Widok

Młode Pary 2012 (część 4)

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, Dj Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A
8 czerwca - Jazzowa Panienka
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My 29 i 30 więc my jestęsmy najstarsi ale najszczęsliwsi:):)
ja tez chcialam na wyprzedazy kupic ale jak sie przejechalam po salonach i podobaja mi sie dwie suknie na krzyz to na wyprzedazy juz w ogole bedzie slabo tak mi sie wydaje wiec przymierzam teraz a potem zamowie najlepsza wymarzona(ktora juz chyba znalazlam), moze za wybredna jestem :)
Pozdrawiam milego weekendu Dziewczyny :)
hej kobietki, my mamy przerwę w przygotowaniach, czerwiec okazał się pracowitym miesiącem i mam czas jedynie na przeglądanie sukienek... ale jedynie w internecie, zazdroszczę wam ,że już biegacie po salonach:) jakie są wasz typy sukienek? osobiście upatrzyłam już sobie kilka modeli w różnych stylach, ale marzy mi się dopasowana koronkowa i umieram z ciekawości jak będę w takiej wyglądać.
hej zacznę od wieku, ja będę 27 - latką z o rok starszym narzeczonym i sześcioletnim stażem .. A jeśli chodzi o suknie ślubną, to zmusiłam się aby zajrzeć do salonu sukien (uf to dla mnie mega wyzwanie).. no i Pani ekspediętka poinformowała mnie, że jesli chcę sukienkę na początek czerwca to pod koniec września powinnam się u niej zjawić i zadecydować jaki fason, materiał i model mi się podoba.. ustalić termin spotkania z krawcową, zrobić pomiary i w pażdzierniku szykować się do zakupu bielizny i bucików bo na pierwszą przymiarkę trzeba już te rzeczy mieć w oryginale czyli taki jak na ślub... zrobiłam ogromne oczyska... a co jeśli w ciągu siedmiu miesięcy zechce mi się przytyć albo zgubić pare kilo... bądź zmieni mi się "gust" w kwestii szytej kiecki ?? halo czy to nie za szybko? co o tym myślicie?
tez przeraża mnie kwestia szukania sukienki jeszcze w tym roku, ale ja mam troszkę więcej czasu niż ty bo jeszcze ponad rok(jakby nie patrzeć:), ale myślę że skoro szyjesz to chyba wrzesień nie jest najgorszy zawsze będziesz spokojniejsza no a zapas kilku miesięcy zawsze pozwala na robienie poprawek. słyszałam już różne opinie na temat tego kiedy należy optymalnie zająć się wyborem czy szyciem sukienki - od 8 do 3 miesięcy przed ślubem.

a co do wieku w dniu ślubu my będziemy mieli po 28 lat (dopiero teraz sobie to uświadomiłam i chyba też jestem w grupie tych starszych;) a nasz staż razem ponad 3 lata:)
No niestety ja też byłam spokojna o sukienkę, że jeszcze tyle czasu a tu takie cyrki. Ja mam ślub za 10 miesięcy, więc najpóźniej za 4 będę musiała ostatecznie zdecydować która żeby było trochę czasu na poprawki a nie na ostatnią chwilę. Póki co mój typ to ta http://www.lilea.com.pl/pl/kolekcja-2011/perle/15-p7112
Przymierzałam już ją i chyba się w niej zakochałam, ale będę szukać dalej ;)
jest śliczna - taka bezpretensjonalna :) nie ma się czego uczepić :)
Z moim narzeczonym jestem juz ponad 7 lat a w dniu ślubu będziemy 8,5 ... i bedziemy mieli po 27 lat:)
Jeśli chodzi o przygotowania to jeszcze większość rzeczy przede mną do załatwienia. Powoli rozglądam się za suknią i jak na razie wpadła mi w oko ta suknia http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=69.fabiola :)
Jusstyss znajoma mojej przyszłej teściowej miała w piątek ślub i właśnie miała bardzo podobną suknie... ale sama szyła tzn dawała krawcowej.. za materiał koło 200 zł a szycie 500 zł, moze bede miala fotki to wrzuce:)

proszę o opinie kamerzysty- z góry przepraszam za śmiecenie ale sprawa pilna

Czy ktoś słyszał o dabstudio? hxxp: vimeo. com/25128593 ?? Moze ajkieś inne firmy z pomorza z podobnymi filmami znacie? Z góry dzięki za pomoc :) Jeszcze raz sorki za śmiecenie. Mam nadzieję, że będzie mi wybaczone...
nie wchodzcie na ta strone bo to spam i nie wiadomo co tam jest;/
ok, nie wchodźcie :) szukam tylko inf. a gdzie mam to robić jak nie na forum? Naprawde bede wdzieczna za inf o tej firmie lub jakiejkolwiek innej filmujacej podobnie do mpstudios... dzięki i nie doszukujcie się :)
ja będę miała 23 lata, amój narzeczony 23 i pół :) razem jestesmy troche ponad 3,5 roku.
Ja miałam juz się umawiać z fotografami, którzy najbardziej mi sie podobają, ale musze siedziec w Poznaniu bo obrone mam w tym tygodniu, a później się za wszystko już zabiorę :)
Super Ananao, chętnie zobaczę zdjęcia:) Mi tez może suknie będzie szyła krawcowa, bo poznałam ostatnio fajną babkę, tylko najpierw muszę dać jej szanse wykazać się przy innej sukience, zanim zaufam jej i pozwolę uszyć suknie ślubną:)
A ja już kupiłam suknie używaną, ponieważ nadarzyła się okazja Blue by Enzoani na tej stronie są przykładowe foty

http://www.modagrabber.com/aline-strapless-chapel-train-satin-organza-bridal-gown-00100450003820-p-13596.html
Jusstyss podaj maila to Ci wysle kilka fotek :)
Ha ha-nie przejmuj sie Czarna, jak latwo wywnioskowac z mojego nicka ja tez bede miala 28 (a poniewaz jestem ze stycznia to 28,5;-)wiec jak na razie prowadze w rankingu na stara panne "mloda". Najwyzej nalozymy wiecej podkladu na twarz zeby zmarszczki zatuszowac i trzeba bedzie wloski zafarbowac zeby nie bylo widac siwizny i wszystko bedzie dobrze.
Heheh ja z lutego:) całe szczęście nie jestem aż taka stara jak ty:) a co do sukienki to na 99% będę miała angel giovani
http://moda.allegro.pl/suknia-slubna-giovani-angel-swarovski-crystals-i1666268218.html
jestem w niej zakochana, nawet mierzyłam ją tylko że w salonie była chyba na 180 cm a ja mam 164, ale mam nadzieję że znajdę jakąś osobę która miała tą sukienkę i była mojego wzrostu, bo szkoda mi 4 tysięcy na jedną noc.
Czarna, zakochałam się w Twojej sukience, wrrr, naprawdę. Jak nie rozglądałam się po internecie za sukienką to wydawało mi się że coś tam bez problemu znajdę, okazało się że to nie jest takie prostę

Bardzo podoba mi się
http://www.salonfirstlady.pl/dreamon2010/index.html

DREAMON - Annie,

teraz jeszcze ta Giovani Angel

Inne tematy z forum Sport

Sport (5 odpowiedzi)

Looking to offload my Zdrowit gym membership! 9 months left at only 139 zł. Think of the gains...

do góry