Widok

Młode Pary 2012 (część 4)

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, Dj Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A
8 czerwca - Jazzowa Panienka
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
właśnie, czas szybko leci, mamy salę, dj'a a z reszta jakoś tak nie mogę się zabrać. Mam namiar na fotografa, tylko jakoś dogadać się nie możemy co do tego się dogadać, a jeszcze kamerzysta i kościół ;/ ciąl sobie mówię że zabiorę sie za to po weselu brata (01.10) ale to chyba za późno

Kościół mnie troszkę przeraża, będziemy brali ślub w kościele w Stegnie, a oboje mieszkamy w Gdańsku i nie wiem jak mam sie za to zabrać, jak to zorganizować ;/

Ja będę miała 26 lat :)
My oboje po 24 z kawałkiem:)
27 i 2 miesiace, a narzeczony 31 i pół :)
Ja będę miała 24 lata i 4 miesiące ;) a mój narzeczony jest o miesiąc straszy :).

P.S. Leci leci jak ten rok już minie, my dopiero co zaliczkę wpłacaliśmy a tu już zaraz lipiec. Nawet narzeczony zauważył jak to leci (a to już coś ;)) i mówił że powoli za zaproszenia musimy się brać bo robimy sami, a pewnie szybko nam to nie pójdzie.
Kurcze, jak patrze na to wszytsko co macie juz zarezerwowane itd. to włos mi się jezy na głowie :p... mysmy zdecydowali się na ślub 2 tygodnie temu :P... Jak narazie tylko kościół jest na 100% zarezerwowany i wstępnie sala.

Jakoś myślę casły czas, że mam duzo czasu.... może to wynika też stąd, że nie robimy dużego wesela, tylko obiaed z potańcówką dla ok. 30 osób.

Co prawda rozglądam się za sukienką, ale reszta jakoś mnie mało interesuje :P...ciagle mówie, ze jeszcze czas....

Ja będę miała 26 lat jak zostanę mężatka :)
oooo, olimpia2011 widzę, że w tym samym wieku jesteśmy ;)

jak już zeszłyśmy na temat wieku, to napiszcie Dziewczyny ile będziecie miały lat wychodząc za Mąż, jestem ciekawa statystyk ;D

Pozdrawiam :)

PS. Już niedługo stuknie Nam równy rok do ślubu a wtedy ten czas poleci jak szalony!! :) Doczekać się nie mogę ;)
To my także dołączamy 25 sierpnia 2012 Marta i Marcin --> Restauracja Filharmonia
Witam my mamy ślub 4 sierpnia 2012 i mamy już załatwioną sale , kościuł kamerzyste fotografa, makijażystke, dj, bo orkiestry niechcemy, samochód,ale powiem tak mi zależało na konkretnym miejscu i osobach dlatego szybko wszystko zaklepałam potem mogłoby być zapuzno :) pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode :):)
Ja 85 ;)
Drosera, no pewnie ze chodzilam do 26 :)
Ja akurat mieszkałam na Nowogrodzkiej :/... jestem rocznik 86 :)
Dziękuję za odpowiedź :) my się zgapiliśmy trochę z naukami bo późno się zdecydowaliśmy na Mikołaja, a teraz w czerwcu sesja, obrona itp więc nie chciałam na głowie jeszcze tego, ale planujemy po wakacjach bo teraz mają przerwę. To my w takim razie też pójdziemy 1 lipca do księdza i od razu popytamy o nauki :). Pozdrawiam
Ja już mam zrobione nauki w Mikołaju i jak rozmawialiśmy z księdzem to nie będzie problemu ale mamy właśnie 1 lipca przyjść i zaklepać już w kalendarz ze zgodą z jednej z parafii albo moją albo mojego. Nie jestem parafianką Mikołaja.
wiesz co no ja akurat mieszkałam 23 lata na śląskiej (formalnie podlega pod serca jezus). Chodziłam do 26 na tatrzańskiej. A Ty? :)
drosera, to była moja parafia przez 20 lat :) teraz sie wyprowadziłam, ale sercem jestem tam, wiec tam chce slub :)
Na jakiej ul. mieszkałas?
ja szukam dj i fotografa ale narazie wszystkie poszukiwania wstrzymane - sesja in progress :)
Ja też mam 26maja 2012 mam tylko zespół i miejsce :)
tak, tak, trzeba się brać to samo swojemu przyszłemu mówiłam... dlatego teraz mogę spokojnie czekać do jesieni a wtedy robic naloty na salony z sukniami umawiać makijaż włosy kwiaty i kolekcjonowac wódeczkę :)
Jeśli zależy ci na tym aby mieć udane wesele i wynająć ludzi i firmy które są sprawdzone to niestety ale trzeba to dużo wcześniej załatwiać, ponieważ wiele dat już jest pozajmowanych nawet dwa lata wcześniej. (wiem to bo sama załatwiałam wszystko dużo wcześniej). Nam zależało na konkretnej dacie wiec chciałam aby wszyscy się dopasowali do naszej daty a nie my do wolnych terminów osób przeze mnie wynajętych :-)
Nie ma nas tez dużo w kraju z powodu pracy, wiec to był kolejny powód dlaczego tak szybko wszystko chcemy mieć z głowy. :-)
pozdrawiam
rany jak czytam Wasze posty to włosy mi siewieją :/ ja mam slub 26 maja 2012 a praktycznie niewiele zalatwione, a niektore maja juz wizazystki poumawiane, firmy dekoratorskie. Naprawde o tyle wczesniej trzeba sie z ato brac, czy robicie to dlatego, że się Wam chce :)
heh skład kamerzysta fotograf mamy ten sam :)

Inne tematy z forum Sport

Motywacja w sportach górskich (17 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

do góry