Widok

Młode Pary 2012 (część 21)

Wesele Temat dostępny też na forum:
MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
5 maja - NaMiBiA =>(Magdalena i Janusz) Kościół: p.w. Matki Boskiej Różańcowej - Gdynia Demptowo, Restauracja: "Gosia" w Kielnie, Zespół: Art & Brass
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
19 maj - ilona22 =>(Ilona i Mariusz) Sala bankietowa Lublewo, kościół Św. Franciszka z Asyżu Gdańsk, zespół Akcent4U, kamerzysta Bogusław Maniński WIDEO-MAN
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia sala Filip Osłonino
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku, makijaż Ania Olejnik, foto Kacper Olejnik
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night, samochodzik - Vip Stars, Makijaz i fryzura - http://www.dream-beauty.pl/index-1.html
26 maja - Emili => (Emilia i Karol) fotograf Piotr Mielewczyk, Dj Limhal, Dworek Barwik, kościół Św. Bernarda
26 maja - Ewcia => Kościół na Zielonym Trójkącie, wesele w Łapinie "ROMA", fotograf MK videofoto, DJ Dariusz
26 maja - anusiak0507 => kościół św. Mikołaja w Gdyni, sala via-mare Rewa, zespół Apus, fotograf Kordian Górczyński, dekoracje Diamond Decor, kamerzysta PMStudio Piotr Mila

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio, fryzjer Aleksandra Czerwińska, makijaż Ela Skoczeń, zaproszenia i zawiadomienia sami robiliśmy, buty bialebuty.com.pl, wystroj kosciola bukiet Benia
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
2 czerwca - Ania i Karol
2 czerwca - wisienka125 => Dworek Oleńka, zespół Alaska, foto i video pan Tomasz Safian
2 czerwca - Madzianka => Restauracja Dzikie Wino w Redzie,
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
8 czerwca - gibon => kościół św. Bernarda w Sopocie,
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
12 czerwca - jezyneczka
15 czerwca - mrysq
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
16 czerwca - Marta => (Marta i Karol) sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk
16 czerwca - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
23 czerwca - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) kościół NMP w Wejherowie, Dzikie Wino, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra, makijaż http://www.lafoka.com/, zespół Blue Heaven
23 czerwca - Tymek200221 => Sala Filip w Osłonienie, zespół Samba, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
23 czerwca - magduś
23 czerwca - mala_gdynia =>(Wioleta i Marcin) Wesele w Restauracji Kaszubska - Kosakow, Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia Obłuże
23 czerwca - Moira =>(Moira i Mateusz) kościół Matki Bożej Saletyńskiej w Gdańsku Sobieszewie
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa, kamera videogroszek,
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) restauracja Biały Kruk w Starogardzie Gd, zespół Party, kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu
30 czerwca - zosiek => sala Chwila Spokoju Wierzchucino
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio
30 czerwca - gosiaaa =>(Małgorzata i Dawid) kościół św.Bernarda Sopot,wesele "Maciejka" Koleczkowo , zespół Malibu Latino
30 czerwca - KittyKat =>(Kasia i Dawid) Kosciół Sw.Brygidy w Gdansku

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa =>(Emilia i Marcin) kościół pw. Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, sala OW "BAŁTYK" w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek, Fotograf - Tomasz Piątek http://www.fridayphoto.selia.pl/, Wideofilmowanie - wideo-wspomnienia http://www.video-wspomnienia.pl/, makijażystka Paulina Dmochowska http://www.designlook.pl
7 lipca - anetQs =>foto Fotogrupa, zespół Felling, duet do kościoła KrukDuo
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, zespół Pickup, fotograf Fotogrupa
7 lipca - Niusinka =>(Ania i Darek) Kościół Św.Jana Bosko; Sala - " Pod Lipami"; zdjęcia - Foto Ars; muzyka - Dj Karol Balicki; Makijaż - p. Ewa Nowak
14 lipca - Pati_ =>( Patrycja i Adam) Kościół- Katedra Oliwska, Sala -Soprano, fotograf-Kuzyn, kamera- http://www.coolartpro.pl , dj-dj Piotr Krumin,
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
14 lipca - monika0305 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, kościół Św.Wawrzyńca w Gdyni, zespół Jaksband, fotograf z Grudziądza
21 lipca - karolina89 => Zielona Sala, fotograf- fotolinea, dj.piotr krumin, kościół Doroty z Mątów na Jasieniu
21 lipca - mojra => (Magda i Radek) Stara Cegielnia Rzucewo
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni
28 lipca - tygrysica055 =>(Kasia i Mariusz) ośrodek Adler, foto i video z PhotoYoung Design Studio, Dj Marecki
28 lipca - ania =>(Ania i Tomek) Restauracja Dzikie Wino, Dj Waldemar Maj, USC w gdyni

