Widok

Młode Pary 2012 (część 4)

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, Dj Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A
8 czerwca - Jazzowa Panienka
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, tak, trzeba się brać to samo swojemu przyszłemu mówiłam... dlatego teraz mogę spokojnie czekać do jesieni a wtedy robic naloty na salony z sukniami umawiać makijaż włosy kwiaty i kolekcjonowac wódeczkę :)
Ja też mam 26maja 2012 mam tylko zespół i miejsce :)
ja szukam dj i fotografa ale narazie wszystkie poszukiwania wstrzymane - sesja in progress :)
drosera, to była moja parafia przez 20 lat :) teraz sie wyprowadziłam, ale sercem jestem tam, wiec tam chce slub :)
Na jakiej ul. mieszkałas?
image
image
wiesz co no ja akurat mieszkałam 23 lata na śląskiej (formalnie podlega pod serca jezus). Chodziłam do 26 na tatrzańskiej. A Ty? :)
image
Ja już mam zrobione nauki w Mikołaju i jak rozmawialiśmy z księdzem to nie będzie problemu ale mamy właśnie 1 lipca przyjść i zaklepać już w kalendarz ze zgodą z jednej z parafii albo moją albo mojego. Nie jestem parafianką Mikołaja.
Dziękuję za odpowiedź :) my się zgapiliśmy trochę z naukami bo późno się zdecydowaliśmy na Mikołaja, a teraz w czerwcu sesja, obrona itp więc nie chciałam na głowie jeszcze tego, ale planujemy po wakacjach bo teraz mają przerwę. To my w takim razie też pójdziemy 1 lipca do księdza i od razu popytamy o nauki :). Pozdrawiam
[url=http://www.suwaczki.com/]image[url]
image
Drosera, no pewnie ze chodzilam do 26 :)
Ja akurat mieszkałam na Nowogrodzkiej :/... jestem rocznik 86 :)
image
image
Ja 85 ;)
image
Witam my mamy ślub 4 sierpnia 2012 i mamy już załatwioną sale , kościuł kamerzyste fotografa, makijażystke, dj, bo orkiestry niechcemy, samochód,ale powiem tak mi zależało na konkretnym miejscu i osobach dlatego szybko wszystko zaklepałam potem mogłoby być zapuzno :) pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode :):)
To my także dołączamy 25 sierpnia 2012 Marta i Marcin --> Restauracja Filharmonia
oooo, olimpia2011 widzę, że w tym samym wieku jesteśmy ;)

jak już zeszłyśmy na temat wieku, to napiszcie Dziewczyny ile będziecie miały lat wychodząc za Mąż, jestem ciekawa statystyk ;D

Pozdrawiam :)

PS. Już niedługo stuknie Nam równy rok do ślubu a wtedy ten czas poleci jak szalony!! :) Doczekać się nie mogę ;)
image
Kurcze, jak patrze na to wszytsko co macie juz zarezerwowane itd. to włos mi się jezy na głowie :p... mysmy zdecydowali się na ślub 2 tygodnie temu :P... Jak narazie tylko kościół jest na 100% zarezerwowany i wstępnie sala.

Jakoś myślę casły czas, że mam duzo czasu.... może to wynika też stąd, że nie robimy dużego wesela, tylko obiaed z potańcówką dla ok. 30 osób.

Co prawda rozglądam się za sukienką, ale reszta jakoś mnie mało interesuje :P...ciagle mówie, ze jeszcze czas....

Ja będę miała 26 lat jak zostanę mężatka :)
image
image
Ja będę miała 24 lata i 4 miesiące ;) a mój narzeczony jest o miesiąc straszy :).

P.S. Leci leci jak ten rok już minie, my dopiero co zaliczkę wpłacaliśmy a tu już zaraz lipiec. Nawet narzeczony zauważył jak to leci (a to już coś ;)) i mówił że powoli za zaproszenia musimy się brać bo robimy sami, a pewnie szybko nam to nie pójdzie.
[url=http://www.suwaczki.com/]image[url]
image
27 i 2 miesiace, a narzeczony 31 i pół :)
image
My oboje po 24 z kawałkiem:)
Sprzedam suknię ślubną: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-herms-acanthe-rozm-36-ogl5829698.html
właśnie, czas szybko leci, mamy salę, dj'a a z reszta jakoś tak nie mogę się zabrać. Mam namiar na fotografa, tylko jakoś dogadać się nie możemy co do tego się dogadać, a jeszcze kamerzysta i kościół ;/ ciąl sobie mówię że zabiorę sie za to po weselu brata (01.10) ale to chyba za późno

Kościół mnie troszkę przeraża, będziemy brali ślub w kościele w Stegnie, a oboje mieszkamy w Gdańsku i nie wiem jak mam sie za to zabrać, jak to zorganizować ;/

Ja będę miała 26 lat :)
imageimage[url=http://www.wyjdzzamnie.pl][img]ht
ja będę miała 22 a narzeczony 23 lata. u nas jest jak narazie postój. teraz idziemy 23.07.do kuzyna na wesele
slub-wesele.pl/]image[/url]
image
ja bede miala 23 z kawalkiem a narzeczony hmm 27 :)

image
My będziemy mieć 28 lat
image
image

Inne tematy z forum Sport

Sport (4 odpowiedzi)

Looking to offload my Zdrowit gym membership! 9 months left at only 139 zł. Think of the gains...

do góry