Widok

Młode Pary 2012 (część 21)

Wesele Temat dostępny też na forum:
MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
5 maja - NaMiBiA =>(Magdalena i Janusz) Kościół: p.w. Matki Boskiej Różańcowej - Gdynia Demptowo, Restauracja: "Gosia" w Kielnie, Zespół: Art & Brass
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
19 maj - ilona22 =>(Ilona i Mariusz) Sala bankietowa Lublewo, kościół Św. Franciszka z Asyżu Gdańsk, zespół Akcent4U, kamerzysta Bogusław Maniński WIDEO-MAN
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia sala Filip Osłonino
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku, makijaż Ania Olejnik, foto Kacper Olejnik
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night, samochodzik - Vip Stars, Makijaz i fryzura - http://www.dream-beauty.pl/index-1.html
26 maja - Emili => (Emilia i Karol) fotograf Piotr Mielewczyk, Dj Limhal, Dworek Barwik, kościół Św. Bernarda
26 maja - Ewcia => Kościół na Zielonym Trójkącie, wesele w Łapinie "ROMA", fotograf MK videofoto, DJ Dariusz
26 maja - anusiak0507 => kościół św. Mikołaja w Gdyni, sala via-mare Rewa, zespół Apus, fotograf Kordian Górczyński, dekoracje Diamond Decor, kamerzysta PMStudio Piotr Mila

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio, fryzjer Aleksandra Czerwińska, makijaż Ela Skoczeń, zaproszenia i zawiadomienia sami robiliśmy, buty bialebuty.com.pl, wystroj kosciola bukiet Benia
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
2 czerwca - Ania i Karol
2 czerwca - wisienka125 => Dworek Oleńka, zespół Alaska, foto i video pan Tomasz Safian
2 czerwca - Madzianka => Restauracja Dzikie Wino w Redzie,
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
8 czerwca - gibon => kościół św. Bernarda w Sopocie,
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
12 czerwca - jezyneczka
15 czerwca - mrysq
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
16 czerwca - Marta => (Marta i Karol) sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk
16 czerwca - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
23 czerwca - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) kościół NMP w Wejherowie, Dzikie Wino, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra, makijaż http://www.lafoka.com/, zespół Blue Heaven
23 czerwca - Tymek200221 => Sala Filip w Osłonienie, zespół Samba, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
23 czerwca - magduś
23 czerwca - mala_gdynia =>(Wioleta i Marcin) Wesele w Restauracji Kaszubska - Kosakow, Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia Obłuże
23 czerwca - Moira =>(Moira i Mateusz) kościół Matki Bożej Saletyńskiej w Gdańsku Sobieszewie
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa, kamera videogroszek,
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) restauracja Biały Kruk w Starogardzie Gd, zespół Party, kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu
30 czerwca - zosiek => sala Chwila Spokoju Wierzchucino
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio
30 czerwca - gosiaaa =>(Małgorzata i Dawid) kościół św.Bernarda Sopot,wesele "Maciejka" Koleczkowo , zespół Malibu Latino
30 czerwca - KittyKat =>(Kasia i Dawid) Kosciół Sw.Brygidy w Gdansku

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa =>(Emilia i Marcin) kościół pw. Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, sala OW "BAŁTYK" w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek, Fotograf - Tomasz Piątek http://www.fridayphoto.selia.pl/, Wideofilmowanie - wideo-wspomnienia http://www.video-wspomnienia.pl/, makijażystka Paulina Dmochowska http://www.designlook.pl
7 lipca - anetQs =>foto Fotogrupa, zespół Felling, duet do kościoła KrukDuo
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, zespół Pickup, fotograf Fotogrupa
7 lipca - Niusinka =>(Ania i Darek) Kościół Św.Jana Bosko; Sala - " Pod Lipami"; zdjęcia - Foto Ars; muzyka - Dj Karol Balicki; Makijaż - p. Ewa Nowak
14 lipca - Pati_ =>( Patrycja i Adam) Kościół- Katedra Oliwska, Sala -Soprano, fotograf-Kuzyn, kamera- http://www.coolartpro.pl , dj-dj Piotr Krumin,
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
14 lipca - monika0305 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, kościół Św.Wawrzyńca w Gdyni, zespół Jaksband, fotograf z Grudziądza
21 lipca - karolina89 => Zielona Sala, fotograf- fotolinea, dj.piotr krumin, kościół Doroty z Mątów na Jasieniu
21 lipca - mojra => (Magda i Radek) Stara Cegielnia Rzucewo
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni
28 lipca - tygrysica055 =>(Kasia i Mariusz) ośrodek Adler, foto i video z PhotoYoung Design Studio, Dj Marecki
28 lipca - ania =>(Ania i Tomek) Restauracja Dzikie Wino, Dj Waldemar Maj, USC w gdyni