SIERPIEŃ

3 sierpnia - maryniaa => Gospoda Gdańska, dj Malko,
4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena, DJ DAJA Waldemar Maj
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl, foto: jpj-media, video: 2 style
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert) Kościół św. Andrzeja Boboli w Gdyni, sala Maciejka w Koleczkowie, video-Studio Art-Video, foto- Marcin Rożak
4 sierpnia - niulek =>(Ania i Krzysiek) kościół NMP WW Rumia, sala Filip Osłonino, zespół Party, kamerzysta i fotograf: pan Tomek Safian, makijaż pani Magda Purchla
4 sierpnia - niki =>(Niki i T. )
4 sierpnia - asiulka90 =>(Asiulka i Adaś) Dwor kaszubski Magnat, Kosciolek w Czapielsku
4 sierpnia - peugeotcikowa =>(Kamila i Sławek) kościół p.w. św. Andrzeja Boboli w Gdańsku,
4 sierpnia - rosa87 => Sala Orchidea w Chwaszczynie, Parafia Chwaszczyno, zespół - "Pozytywne wibracje", Foto i DVD - Andrex.
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
11 sierpinia - anusiak =>(Ania i Marek)
11 sierpnia - gosiulek =>(Gosia i Michał) Hotel Hotton w Gdyni, kościół Matki Boskiej Bolesnej w Gdyni Orłowie, zdjęcia- znajomy fotograf, Dj Walker
11 sierpnia - Zaba&Zyrafa => karczma Kczewo, zespół Blue Heaven, fotograf+kamera Photo Young Studio
11 sierpnia - karolina (Karolina i Tomasz) Kościół p.w. Św. Judy, Rumia
Wesele: Hotel Faltom, Rumia, DJ Kot, Kamerzysta: kuzyn, Fotograf: artsvivendi
17 sierpnia - optymistka121 =>(Monika i Tomek) sala Pod Lipami w Łęgowie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian, zespół: Quo Vadis, kościół: św. Brata Alberta w Gdańsku
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
18 sierpnia - marcia66 =>(Marta i Łukasz) sala Orfeusz Mała Kłosowo, kościół św Maksimiliana Kolbe w Gdańsku,
18 sierpienia - marteczka => sala Złota Róża Gdańsk, kościół Miłosierdzia Bożego w Gdańsku, zespół DJ Marcin, fotograf Fotoinlove
18 sierpnia - marwin87 =>(Marta i Andrzej) Kościół p.w. Św. Teresy Benedykty od Krzyza, wesele w Restauracji "Pod Lipami" (Sala Japonska)
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
24 sierpnia - madzienkaja =>Kościół św Maksymiliana Kolbe, Hotel Amber, DJ+Wodzirej Brygada S pogotowie imprezowe Tomasz Pawlak, Foto Tomek Stefunko, Video Maribu, Suknia salon First Lady,
obrączki: Czarkowski
25 sierpnia - Marzena i Paweł =>parafia Podwyższenia krzyża sw.w Rumi,sala Agrotka Osłonino,foto fotoinlove, kamerzysta videogroszek, zespół Party.
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding, dj Lech Radziun
25 sierpnia - jarzyna =>(Jarzyna i Grześ) parafia p.w. św. Ojca Pio, hotel Otomin, DJ Adam Gorlikowski
25 sierpnia - karola70 =>(Karolina i Dawid) Kaplica pw. Narodzenia Pańskiego w Przejazdowie, Hotel Gniecki w Przejazdowie, zespół Krzysztof Krawczyk Band, forograf: 4moments
31 sierpnia - Afraa =>(Malwina i Paweł) kościół Św. Jana Bosko na Oruni Dolnej, hotel Gniecki w Przejazdowie, Zespół Drossel, kamerzysta http://www.videotomek.pl/

