Tomasz Piątek http://www.fridayphoto.selia.pl/, Wideofilmowanie - wideo-wspomnienia http://www.video-wspomnienia.pl/, makijażystka Paulina Dmochowska http://www.designlook.pl
7 lipca - anetQs =>foto Fotogrupa, zespół Felling, duet do kościoła KrukDuo
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, zespół Pickup, fotograf Fotogrupa
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
14 lipca - monika0305 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, kościół Św.Wawrzyńca w Gdyni, zespół Jaksband, fotograf z Grudziądza
21 lipca - karolina89 => Zielona Sala, fotograf- fotolinea, dj.piotr krumin, kościół Doroty z Mątów na Jasieniu
21 lipca - mojra => (Magda i Radek) Stara Cegielnia Rzucewo
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni
28 lipca - tygrysica055 =>(Kasia i Mariusz) ośrodek Adler, foto i video z PhotoYoung Design Studio, Dj Marecki

SIERPIEŃ

3 sierpnia - maryniaa => Gospoda Gdańska, dj Malko,
4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena, DJ DAJA Waldemar Maj
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl, foto: jpj-media, video: 2 style
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert) Kościół św. Andrzeja Boboli w Gdyni, sala Maciejka w Koleczkowie, video-Studio Art-Video, foto- Marcin Rożak
4 sierpnia - niulek =>(Ania i Krzysiek) kościół NMP WW Rumia, sala Filip Osłonino, zespół Party, kamerzysta i fotograf: pan Tomek Safian
4 sierpnia - niki =>(Niki i T. )
4 sierpnia - asiulka90 =>(Asiulka i Adaś) Dwor kaszubski Magnat, Kosciolek w Czapielsku
4 sierpnia - peugeotcikowa =>(Kamila i Sławek) kościół p.w. św. Andrzeja Boboli w Gdańsku,
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
11 sierpinia - anusiak =>(Ania i Marek)
11 sierpnia - gosulek =>(Gosia i Michał) Hotel Hotton w Gdyni, kościół Matki Boskiej Bolesnej w Gdyni Orłowie, zdjęcia- znajomy fotograf
11 sierpnia - Zaba&Zyrafa => karczma Kczewo, zespół Blue Heaven, fotograf+kamera Photo Young Studio
17 sierpnia - optymistka121 =>(Monika i Tomek) sala Pod Lipami w Łęgowie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian, zespół: Quo Vadis, kościół: św. Brata Alberta w Gdańsku
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
18 sierpnia - marcia66 =>(Marta i Łukasz) sala Orfeusz Mała Kłosowo, kościół św Maksimiliana Kolbe w Gdańsku,
18 sierpienia - marteczka => sala Złota Róża Gdańsk, kościół Miłosierdzia Bożego w Gdańsku, zespół DJ Marcin, fotograf Fotoinlove
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
25 sierpnia - Marzena i Paweł =>parafia Podwyższenia krzyża sw.w Rumi,sala Agrotka Osłonino,foto fotoinlove, kamerzysta videogroszek, zespół Party.
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding, dj Lech Radziun
25 sierpnia - jarzyna =>(Jarzyna i Grześ) parafia p.w. św. Ojca Pio, hotel Otomin, DJ Adam Gorlikowski
31 sierpnia - Afraa =>(Malwina i Paweł) kościół Św. Jana Bosko na Oruni Dolnej, hotel Gniecki w Przejazdowie, Zespół Drossel, kamerzysta http://www.videotomek.pl/

WRZESIEŃ

1 września - katelajda =>(Kasia i Sebastian) sala w Łęgowie pod Lipami, kościół w Straszynie
7 września - peatrysia => (Patrycja i Mateusz) Wejherowo klasztor o. Franciszków, sala Rajska Góra,
8 września - pinimini =>(Julia i Patryk) parafia p.w.Chrystusa Milosiernego w Gdyni, hotel Nadmorski
8 września - Agata85 =>(Agata i Tomek)
8 września - JMJ =>(Justyna i Bartek) Kościół św.Ignacego, wesele Hotel Gniecki
8 września - magda => parafii pod wezwaniem Chrystusa Miłosiernego w Gdyni
15 września - Puchatkowa =>(Madzia i Radzio) ślub w Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, fotograf - Paprocki i Kosicki, wodzirej Szczepan Babiuch, sala - remiza w Bolszewie koło Wejherowa
22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)

PAŹDZIERNIK

6 października - marta => Sala Weselna Orfeusz w Kłosowie, Zespół Muzyczny Pulsar i fotograf Fotogrupa
13 październik - kamila =>(Kamila i Michał) Sala Złota Róża w Gdańsku, Dj Gucio
19 października - go-gosia =>(Gosia i Michał)

JUŻ PO:
21 Styczeń - Milena86
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nadia - mi też bardziej podobają się te pierwsze. Dobry wybór :)

Olesia - gratulacje:) Fajnie, też bym chciała gdzieś wyjechać w podróż poślubną. Ile płacisz za make up?

A ja dzisiaj dostałam wiadomość, że moje zaproszenia zostały wysłane:) Pewnie jutro dojdą, już nie mogę się doczekać :)
Olesia mi sie wydaje że to nie jest drogo jak na sprite. W sklepie normalnie u mnie kosztuje prawie 4 zł. A widziałaś w ogóle gdzieś taniej kiedyś? Bo ja szczerze mówiąc nie bardzo, a tak to bym może poczekała jeszcze chwile ;). Chociaż przy 40 butelkach to nie wiem czy jest sens. Ja juz od listopada szukam promocji i ogladam gazetki na stronach i nigdy taniej nie było
mówię oczywiście o litrowych butelkach ;)
niulek, podaj maila, to Ci napiszę na priv ;)

kamcia, masz też rację, ale w sumie jak dobrze pamiętam to w biedronce widziałam przed Świętami promocję sprite 1 , za 2,40 - chyba ;)

ale jak mówisz, że chcesz tylko 40 butelek ;) w sumie ja to mam jeszcze czas, więc mogę trochę poczekać ;) podejrzewam, że przed Wielkanocą znowu pojawią się promocję ;)

pozdrawiam :)
Dziewczyny ja czekam z kupnem napojów na święta wielkanocne, bo pewnie będą promocje..