SIERPIEŃ

3 sierpnia - maryniaa => Gospoda Gdańska, dj Malko,
4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena, DJ DAJA Waldemar Maj
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl, foto: jpj-media, video: 2 style
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert) Kościół św. Andrzeja Boboli w Gdyni, sala Maciejka w Koleczkowie, video-Studio Art-Video, foto- Marcin Rożak
4 sierpnia - niulek =>(Ania i Krzysiek) kościół NMP WW Rumia, sala Filip Osłonino, zespół Party, kamerzysta i fotograf: pan Tomek Safian, makijaż pani Magda Purchla
4 sierpnia - niki =>(Niki i T. )
4 sierpnia - asiulka90 =>(Asiulka i Adaś) Dwor kaszubski Magnat, Kosciolek w Czapielsku
4 sierpnia - peugeotcikowa =>(Kamila i Sławek) kościół p.w. św. Andrzeja Boboli w Gdańsku,
4 sierpnia - rosa87 => Sala Orchidea w Chwaszczynie, Parafia Chwaszczyno, zespół - "Pozytywne wibracje", Foto i DVD - Andrex.
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
11 sierpinia - anusiak =>(Ania i Marek)
11 sierpnia - gosiulek =>(Gosia i Michał) Hotel Hotton w Gdyni, kościół Matki Boskiej Bolesnej w Gdyni Orłowie, zdjęcia- znajomy fotograf, Dj Walker
11 sierpnia - Zaba&Zyrafa => karczma Kczewo, zespół Blue Heaven, fotograf+kamera Photo Young Studio
11 sierpnia - karolina (Karolina i Tomasz) Kościół p.w. Św. Judy, Rumia
Wesele: Hotel Faltom, Rumia, DJ Kot, Kamerzysta: kuzyn, Fotograf: artsvivendi
17 sierpnia - optymistka121 =>(Monika i Tomek) sala Pod Lipami w Łęgowie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian, zespół: Quo Vadis, kościół: św. Brata Alberta w Gdańsku
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
18 sierpnia - marcia66 =>(Marta i Łukasz) sala Orfeusz Mała Kłosowo, kościół św Maksimiliana Kolbe w Gdańsku,
18 sierpienia - marteczka => sala Złota Róża Gdańsk, kościół Miłosierdzia Bożego w Gdańsku, zespół DJ Marcin, fotograf Fotoinlove
18 sierpnia - marwin87 =>(Marta i Andrzej) Kościół p.w. Św. Teresy Benedykty od Krzyza, wesele w Restauracji "Pod Lipami" (Sala Japonska)
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
24 sierpnia - madzienkaja =>Kościół św Maksymiliana Kolbe, Hotel Amber, DJ+Wodzirej Brygada S pogotowie imprezowe Tomasz Pawlak, Foto Tomek Stefunko, Video Maribu, Suknia salon First Lady,
obrączki: Czarkowski
25 sierpnia - Marzena i Paweł =>parafia Podwyższenia krzyża sw.w Rumi,sala Agrotka Osłonino,foto fotoinlove, kamerzysta videogroszek, zespół Party.
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding, dj Lech Radziun
25 sierpnia - jarzyna =>(Jarzyna i Grześ) parafia p.w. św. Ojca Pio, hotel Otomin, DJ Adam Gorlikowski
25 sierpnia - karola70 =>(Karolina i Dawid) Kaplica pw. Narodzenia Pańskiego w Przejazdowie, Hotel Gniecki w Przejazdowie, zespół Krzysztof Krawczyk Band, forograf: 4moments
31 sierpnia - Afraa =>(Malwina i Paweł) kościół Św. Jana Bosko na Oruni Dolnej, hotel Gniecki w Przejazdowie, Zespół Drossel, kamerzysta http://www.videotomek.pl/