WRZESIEŃ

1 września - katelajda =>(Kasia i Sebastian) sala w Łęgowie pod Lipami, kościół w Straszynie, DJ Michał Pracel, fryzura p. Ola Czerwińska, makijaz Anna Stykała
1 września - magda_gda =>(Magda i Piotr) Parafia Św. Urszuli Ledóchowskiej w Gdańsku - wesele Gościniec w Gołubiu - wodzirej Gucio - fotograf Monika Głowczewska
7 września - peatrysia => (Patrycja i Mateusz) Wejherowo klasztor o. Franciszków, sala Rajska Góra,
8 września - pinimini =>(Julia i Patryk) parafia p.w.Chrystusa Milosiernego w Gdyni, hotel Nadmorski
8 września - Agata85 =>(Agata i Tomek)
8 września - JMJ =>(Justyna i Bartek) Kościół św.Ignacego, wesele Hotel Gniecki
8 września - magda => parafii pod wezwaniem Chrystusa Miłosiernego w Gdyni
15 września - Puchatkowa =>(Madzia i Radzio) ślub w Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, fotograf - Paprocki i Kosicki, wodzirej Szczepan Babiuch, sala - remiza w Bolszewie koło Wejherowa
15 września - marynarka =>(Ola i Daniel) Kościół p.w. św. Walentego w Gdańsku, Restauracja "Wanoga", Dj - DJEvent Piotr Komorowski, kamerzysta i fotograf: OK! Serwis, fryzura: p. Ola Czerwińska
22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)
22 września - panna_p =>(Iza i Marek) parafia wojskowo-cywilna pw. Matki Odkupiciela w Gdańsku, wesele Hotel amber, dj Piotr Krumin
29 września -Anulak =>(Anna i Andrzej) Kościół p.w. Św. Antoniego Kosakowo,
Restauracja "Dzikie Wino'', zespól B.M.W z Żarnowca, kamerzysta: Kamer Vid, fotograf: Szarafińska
29 września - emi_w =>(Emilia i Piotr) Parafia pw. Matki Odkupiciela w Gdańsku, obiad Villa Palladium, foto Błażej Maziarz

PAŹDZIERNIK

6 października - marta => Sala Weselna Orfeusz w Kłosowie, Zespół Muzyczny Pulsar i fotograf Fotogrupa
13 październik - kamila =>(Kamila i Michał) Sala Złota Róża w Gdańsku, Dj Gucio
19 października - go-gosia =>(Gosia i Michał)

JUŻ PO:

21 Styczeń - Milena86
14 kwietnia - Madziarrra
21 kwietnia - halmonika
27 kwietnia - Joanna
28 kwietnia - Kamcia01
28 kwietnia - wilczek
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642
28 kwietnia - mannaznieba1
28 kwietnia - moniska84
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no niby nie jest to najważniejsze, ten kształt butelek. ale wśród moich znajomych zdanie co lepsze pomiędzy cola/ pepsi jest mieszane. i ciężko mi się zdecydować na coś konkretnego ;P
Bosz.. to weź to co Wy lubicie...Gdzieś przeczytałam

Jak ja bym miała patrzeć na to co kto lubi, to bym wesela nie robiła :) albo dla każdego z osobna, żeby mu przypasować. Zdaje się, że w tym dniu to nie o smak zapojki do wódy chodzi i kształt jej opakowania, no ale mogę się mylić...
Byłam dziś na próbnym makijażu. Wow!! Super wygląda i świętnie się czuję!! U mojej makijażystki jest fryzjer, więc fryzjerka podpięła mi na szybko włosy i pojechałam zrobić zdjęcia do dowodu i paszportu. Wykorzystałam to, póki ładnie wyglądałam :) Jestem zadowolona :D
OMG! Ksztalt butelek?! Pamietajcie ze cola i fanta maja rozny ksztalt butelki i czasami nawet rozny kolor korka:D:D
Wiem bo mialam ;-) a mialam dlatego ze byly lepsze promocje mimo ze na codzien my i nasi najblizsi uzywamy pepsi :)
to My chyba będziemy mieć wiejskie wesele ;)

mamy pepsi, sprite i mirindę :) akurat tak fajnie si złożyło z promocją :D

a tak poważnie nie ważne jakie butelki będą na stołach, nikt na to nie patrzy, a jak patrzy, to znaczy, że nie warto tą osobą się przejmować... ;)
A ja się własnie zastanawiam czy nie zrobiłam błędu z tymi litrowymi butelkami.
Wczoraj otworzyłam sobie jedna mirindę. Nalałam sobie, mamie... po 2 szklaneczki i po mirindzie.

