Widok

Młode Pary 2012 (część 4)

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, Dj Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A
8 czerwca - Jazzowa Panienka
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
próba
Jeszcze dodam, że obydwoje będziemy mieć po 26 lat :)
Nie było mnie tu tak dawno, że dopisałam się do starej wersji tego wątku przeświadczona, że jest najaktualniejsza :P niemniej jednak dziękuję za info, witam się ponownie i teraz się Wam moje drogie pochwalę, co na Nasz Dzień - 24 sierpnia mamy już zaklepane ;) będziemy ślubować w parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, wesele - w Domu Bankietowym Grinholc w Rumi, filmował nas będzie pan B. Lemke, fotograf znajomy, a gości i nas zabawi DJ Daja. :) Jeśli chodzi o kiecę to zdecydowałam się na wizytę u krawcowej i szycie na tzw. pierwsze wypożyczenie - jestem wyjątkowo niewymiarowa i bardzo wybredna więc tą wyśnioną i wymarzoną, na widok której serducho mi mocniej zabiło, odnalazłam w internecie na zupełnie przypadkowej stronie. Pochwaliłabym się Wam nią chętnie, ale obawiam się, iż mój narzeczony wyszpiegował mój nick na forum i przypadkiem mógłby ją zobaczyć :P pozdrawiam Was wszystkie, drogie Panny Młode 2012 i obiecuję się już udzielać;)
Bierze któraś z was ślub w kościele NMP Królowej Różańca = "okrąglaku" na przymorzu?
To ja przebije którąś z dziewczyn która pisała, że w Rodzinie mówią, iż 1,5 roku bycia ze sobą i ślub to za mało... My 29.06 będziemy ze sobą równy rok ;) i w związku z tym taką datę chcieliśmy mieć na Nasz ślub ;D Czyli za rok 29.06 będziemy ze sobą 2 lata... U Nas na szczęście takiego problemu nie ma, że za szybko, za wcześnie itd :) My mieszkamy ze sobą, sami się utrzymujemy, sami rozwiązujemy Nasze problemy i w związku z tym nikt się do Naszych decyzji i życia nie wtrąca :) a wręcz przeciwnie, bardzo się cieszą, że się już zdecydowaliśmy na ślub ;)

Co do sukni, zaraz po obozach z Dzieciakami, czyli w drugiej połowie lipca będę jechała do Malborka, żeby obejrzeć i ewentualnie kupić dokładnie tą sukienkę, jak w linku poniżej ;)

http://forum.trojmiasto.pl/Poslubna-wyprzedaz-nawet-do-70-t117875,1,11.html

jestem w niej mega zakochana :) pozdrawiam!!
Dziewczęta, od ponad tygodnia jestem już po ślubie i mam do zaoferowania śliczną suknię Justina Alexandra 8465 w kolorze białym. Suknia piękna i baaardzo wygodna...może którejś wpadnie w oko, bo z forum widzę że duża część z Was już poszukuje sukni :)
image

image

image
Dokładnie:)
Oj tam, oj tam ważne żeby wszystkie były szczęśliwe przed i po ślubie :P
Przynajmniej mamy fajną średnią :-))
Czuję , że jestem największą gówniarą ;P
Dosłownie ;d
Żeby uciąć wszystkie dyskusje :-P W dniu ślubu będę miała 31 lat!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jestem w tej sukience zakochana, jest o dziwo bardzo lekka, ma 3 koła i bardzo wygodnie się w niej przemieszczać, bo łapiesz za to 3 koło i idziesz, a jak mierzyłam z 2 albo 1 to miałam problem, żeby złapać całą sukienkę. dla druhenki chcę taką samą tylko w wersji mini i jak fajnie wygląda. Jazzowa, gdybyśmy miały ślub w większym odstępie to spokojnie mogłybyśmy pomyśleć o tej samej sukience, bo jak się tiul porwie to krawcowa spokojnie naprawia:)
http://langoria.pl/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=40&func=viewcategory&catid=10
dobrze że tylko o 2 miesiące :)
buuuuuuuuuuuu :(:(:(. nieszczęście :(....musimy przełożyć slub :(...o całe dwa miesiące:(:(:(.... a juz na suwaczku tak ładnie wyglądało, te 10 miesięcy :(.. a teraz zrobiło się 12:(..Okazało się, że mój tata będzie wtedy w rejsie i musimy wszytsko poprzekładac:(
sorki Drosera niezauważyłam:)
Czarna84 ładna ta Twoja sukienka byłabym wstanie się pokusić na taki model... :) jestem od ciebie wyższa o 4cm.. to plus, drugi to taki, że jesteśmy z tej samej miejscowości... a wielki minus to taki, że ja za mąż wychodzę dzień szybciej od Ciebie... :)
Dziewczyny a mi nic się nie podoba.. byłam w Claudii w Żukowie, weszłam rzuciłam okiem i uciekłam.. zobaczyłam dużą rozkloszowaną suknie na manekinie z mnóstwem tiulu.. ojoj... jestem przerażona !!!
Czarna, zakochałam się w Twojej sukience, wrrr, naprawdę. Jak nie rozglądałam się po internecie za sukienką to wydawało mi się że coś tam bez problemu znajdę, okazało się że to nie jest takie prostę

Bardzo podoba mi się
http://www.salonfirstlady.pl/dreamon2010/index.html

DREAMON - Annie,

teraz jeszcze ta Giovani Angel
Heheh ja z lutego:) całe szczęście nie jestem aż taka stara jak ty:) a co do sukienki to na 99% będę miała angel giovani
http://moda.allegro.pl/suknia-slubna-giovani-angel-swarovski-crystals-i1666268218.html
jestem w niej zakochana, nawet mierzyłam ją tylko że w salonie była chyba na 180 cm a ja mam 164, ale mam nadzieję że znajdę jakąś osobę która miała tą sukienkę i była mojego wzrostu, bo szkoda mi 4 tysięcy na jedną noc.
Ha ha-nie przejmuj sie Czarna, jak latwo wywnioskowac z mojego nicka ja tez bede miala 28 (a poniewaz jestem ze stycznia to 28,5;-)wiec jak na razie prowadze w rankingu na stara panne "mloda". Najwyzej nalozymy wiecej podkladu na twarz zeby zmarszczki zatuszowac i trzeba bedzie wloski zafarbowac zeby nie bylo widac siwizny i wszystko bedzie dobrze.

Inne tematy z forum Sport

Motywacja w sportach górskich (17 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

do góry