WRZESIEŃ

1 września - katelajda =>(Kasia i Sebastian) sala w Łęgowie pod Lipami, kościół w Straszynie, DJ Michał Pracel, fryzura p. Ola Czerwińska, makijaz Anna Stykała
1 września - magda_gda =>(Magda i Piotr) Parafia Św. Urszuli Ledóchowskiej w Gdańsku - wesele Gościniec w Gołubiu - wodzirej Gucio - fotograf Monika Głowczewska
7 września - peatrysia => (Patrycja i Mateusz) Wejherowo klasztor o. Franciszków, sala Rajska Góra,
8 września - pinimini =>(Julia i Patryk) parafia p.w.Chrystusa Milosiernego w Gdyni, hotel Nadmorski
8 września - Agata85 =>(Agata i Tomek)
8 września - JMJ =>(Justyna i Bartek) Kościół św.Ignacego, wesele Hotel Gniecki
8 września - magda => parafii pod wezwaniem Chrystusa Miłosiernego w Gdyni
15 września - Puchatkowa =>(Madzia i Radzio) ślub w Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, fotograf - Paprocki i Kosicki, wodzirej Szczepan Babiuch, sala - remiza w Bolszewie koło Wejherowa
15 września - marynarka =>(Ola i Daniel) Kościół p.w. św. Walentego w Gdańsku, Restauracja "Wanoga", Dj - DJEvent Piotr Komorowski, kamerzysta i fotograf: OK! Serwis, fryzura: p. Ola Czerwińska
22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)
22 września - panna_p =>(Iza i Marek) parafia wojskowo-cywilna pw. Matki Odkupiciela w Gdańsku, wesele Hotel amber, dj Piotr Krumin
29 września -Anulak =>(Anna i Andrzej) Kościół p.w. Św. Antoniego Kosakowo,
Restauracja "Dzikie Wino'', zespól B.M.W z Żarnowca, kamerzysta: Kamer Vid, fotograf: Szarafińska
29 września - emi_w =>(Emilia i Piotr) Parafia pw. Matki Odkupiciela w Gdańsku, obiad Villa Palladium, foto Błażej Maziarz

PAŹDZIERNIK

6 października - marta => Sala Weselna Orfeusz w Kłosowie, Zespół Muzyczny Pulsar i fotograf Fotogrupa
13 październik - kamila =>(Kamila i Michał) Sala Złota Róża w Gdańsku, Dj Gucio
19 października - go-gosia =>(Gosia i Michał)

JUŻ PO:

21 Styczeń - Milena86
14 kwietnia - Madziarrra
21 kwietnia - halmonika
27 kwietnia - Joanna
28 kwietnia - Kamcia01
28 kwietnia - wilczek
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642
28 kwietnia - mannaznieba1
28 kwietnia - moniska84
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej my na szczęście nie musimy załatwiać noclegu dla gości tylko dla siebie rodziców i swiadkow żeby po imprezie nie jechać do domu tylko sobie gdzieś nie daleko przenocować bo niestety lokal nie zapewnia pokoi
a wygodniej gdzieś sie ulokować w pobliżu odpocząć i spokojnie isc na poprawiny
Na ja mam tak, że nad salą są pokoje, ale tam się mieści 20 osób, można tam dorzucić jeszcze dzieci i jst pokój dla nas, ale ja mam więcej osób z daleka i chcę im coś znaleźć w miarę blisko. Znalazłam fajny nawet hotelik, ale tam sa tylko pokoje 3 os. a w takich trudno umieścić ludzi, jak większość jest parami ;/
Emi w,
Twoja prognoza pogody jest bardziej optymistyczna niż moja. Tą będę sprawdzać. Wiecie, nie mam jazdy, że musi być gorąco i piekne słońce. Jak będzie deszczyk, trudno, ale deszczyk, nie ulewa. Będzie wiaterek, trudno, ale nie wichura, taka jak wczoraj. Idealna pogoda byłaby taka jak dzisiaj... Temperatura odczuwalna 17 stopni, lekkie słoneczko, lekki wiaterek. Jest dobrze :)
jakbys miala taka pogode jak jest teraz zapowiadana to bomba :)
ja sie zaczynam stresowac czy wybor daty slubu na 29 wrzesnia byl dobra decyzja... to juz prawie pazdziernik, wiec z pogoda moze byc baaardzo roznie :( i pozniej pytanie czy zlapiemy jakies slonce na sesje...
ja mam ślub jeszcze później bo 13.10 i wcale się pogodą nie przejmuje:)
Najważniejszy dzień w Moim życiu i pogoda wcale Mi go nie popsuje:)
A tak po za tym to czasem brzydsza pogoda w lipcu niż w październiku czy wrześniu :)
Tak więc głowa do góry :)
My mamy 6.10 i liczę, że będzie ładna pogoda...w sumie żeby tylko nie padało:)
Dziewczyny, nie ma co się pogodą przejmować!! I tak to jest Wasz najważniejszy dzień i nic oprócz Was i Waszych Gości nie będzie się liczyć... ;)