2litrowe chyba byłby wygodniejsze.... a tak obsługa może nie nadązyc donosic i jeszcze boje się, że puste butelki się będa walały po stołach :/
Olimpia, widzę, że już zaczynamy mieć problemy z rzeczami, które tak naprawdę nie są problemem ;)

popatrz na to z innej strony, nie wszyscy rzucą się na jeden rodzaj butelki, będą też soki, wody itp :) poza tym, zapewne sama obsługa doradzała Ci 1 litrowe butelki, więc chyba wiedzieli co mówią - ja natomiast wczoraj sobie wkręciłam, że mamy zbyt mało miejsca do tańczenia na sali :) mój B, że to sala na 150 osób, a ja dalej swoje ;) bo będziemy tańczyć między stołami... no trudno, nic już nie wymyśle "mądrego" :)
ahhaha...masz rację :) to chyba niepotrzebne problemy :) O sokach nie pomyślałam :P
jest taka jedna ciotka mojego D, taka wyrocznia rodziny, że ona wszystko ocenia krytycznie i wszyscy próbują się jej podporządkować i dlatego mama D kazała mi się porządnie zastanowić nad napojami..

ja tylko się martwię, że nie zdążę skończyć studiów i zamiast miesiąca miodowego i jakiejś szalonej wycieczki będę mieć jakieś poprawki ;/ i obronę licencjatu we wrześniu..
Olimpia, nie przejmuj się, ja też już robię problemy z niczego!! Chyba zaczyna mnie w końcu łapać stres :) a już cała się trzęsę jak pomyślę o Kościele... ;)

Karola, wytłumacz Teściowej, że co to za różnica z tymi butelkami? Olać Ciocię, niebawem będziesz miała większe problemy w związku ze ślubem, niż butelki :) Toż ludzie wiedzą, że Młodzi starają się w promocjach kupować itp. Nikt na to nie zwraca uwagę :)

Co do studiów, ja się lepiej nie wypowiadam - mam dwa egzaminy 24.06, nie wiem kiedy wyniki ;) a 29.06 ślub, a 01.07 wyjeżdżamy do Zakopca, gdzie w połowie lipca mam obronę mgr :) he, he... i całkiem lajtowo do tego podchodzę, jak nie zdam obronię się we wrześniu - pewnych rzeczy nie przeskoczę :D a Ty ślub masz dopiero w sierpniu, więc na spokojnie ze wszystkim zdążysz ;)
U Wsa to i tak cud miód.
My mamy ślub 23 czerwca.... 23 czerwca mam też egzamin na uczelni :D:D:D
Spróbuję zdac w piątek zerówkę, ale szczerze mówiąc słabo to widzę, bo dowiedziałam się o niej wczoraj :D

Co do urlopu... mojego szef jeszcze nie podpisał :D podejrzewam, że jeszcze przed 1szym dostanę wypowiedzenie. więc będę miec dłuuuuuugi urlop :(:(:(
A mój J. po ślubie dostał tylko tydzień urlopu ... spróbuje jeszcze gadac z kierowniekiem, ale nie wie czy cos to da więc d*pa :;(;(;(

Chcieliśmy jechac do zakopanego... tym bardziej ze na urlopie nie byliśmy od ładnych 4ech lat.... no ale... bez sensu.... w niedziele po ślubie nie damy rady sie ogarnąć. w poniedziałek trzeba będzie do banku (bo przeciez kasy w domu nie zostawimy), spakowac się, drobne zakupy, porozwozić żarcie z wesela do rodzinek... więc do zakopca trafilibysmy najwcześniej we wtorek z rana.... noc w aucie trza odespać... więc mamy w zakopanem całą środe, czwartek i w piątek juz trzeba wracać... więc na 2-3 dni jechac 1000km???!!!! dobrze nóg po górach nie rozchodze a już wracac będzie trzeba :(:(:(

