Widok

Młode Pary 2012 (część 4)

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, Dj Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A
8 czerwca - Jazzowa Panienka
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam wszystkich :-) Mamy już troszkę załatwione wiec się dopisuje :-)
Paula i Jarek :-))) Dzień 18 Sierpnia 2012 :-)
Wodzirej: Robert Jakubek
Foto: Fotogrupa :-)
Video: Videogroszek :-)
Kościół: Katedra Oliwska :-)
Wesele: Roma Łapino (namiot) :-)

Mamy pomysł na obrączki ale jeszcze poczekamy z ich kupnem. Teraz jestem na etapie szukania sukienki. Nic na razie ciekawego nie znalazłam, ale na szczęście jest jeszcze trochę czasu :-)

Wódeczkę będzie nam robił teść wiec mam nadzieje ze będzie smakowała hi. Samochód tez już mamy zarezerwowany ( w starym style ) :-)

Zastanawiam się nad prezentami dla gości i dla rodziców , trochę z tym ciężko. Nie znalazłam jeszcze nic ciekawego wszystko takie proste i bez pomysłu, a nie chciałabym przecież aby nasz prezent się potem kurzył u kogoś na polce. Jak macie jakieś pomysły to piszcie proszę :-)

To na tyle dziewczyny. Udanych pomysłów życzę :-) i Do usłyszenia :-)
Milena 86 a masz już zaklepany termin? Bo wyczytałam że dopiero od 1 lipca zapisują na 2012. Chciałabym iść wcześniej, ale nie bardzo mamy czas a zależy mi na konkretnej godzinie i mam nadzieje że będzie wolna ;). A jesteś parafianką? Czy macie tam nauki? Bo wiem, że maja takie warunki tam
My w Mikołaju mamy. Jak słyszałam od znajomych, którzy brali tam ślub byli zadowoleni :)
hej dziewczyny, końcu mam czas wiec odrazu pisze co mam załatwione, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja kościoła i sali najprawdopodobniej azalia z Elbląga,natomiast największy problem mamy z orkiestra...Natomiast całe wesele i ślub w hotelu kahlberg w Krynicy Morskiej. pozdrawiam was
Witam nowe dziewczyny :) coraz więcej nas nawet w kwietniu :)

A ja mam pytanie dotyczące kościoła. My planujemy w Mikołaju w Gdańsku, czy jest jeszcze ktoś taki??
Bo ciągle się zastanawiam czy to dobry wybór, bo nie chcemy u mnie w parafii a parafia mojego narzeczonego jest trochę daleko od sali.
Olimpia, to widze, ze moja parafia :) być może się znamy również prywatnie "z dzielni" ;) ;)
Witam wszystkich,

A ja sie tak wciąż przyglądam ale nie ujawniam ;)
Ale może czas :)
21 kwietnia 2012 Karolina i Jarek - Kościół im. Stanisława Kostki w Gdyni (o.o. Jezuici), Oberża pod Turbotem, Fotograf - mój Szwagier :), Zaproszenia - Siostra :)
DOPISUJĘ SIĘ:
2 czerwiec 2012- zajazd Czardasz, sala kolumnowa, zespół Voice, Kościół w Gniewinie

POzdrawiam:)
hihi to już wiem kto zajął mi videogroszka ;)
My jesteśmy juz na liście Marzena i Paweł 25 sierpień 2012
mamy kamerzyste videogroszek,sala Agrotka osłonino,zespół Party ;)został fotograf ;)
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku
21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - tigress24 => Villa Paladium w Oliwie
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem,
Emka jesteś już na liście ;) może nie ze wszystkimi szczegółami ;)
ale dziękujemy za dodatkowe informacje ;);p
melduje sie!

12 maja - Sunniva (Aga & James): sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty (bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
przepraszam pomylka 8 czerwca !!
Dopisuje się do listy, Emilka i Michal 7 czerwca 2012, sala : Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung :)
My również 14/04/2012
Magda i Kamil Sala POD ANIOŁEM W GDAŃŚKU
Również dopisuje się do listy Ola i Dawid 14 lipiec 2012r. Złota Róża:)
no u mnie było spotkanie też najpierw przy sali, w ktorej odbedzie sie wesele:) a 2 miesiace pozniej bylo sptokanie u mnie w domku :) bylo bardzo fajnie, mimo ze jest duza roznica wieku pomiedzy naszymi rodzicami :)... ale ogolnie bylo na prawde super, no gdyby nie jedna rzecz: przyszli tesciowe dosc malo zjedli:P
dla Nas, tzn. dla Naszych Gości ;D
Hejka Dziewuszki,

dawno mnie nie było, ale teraz mam bardzo dużo pracy i naprawdę nie wiem co mam sobie ręce włożyć :( i do tego mega doła, bo boję się, że nie dam sobie rady w tym semestrze na uczelni... Ech, szkoda gadać :)

Co do organizacji spotkań, My mamy dość skomplikowaną sprawę, w związku z tym odpuściliśmy sobie, jedyne co to na Święta Bożego Narodzenia, zostanie do Nas zaproszona Babcia i Ciocia mojego B (jest z Nimi bardzo blisko), reszta czyli, Tata i Siostra B (z która jestem mega skłócona), poznają się z moją Rodziną dopiero w dniu ślubu ;P Ponieważ mieszkają za granicą... :)

Strasznie żałuję, że nie może odbyć się takie normalne zapoznanie, ale cóż tak bywa...

A jak tam Kochane z Waszymi przygotowaniami? U Nas nie wiele się zmieniło, tylko moja Mama zamówiła już noclegi dla Nas w akademiku :) A to tylko dlatego, że ślub bierzemy w gorącym okresie i u Nich wtedy jest zawsze kocioł ;D Tak poza tym to cisza...

Pozdrawiam :*

Inne tematy z forum Sport

Motywacja w sportach górskich (17 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

do góry