Widok

Młode Pary 2012 (część 4)

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, Dj Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A
8 czerwca - Jazzowa Panienka
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No popatrz ! :)
Właśnie jestem po wizycie u fotografów i muszę przyznać, że są świetni ! :) Także wybór na pewno trafiony :):)
hehe Gosia89.89 no to nie tylko salę weselną mamy tą samą, ale też fotografów :)
No właśnie... Muszę się dopytać co z tą dekoracją, bo osobiście jestem za tym aby samemu kupić to co potrzebne dużo dużo taniej i wynająć znajomą dekoratorkę.
Proponowano mi jeszcze wystrój krzeseł w białe pokrowce 6 zł od krzesełka... Więc chwyciłam się za głowę, bo nasze wesele jest wstępnie na 110 osób. Ceny niekiedy kosmiczne, ale cóż aby było pięknie trzeba płacić... Ja niestety odmówiłam, wolę te pieniążki przeznaczyć na coś lepszego ;)

Uzupełniam informacje ;d sala Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
WIem, że możesz wynajac jakąś Pania, ktora dekoruje salę, rozrzut cenowy jest duży. Ale czy to oznacza, że można tylko przez tą Panią dekorowac to nie wiem :/
dołączam się do Panien Mlodych 2012 roku :)
8 czerwiec 2012 - dom Bankietowy Grinholc w Rumi, fotograf Artur Łastowski , kamerzysta w trakcie poszukiwan, orkiestra podobnie :)
Ja co prawda planowałam w Kłosowie, ale jak weszłam do Orchideii to po prostu zaniemówiłam :) Sala zrobiła na mnie ogromne wrażenie, no i toalety ! Może to głupie, ale przywiązuje ogromną wagę do czystości toalet na weselach... I chyba tylko Orchidea spełnia wszystkie moje oczekiwania :) Ładna duża piękny ogród... zobaczymy tylko jak to będzie z p. Marylką ! :) Już tyle o niej przeczytałam, że się boję ;d ale myślę, że będzie pozytywnie :)
Powiedzcie mi jeszcze dziewczyny jak to jest z wystrojem sali ?? Bo albo przespałam tą kwestię, albo pogmatwało mi się z salą w Kczewie, że nie można samemu dekorować.
Jak dla mnie Orchidea na wesele jest wymarzonym lokalem. Jest ładnie, są noclegi, można wyjść do ogrodu no i bardzo dobre jedzenie.
No proszę jaka Orchidea jest rozchwytywana.
Ja też tam mam :))) Już za mniej niż rok!
No nam się udało w Restauracji Gospoda Gdańska za 145 zł od osoby ale to poza sezonem letnim, bo w sezonie 160 zł. Jeszcze, że robimy w styczniu to mamy 10% zniżki.
Ja również wychodzę za mąż w 2012, 4 siepnia :) ceremonia ślubna w gdyni a wesele mamy w Villa Paladium w Oliwie. I mam pytanie do was dziewczyny co wybieracie na wesele Dj , zespół, orkiestre. Ja wole Dj ale jeszcze niewybraliśmy żadnego może jakieś propozycje macie :)
Też mam w Orchideii :) i na umowie jest 180zł /os oraz cena może ulec zmianie... Niestety nie udało się podpisać umowy bez tego haczyka.
w sezonie letnim 180 zł/os, poza okresem lipiec - wrzesień 160-165zł/os :)
Też mam w Orchidei, przypomnij mi ceny menu jeżeli możesz:) na 2012 bo nie bardzo pamiętam to największe 180?
hehe nie ma problemu :) uścislając, to salę weselną mam w Orchidei w Chwaszczynie, a ślub nie wiem jeszcze... być może w USC, jeśli nasze moherowe babcie będą w stanie to przeżyć ;))
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A
8 czerwca - Jazzowa Panienka
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek

Wszystko poprawione ;) zmęczenie robi swoje ;);) heh
ej a czemu drosera w boboli bierze ślub? :) Nieprawda to - jakiś chochlik się wkradł :)
kamcia piekne sa te zaproszenia :) my myslelismy zeby zrobic z jakims kwiatem suszonym:) no ale zobaczymy :)
http://allegro.pl/piekne-zaproszenia-zawiadomienia-slubne-promocja-i1504267398.html
takie jak te ostatnie dwukolorowe z brązem tylko u nas to będzie fiolet :) i my będziemy mieli mniejsze w prostokącie
Natali suknia przepiekna, widziałam ją na Pannie Młodej w Kościele wg mnie jedna z ładniejszych sukienek jakie widziałam!!!!! No coż ja jestem już kilka lat po a szkoda bo sukienka piękna :) haha
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młode
Jezeli ktoś jest zainteresowany dekoracjami to zapraszam
http://www.centrumslubu.com.pl
kamcia a moglabys pokazac? :) my tez planujemy zrobic samemu winietki i zaproszenia:)

Inne tematy z forum Sport

Motywacja w sportach górskich (17 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

do góry