Olesia, wysyłam Ci priv.
Olesia- no 2,40 to tanio, ja właśnie widziałam w biedronce też przed świetami ale coca-cole za 2,50 a sprite nie. My 14 butelek sprite już mamy bo tylko tyle zostało w promocji w Piotrze i Pawle jak coca-cole kupowaliśmy ;) teraz musimy resztę dokupić
Też bym poczekała na Waszym miejscu :) przed świętami napweno będą promocje, a ja wolę mieć w kwietniu już wszystko kupione i zrobione ;)
No tak, zapomniałam, że Wy macie ślub w kwietniu.. No to na Waszym miejscu też bym nie chciała czekać do ostatniej chwili. Ja sobie mogę czekać, bo do sierpnia jeszcze daleko:)
Olesia jak bedziesz po próbnym daj znać koniecznie czy jesteś zadowolona, ja także jestem umówiona z p.Justyną na makijaż choć próbny planuje dopiero na czerwiec :)
dzis dostałam od bratowej nową niebieską podwiązkę.

Ktoś się pytał gdzie zamawiam buty taneczne....juz zamowiłam są mega wygodne :)
Zamówiłam w Gdyni z sklepie Satino .

Bogini mam pytanie czy coś wiesz na temat dekoracji w NSJ??
Jest to tak piękny kościół i zastanawiałam sie czy wogole jest sens dekorowania.
Jeśli się zdecyduję to tylko klęczniki i krzesła.
widziałam na allegro podwiązki z wyhafrowanymi imionami, chyba coś koło 15 zł/szt :) ale fajna sprawa:) chyba zamówię dla siebie.
OO znalazłam link
http://allegro.pl/personalizowana-podwiazka-slubna-imienna-z-haftem-i2088569342.html
ja z podwiązki rezygnuję, jakoś nie wierzę w te przesądy, poza tym - pamiętam jak na studniówce mi to cholerstwo przeszkadzało, więc teraz nie mam zamiaru mieć coś co mi będzie uwierać ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny, mam do Was pytanko - w co Wy będziecie chować kopert od Gości? i ewentualnie przybory szkolne itp?

My myślimy o jakiś ładnych koszykach... najgorzej martwi mnie kwestia pieniędzy potem na sali :(
Olesia1986 - na koperty polecam pudełka- możesz kupić gotowe na allegro lub też kupić pudełko i samodzielnie je przyozdobić (białe pudełko np. z Ikea cena ok. 20 złotych). Widziałam również piękne drewniane szkatułki na koperty - może ktoś w rodzinie lub znajomi mają drewnianą szkatułkę i wypożyczą Wam na ślub?
Jeżeli sala nie zapewnia Wam osobnego pokoju, w którym mogłabyś schować pudło z kopertami - to może przekaż pudełko zaufanej osobie, która schowa je w samochodzie.
juz wiem jaki bede miala kolor przewodni :) fiolet, w tym roku wprowadzaja go na nasza sale :) ale mi sie udalo, od poczatku chcialam fiolet i chyba sobie wymarzylam :) buty chyba tez sobie kupie fioletowe, ktoras gdzies widziala jakies fajne fioletowe :) ale taki jasny fiolet nie ciemny :)

ja tez mysle ze makijaz probny i fryzure zrobie sobie jakos czerwiec badz lipiec, tylko nie mam pojecia jaka bym chciala fryzure :/ mysle ze pani Ola mi cos wykombinuje :)

caly czas czekam na zaproszenia probne i nie moge sie doczekac, jedne przyszly a reszta cos dosc nie moze :)

teraz zaczynamy nauki przdmałzenskie, nie chce mi sie isc ich sluchac ale coz jak trzeba to trzeba ;)

dziewczyny ktora mi poleci jakas fajna poradnie przedmalzenska zeby bylo ciekawie, najlepiej okolice Gdańska?

ale ten czas szybko leci, juz mamy luty, kurde a ja mam taka wade ze lubie wszystko zostawiac sobie na ostatnia chwile, zawsze mam czas na wszystko i zawsze zdaze, a tu nagle czasu mi brakuje... mam nadzieje ze z slubem to sie jakos szybko ogarne ze wszystkim, bo jak sie zacznie sezon wiosenno-letni to bede miala duzo pracy wiec do tego czasu musza jak najwiecej zalatwic, bo moj to nic nie ogarnia, wszystko ja musze zalatwiac bo on twierdzi ze organizowanie takich imprez to mij zywiol :) masakra

pozdrawiam
ale sie rozpisalam :P
dziewczyny skąd zamawiacie zaproszenia
nie chcemy wydawać majątku na coś co ludzie po miesiącu wyrzucą
chcemy dać max 2,5 zł za sztukę
szukamy na allegro ale może macie kogoś sprawdzonego
Agata85 - spróbuj u Dori z forum
http://doriart.ucoz.com/
Ja zamawiałam takie , można odebrac osobiście w Gdańsku.
W rzeczywistości są b. ładne :)

http://allegro.pl/zaproszenia-na-slub-slubne-zawiadomienia-z-szarfa-i2095363131.html
i cena bardzo atrakcyjna bo 1.70zł to niewiele :)
do góry