Widok

Młode Pary 2012 (część 4)

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, Dj Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A
8 czerwca - Jazzowa Panienka
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no takie spotkanie trzeba jakos zorganizowac. My przy okazji podpisania umowy z sala zabralismy naszych rodzicow by zobaczyli miejsce ktore wybralismy, tam sie poznali, obeszlismy miejsce, spotkalismy sie z organizatorką, wspolna herbatka mnóstwo pytan o organizacje, kazdy mogl swobodnie sie wypowiedziec wiec tak naturalnie bylo i potem pojechalismy do moich rodzicow na kolacje - mama sie bardzo dobrze przygotowala, ale bylo bardzo fajnie i nawet nie sztywno :) standardowo jedzonko, winko, torcik, ciasto itd :)
Witam, też proszę o dodatnie do listy:) odzywałam się w poprzednim wątku ale przez intensywną organizację nie miałam czasu nic później napisać. Ślub mamy 25.08 wesele w nowo wybudowanej sali weselnej pod Wejherowem, udało nam się załatwić jeszcze fotografa i obrączki, jak na miesiąc to chyba dużo. Teraz sobie trochę odpuściłam i zaczynam cieszyć się tymi przygotowaniami. mam do Was pytanie czy jakoś specjalnie organizowałyście spotkanie swoich rodziców za bardzo nie wiem jak to zrobić a w sumie lada dzień chcemy coś takiego zaplanować.
Nie tyle chodziło o porę roku, tylko o to, że "a za szybko, a po co, a na co, a pieniądze..." itd. Dla świętego spokoju odpuściłam :)
drosera powiem ci,że jak dla mnie to każda pora Roku na Ślub jest Piękna
Majowy :) na początku chcieliśmy pójść na całość i mieć we wrześniu tego roku, ale teściowa nosem kręciła :)
drosera widzę ,że też masz Majowy termin
Powiem ci ,że mój chce 2 prezenty Ślubne i ur ,a ja mu na to ,że Ślub to już twój drugi prezent ur heheheh wesoło ,ale coś mu wymyśle na te urodziny w dniu naszego Ślubu tak orginalnego
Ja mojemu powiedziałam: w Dzień Matki. Ładna data, trudno zapomnieć, a jak już będę kiedyś mamusią to będzie mi przysługiwał tylko jeden prezent, a nie dwa - i natychmiast się zgodził :D
kochana on o swoich ur pamięta hehehe więc jestem pewna ;-) ,że datę ślubu zapamięta bo sam ją zaproponował ;-)
hehe, to mężczyzna, nie bądź taka pewna ;)))
witam was u nas nie bedzie z tym problemu bo mamy datę ślubu z jego datą urodzin więc na BANK nie Zapomni ;-)
Ja mojemu będę musiała powiedzieć, żeby się ładnie ubrał (może zapomnieć ;)). On - jak to wojskowy - chodzi bez przerwy w bojówkach :) Ale za to nie mamy problemu z garniturem, bo będzie w mundurze galowym, yeah ;)
faceci tak wlasnie mają, gdybym mojemu nie powiedziała, że zostal nam rowno rok (tez 26.05) to by na to nie wpadła :) ale czas leci zawrotnie szybko, nawet się nie obejrzymy a bedziemy juz stały na slubnym kobiercu
A mój narzeczony był na poligonie i nie zauważył, że przeleciał 26.05. Ja siedze w domu i rozmyślam, a temu sie nawet nie skojarzyło ;))
To teraz będzie Wam ten czas leciał jeszcze szybciej ;)...dla mnie rok to był taki przełomowy, bo teraz co nie spojrzę to aż sama się dziwie jak on ucieka ;)
Pozdrawiam :)
Emka 357 :) jak miło... jesteś pierwszą osobą, o której słyszę, że ma ślub w ten sam dzień co ja... i został nam dokładnie ROCZEK :) :) :)
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 => dom Bankietowy Grinholc w Rumi, fotograf Artur Łastowski
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
my bierzemy dwa białe pokrowce :) bo wesele też koło stówki. Co do tych dekoracji to powiem Ci tak: jeśli masz znajomą dekoratorkę, to Ci się na pewno opłaca. Moja Mama ma ogromny talent, ale kwiaty to nie wszystko. Wystarczy, że trzeba będzie kupić 10 takich samych/ podobnych wazonow na kwiaty - a już się nie opłaca, albo prawie nie opłaca :) a poniewaz nie znam się na dekorowaniu, to nie wiem ile jeszcze takich kosztów koniecznych jest ukrytych - stąd ja zapłacę za tę Panią i spokoj :)
ja dzisiaj pracę skończyłam o 14 i poszłam na plaże, ale stwierdziłam, że plażowanie to już nie dla mnie :(

Męczy mnie takie leżenie plackiem a do tego ten upał - jakaś masakra, dzisiaj z moim B nawzajem się dołowaliśmy co to będzie w dniu Naszego ślubu... Generalnie lubię ciepło, ale bez przesady a może już ta moja starość powoli daje się we znaki i dlatego marudzę - sama nie wiem :) Wiem tylko, że po godzince leżeniu na plaży jestem wykończona bardziej niż po pracy ;D
To ja również witam w nowym wątku :)
Co do tematu o upałach - super, można by na plaży poleżeć, gdyby nie ta okropna sesja...
Co do sal - wybór padł tadamtadam -Chwila spokoju Wierzchucino.
Ale mi dziś nauka nie idzie..:P

Inne tematy z forum Sport

Motywacja w sportach górskich (17 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

do góry