Płakac mi się chce dziewczyny.... raz w życiu ma cżłowiek miesiąc miodowy, a tu tak pod górę robią :(:(:(
pakowac mozecie sie przed slubem, kase dac Rodzicom do wpłacenia, na wypowiedzenie przed slubem to sie nie wypowiadam bo tez takie dostalam miesiac przed slubem, taka prorodzinna firma, myslaca, ze kazda młoda mezatka zaraz urodzi trojaczki i pojdzie na macierzynski, ale w ciagu 2 tygodniu znalazlam nowa prace, gdzie od razu poprosilam o 10 dni urlopu i je dostałam:)
no własnie u mnie tez to wypowiedzenie prawdopodobnie z powodu ślubu :/..........

Kasę można dac rodzicom pewnieale z tym pakowaniem to już problem ja będę od czwartku u rodzicówwcześniej się nie spakuje, bo pranie itd.a wracamy w poniedziałek z innego wesela, wiec boje się ze się nie wyrobie:/ tak czy inaczejdla mnie zakopane na 3-4 dni jest masakrą!!!  nóg nie zdażę rozchodzić  a miałam plan wejść na Świnicę:(...a tak czy inaczej... niedziela wyjazd odpada... przeciez musimy odespac całonocna imprezkę... a nawet gdyby J. Spał cały dzień, , to nie wierze że da rade jechać minimum 12 godzin następnej nocy po prostu nie da rady fizycznie. Więc ten wyjazd w poniedziałek jest 100%
z gdanska do popradu lata eurolot, wic moze bilety beda w jakiejs fajnej cenie, 24 jest lot, ale nie moge wyswietlic cen.
właśnie te mam egzamin w dniu swojego ślubu, ale zagadałam z Profesorem i powiedział, że mogę przyjść z koleżanką (mój Gość weselny) właśnie 24, no nic pójdę i będę świecić oczami, bo wiem, że z tych nerwów to ja nie będę wstanie się uczyć!! :) ale mam zagwozdkę innej natury, otóż piszę mgr, pracę chcę zdać tuż przed ślubem, bo potem nie chcę się nią martwić, ale bronić się chcę na nowe nazwisko, czyli na stronie tytułowej na logikę powinnam napisać swoje nowe nazwisko? Czy się mylę? :)

Olimpia, co Ty Kobieto wymyślasz?! :) spakujecie się kilka dni wcześniej, kasę dacie Rodzinie - przecież tych pieniędzy nie wyda :) albo niech Wam wpłacą :) poprawiny macie? jak nie, to już rezerwować sobie miejsce i wyjechać w góry!! :) My tez mamy podobnie do Was, wyjeżdżamy w niedzielę, a więcej rzeczy musimy spakować, bo tydz przed ślubem sruuu do mojej Mamy :) więc mamy gorszą sytuację, bo udostępniamy Siostrze B Nasze mieszkanie :) plus musimy martwić się o psa :)
Olimpia, nie panikuj!! jak sie chcę to się wyrobi ;) ja w zeszłym roku, między jedną kolonią a drugą miałam przerwę, aż 1 dzień!! musiałam się ogarnąć, oprać itp :) dasz radę :)
albo można pociągiem pojechać, kupicie kuszetkę i się wyśpicie ;D
No tak.... tylko skąd mam widziec na ile rezerwowac nocleg ?? :-] i tak zle i tak nie dobrze:(:(:(.... a ja tez nie wiem czy urlop dostanę... moje wnioski leżą....
boje sie kuszetką :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
naprawdę? oj, to nie dobrze... :(

a czemu się boisz :) osobiście bałabym się autem jechać w tak daleką podróż :) ale to ja!! :D

słuchaj, idź jutro do Szefa, powiedz, że chcesz wyjechać po ślubie i musisz widzieć co i jak, żeby zarezerwować sobie noclegi :) toż to nie zgodne z prawem... powinien najpóźniej dwa tyg po Twoim podaniu dać Ci odpowiedź :) i nie daj się!! jak Ci odpowie ustnie, to poproś, żeby Ci to na piśmie też dał :)
do góry