Widok

Młode Pary 2012 (część 4)

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, Dj Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A
8 czerwca - Jazzowa Panienka
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my idziemy na kurs u dominikanów w listopadzie i poradnictwo w grudniu albo tez listopad
mi miejsca noclegowe niepotrzenbe wszyscy są z tąd :)

a jest jeszce jakies fajne na nauki przedmalzenskie miejsce procz dominikanow w gdansku glownym?

ps EeMmAa - a jedliscie na jakims weselu czy tak noralnie w restauracji? bez okazji?
dziewczyny kiedy zabieracie się za poradnictwo itp?
sama zastanawiałam się nad Lukulusem i jedyne co mnie zniechęciło to brak pokoi noclegowych, a tak sala prześliczna jedzenie super :)
nauki przedmałżenskie robicie na czarnej? bo slyszalam sporo zlego- 10 tygodni po godzinie, a w głównym są 4 spotkania tylko :) ???
Super Madzia, że do nas dołączyłaś;)
zapomniałam dodać
proszę mnie zapisać na 28-04-2012 na godz 16 w kościele na MIckiewicza we wrzeszczu :)
hej
mogę się pochwalić ,że mamy kościół :)

Teraz sala, mamy na oku Soprano na przymorzu, Lukullus, Gooding i Zaścianek - wiecie coś na temat sal, macie może same tam???
rewelacja to się ciesze ze wszystko ok ja na razie nie wiem jaką suknie chce jedna miałam i przymierzyłam ,ale fason mi nie pasował (
Czujemy się naprawdę bardzo dobrze, zostały tylko 2 miesiące a może i mniej, już się nie mogę doczekać
Jak na razie nie mam głowy do tych całych ślubnych przygotowań, teraz przygotowuję się do porodu, remont domu, mega szybkie pisanie pracy mgr żeby mieć spokój jak mały się pojawi
jak tam mamusia się masz z dzidzią??
cześć
Witam czarna84
Ja się tylko boję o firmy dekoratorskie, bo ponoc niektóre trzeba tez rok wczesniej zamawiac :/ a zanim sie podejmie decyzje to jednak troche trzeba pochodzic i porozmawiac - a to zajmuje czasu. Jakos nie moge sie za to wziac :/
Ja mam tylko salę orkiestrę i foto to najważniejsze jak dla mnie, a z resztą planuję ruszyć w styczniu pół roku mi wystarczy na załatwienie tego wszystkiego.
czesc Olinka tak jak napisałaś miło mieć z głowy aby pod koniec nie mieć ciśnienia ,ale pewnie i tak bedzie ;-)
Spokojnie dacie rade :) ja się nakręciłam z tymi wszystkimi przygotowaniami przez to forum i dlatego wszystko tak szybko jest załatwione, ale spokojnie - jeszcze czasu a czasu :) aczkolwiek nie powiem - miło jest miec to wszystko z głowy
No to i ja dołączam :)
Ślubować chcemy 21 lub 28 kwietnia 2012

Jutro idziemy do kościoła, parafia Mickiewicza
potem sala - kilka już w pogotowiu ... i zaczynamy
jak tak patrzę ile już macie pozałatwiane to aż się boję... tylko 9 miesięcy mi do ślubu zostało :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeny jeny, jak czytam co tu moje miłe Panie wypisujecie to aż mi słabo się robi,

mamy tylko sale, DJ no i wiemy jaki kościół,a le nawet nic nie załatwiałam w tym temacie... a tu jeszcze foto, video i inne takie SZOK

ale mam obronę i jeszcze jeden egzamin poprawkowy i nawet nie mam czasu o tym myśleć
Vódka, Suknia, Wizaż... myślę że to w sumie trochę szybko, chociaż czas faktycznie czas tak szybko leci
Mój brat nagle wyskoczył ze swoim weselem które zorganizowali na październik, i tak jakoś myślę sobie że dopiero wtedy ruszę z galopem :)

Pozdrawiam
Suknia już kupiona :) ale nie przejmuj się - moja mama bardzo chciala przejsc się po sklepach i to byla pierwsza suknia którą mierzyłam, gdyby nie mama, wybrałabym się dopiero w październiku :)

Inne tematy z forum Sport

Motywacja w sportach górskich (17 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

do góry