Widok

Młode Pary 2012 (część 4)

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, Dj Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A
8 czerwca - Jazzowa Panienka
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jusstyss podaj maila to Ci wysle kilka fotek :)
A ja już kupiłam suknie używaną, ponieważ nadarzyła się okazja Blue by Enzoani na tej stronie są przykładowe foty

http://www.modagrabber.com/aline-strapless-chapel-train-satin-organza-bridal-gown-00100450003820-p-13596.html
Super Ananao, chętnie zobaczę zdjęcia:) Mi tez może suknie będzie szyła krawcowa, bo poznałam ostatnio fajną babkę, tylko najpierw muszę dać jej szanse wykazać się przy innej sukience, zanim zaufam jej i pozwolę uszyć suknie ślubną:)
ja będę miała 23 lata, amój narzeczony 23 i pół :) razem jestesmy troche ponad 3,5 roku.
Ja miałam juz się umawiać z fotografami, którzy najbardziej mi sie podobają, ale musze siedziec w Poznaniu bo obrone mam w tym tygodniu, a później się za wszystko już zabiorę :)
ok, nie wchodźcie :) szukam tylko inf. a gdzie mam to robić jak nie na forum? Naprawde bede wdzieczna za inf o tej firmie lub jakiejkolwiek innej filmujacej podobnie do mpstudios... dzięki i nie doszukujcie się :)
nie wchodzcie na ta strone bo to spam i nie wiadomo co tam jest;/

proszę o opinie kamerzysty- z góry przepraszam za śmiecenie ale sprawa pilna

Czy ktoś słyszał o dabstudio? hxxp: vimeo. com/25128593 ?? Moze ajkieś inne firmy z pomorza z podobnymi filmami znacie? Z góry dzięki za pomoc :) Jeszcze raz sorki za śmiecenie. Mam nadzieję, że będzie mi wybaczone...
Jusstyss znajoma mojej przyszłej teściowej miała w piątek ślub i właśnie miała bardzo podobną suknie... ale sama szyła tzn dawała krawcowej.. za materiał koło 200 zł a szycie 500 zł, moze bede miala fotki to wrzuce:)
Z moim narzeczonym jestem juz ponad 7 lat a w dniu ślubu będziemy 8,5 ... i bedziemy mieli po 27 lat:)
Jeśli chodzi o przygotowania to jeszcze większość rzeczy przede mną do załatwienia. Powoli rozglądam się za suknią i jak na razie wpadła mi w oko ta suknia http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=69.fabiola :)
jest śliczna - taka bezpretensjonalna :) nie ma się czego uczepić :)
No niestety ja też byłam spokojna o sukienkę, że jeszcze tyle czasu a tu takie cyrki. Ja mam ślub za 10 miesięcy, więc najpóźniej za 4 będę musiała ostatecznie zdecydować która żeby było trochę czasu na poprawki a nie na ostatnią chwilę. Póki co mój typ to ta http://www.lilea.com.pl/pl/kolekcja-2011/perle/15-p7112
Przymierzałam już ją i chyba się w niej zakochałam, ale będę szukać dalej ;)
tez przeraża mnie kwestia szukania sukienki jeszcze w tym roku, ale ja mam troszkę więcej czasu niż ty bo jeszcze ponad rok(jakby nie patrzeć:), ale myślę że skoro szyjesz to chyba wrzesień nie jest najgorszy zawsze będziesz spokojniejsza no a zapas kilku miesięcy zawsze pozwala na robienie poprawek. słyszałam już różne opinie na temat tego kiedy należy optymalnie zająć się wyborem czy szyciem sukienki - od 8 do 3 miesięcy przed ślubem.

a co do wieku w dniu ślubu my będziemy mieli po 28 lat (dopiero teraz sobie to uświadomiłam i chyba też jestem w grupie tych starszych;) a nasz staż razem ponad 3 lata:)
hej zacznę od wieku, ja będę 27 - latką z o rok starszym narzeczonym i sześcioletnim stażem .. A jeśli chodzi o suknie ślubną, to zmusiłam się aby zajrzeć do salonu sukien (uf to dla mnie mega wyzwanie).. no i Pani ekspediętka poinformowała mnie, że jesli chcę sukienkę na początek czerwca to pod koniec września powinnam się u niej zjawić i zadecydować jaki fason, materiał i model mi się podoba.. ustalić termin spotkania z krawcową, zrobić pomiary i w pażdzierniku szykować się do zakupu bielizny i bucików bo na pierwszą przymiarkę trzeba już te rzeczy mieć w oryginale czyli taki jak na ślub... zrobiłam ogromne oczyska... a co jeśli w ciągu siedmiu miesięcy zechce mi się przytyć albo zgubić pare kilo... bądź zmieni mi się "gust" w kwestii szytej kiecki ?? halo czy to nie za szybko? co o tym myślicie?
hej kobietki, my mamy przerwę w przygotowaniach, czerwiec okazał się pracowitym miesiącem i mam czas jedynie na przeglądanie sukienek... ale jedynie w internecie, zazdroszczę wam ,że już biegacie po salonach:) jakie są wasz typy sukienek? osobiście upatrzyłam już sobie kilka modeli w różnych stylach, ale marzy mi się dopasowana koronkowa i umieram z ciekawości jak będę w takiej wyglądać.
ja tez chcialam na wyprzedazy kupic ale jak sie przejechalam po salonach i podobaja mi sie dwie suknie na krzyz to na wyprzedazy juz w ogole bedzie slabo tak mi sie wydaje wiec przymierzam teraz a potem zamowie najlepsza wymarzona(ktora juz chyba znalazlam), moze za wybredna jestem :)
Pozdrawiam milego weekendu Dziewczyny :)
My 29 i 30 więc my jestęsmy najstarsi ale najszczęsliwsi:):)
nie ma :(
A czy ta 'Biała Dama' ma jakąś stronę internetową? Szukam i nie mogę znaleźć...
Ten salon w sierakowicach ma bardzo dobrą opinię, podobno dużo sukni i mile sprzedawczynie. Moje dwie kolezanki kupily tam suknie, ja też się wybiorę. Tylko podobno trzeba się umawiać, ale to tak, jak prawie wszędzie :)

Inne tematy z forum Sport

Motywacja w sportach górskich (17 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

do góry