A u Nas potwierdzenia pełną parą ;P tzn. My się upominamy ;P jutro mam ważniejsze rzeczy na głowie niż wydzwanianie ;D I tak liczba Gości potwierdzonych na dzień dzisiejszy jest 80 ;) a jeszcze ok. 12 Nam nie potwierdziło ;D

Teraz muszę kombinować busik na salę weselną, bo mamy autokar, ale jakieś jakieś 65 osób wyraziło chęć jechania autokarem, a tam jest tylko 50 miejsc :( ech... I teraz kolejny problem, usadzenie Gości!! OMG, nie wiedziałam, że to taki problem będzie ;) tzn Nasz stół już jest usadzony, ale Gości niestety nie :(
Ja w ogóle nie myślałam o transporcie dla gości. Ale moja mama stwierdziła, że część gości nie ma samochodu. Więc wyszło na to, że będzie trzeba załatwić jakiegoś busa:)
Kobitki trzeba zarezerwowac pogode u Kogos tam na górze:) ja wiem, ze moja Babcia rozgodnila chmury. pon, wtorek, środa lało. w Nasz czwartek mielismy sliczna pogode i słonke, piatek, sobota niedziela padało. albo trzeba miec chody, albo kupic pogode na allegro alb miec dobry humor i sie nie przejmowac:)
deszcz w dzień ślubu ponoc wróży kase;)
Ja tam pogodą się tez nie przejmuje za bardzo :)

U nas wszytsko leci pełną para :)
W środę odebrałam sukienkę :) i juz wszystkie dodatki i biezliznę :)
Czyli mój ubiór mamy z głowy :)
Młodego w sumie też - tylko majtki nam zostały :) no i tak 3 tyg. przed ślubem trochę będziemy musieli mu spodenki skrócic:)

W sobotę byliśmy u pana z naszej kapeli - więc też wszytsko doagdane:)

A dziś - spotkanie z kamerzystą :)
pamietam, ze ostatnie dw atygodnie przed ślubem było duzo biegania, ale jak dzien przed zadzwonilam do dja, kamerzysty, pana od autka i busa i do fotografa i kazdy potrzwierdzil, to butelka szampana poszla w ruch i juz wszyscy siedzieli odprezeni czekajac na fajny dzien:)
talus25 nie martw sie, Nas też nie było jeszcze u spowiedzi - protokół spisywany 2-3 tyg temu, ale myślimy w tym tygodniu iść na tę pierwszą spowiedź.

Nam zostało tylko 40 dni, ale to szybko zleci :)
Cześć Dziewczyny.

U mnie 3 tyg zostały i w sumie chyba większość mamy. Muszę tylko zrobić zakupy na poltra i panieńskie, kupić sobie bieliznę, buty i chyba wsio :)
a u mnie wszystko stanęło pod znakiem zapytania w związku z weselem - przysięgam!! Tak się pokłóciłam z Mamą, że świat chyba takiej kłótni nie widział jeszcze...

jestem już przez to wszystko psychicznie zmęczona :( nie wiem co robić, a najgorsze, że żadne sensowne i racjonalne argumenty do mojej Mamy nie trafiają!! :/ a jeszcze mój Ojciec kulwa mać powiedział, że musi się odkuć po swoim wyjeździe i dopiero wtedy kupi Nam alko!! no załamałam się, pół dnia przeryczałam :(((((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Olesia 3maj sie zobaczysz ze bedzie dobrze pogodzicie sie i dojdziecie do kompromisu
Emocje biora góre, a kazdy chce najlepiej czyli po swojemu. Dajcie sobie pare dni ciszy, a zle słowa wyparuja
Czarna 84 rany nie strasz mnie jakie trzy tygodnie... przecież jeszcze tyle czasu.... ojej ja się dopiero dziś u fryzjera umówiłam, kosmetyczka mnie jeszcze nie widziała.. a cała reszta!!!
A my dziś dostaliśmy pierwszy prezent ślubny. Rozpakowaliśmy go i jesteśmy zadowoleni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
juz rozpakowaliscie? ciakwosc Was pewnie zjadała hihihhi trzeba bylo poczekac na TEN Dzień:)
Ja chciałam, mój Luby nie chciał czekać. Po drugie, był to prezent zamówiony, więc tak wiedzieliśmy co dostaniemy :p
Znaleźliśmy fajną piosenkę na podziękowanie dla rodziców, ale nijak nie możemy jej ściągnąć. Może któraś z Was ma ją? "Iść w dorosły świat", tutaj przesyłam link do niej: http://www.youtube.com/watch?v=0EAWMwuvb_0&feature=related
do góry