Widok

Młode Pary 2012 (część 4)

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, Dj Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A
8 czerwca - Jazzowa Panienka
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny a mi nic się nie podoba.. byłam w Claudii w Żukowie, weszłam rzuciłam okiem i uciekłam.. zobaczyłam dużą rozkloszowaną suknie na manekinie z mnóstwem tiulu.. ojoj... jestem przerażona !!!
Czarna84 ładna ta Twoja sukienka byłabym wstanie się pokusić na taki model... :) jestem od ciebie wyższa o 4cm.. to plus, drugi to taki, że jesteśmy z tej samej miejscowości... a wielki minus to taki, że ja za mąż wychodzę dzień szybciej od Ciebie... :)
sorki Drosera niezauważyłam:)
buuuuuuuuuuuu :(:(:(. nieszczęście :(....musimy przełożyć slub :(...o całe dwa miesiące:(:(:(.... a juz na suwaczku tak ładnie wyglądało, te 10 miesięcy :(.. a teraz zrobiło się 12:(..Okazało się, że mój tata będzie wtedy w rejsie i musimy wszytsko poprzekładac:(
dobrze że tylko o 2 miesiące :)
Ja jestem w tej sukience zakochana, jest o dziwo bardzo lekka, ma 3 koła i bardzo wygodnie się w niej przemieszczać, bo łapiesz za to 3 koło i idziesz, a jak mierzyłam z 2 albo 1 to miałam problem, żeby złapać całą sukienkę. dla druhenki chcę taką samą tylko w wersji mini i jak fajnie wygląda. Jazzowa, gdybyśmy miały ślub w większym odstępie to spokojnie mogłybyśmy pomyśleć o tej samej sukience, bo jak się tiul porwie to krawcowa spokojnie naprawia:)
http://langoria.pl/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=40&func=viewcategory&catid=10
Żeby uciąć wszystkie dyskusje :-P W dniu ślubu będę miała 31 lat!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czuję , że jestem największą gówniarą ;P
Dosłownie ;d
Przynajmniej mamy fajną średnią :-))
Oj tam, oj tam ważne żeby wszystkie były szczęśliwe przed i po ślubie :P
Dokładnie:)
Dziewczęta, od ponad tygodnia jestem już po ślubie i mam do zaoferowania śliczną suknię Justina Alexandra 8465 w kolorze białym. Suknia piękna i baaardzo wygodna...może którejś wpadnie w oko, bo z forum widzę że duża część z Was już poszukuje sukni :)
image

image

image
To ja przebije którąś z dziewczyn która pisała, że w Rodzinie mówią, iż 1,5 roku bycia ze sobą i ślub to za mało... My 29.06 będziemy ze sobą równy rok ;) i w związku z tym taką datę chcieliśmy mieć na Nasz ślub ;D Czyli za rok 29.06 będziemy ze sobą 2 lata... U Nas na szczęście takiego problemu nie ma, że za szybko, za wcześnie itd :) My mieszkamy ze sobą, sami się utrzymujemy, sami rozwiązujemy Nasze problemy i w związku z tym nikt się do Naszych decyzji i życia nie wtrąca :) a wręcz przeciwnie, bardzo się cieszą, że się już zdecydowaliśmy na ślub ;)

Co do sukni, zaraz po obozach z Dzieciakami, czyli w drugiej połowie lipca będę jechała do Malborka, żeby obejrzeć i ewentualnie kupić dokładnie tą sukienkę, jak w linku poniżej ;)

http://forum.trojmiasto.pl/Poslubna-wyprzedaz-nawet-do-70-t117875,1,11.html

jestem w niej mega zakochana :) pozdrawiam!!
Bierze któraś z was ślub w kościele NMP Królowej Różańca = "okrąglaku" na przymorzu?
Nie było mnie tu tak dawno, że dopisałam się do starej wersji tego wątku przeświadczona, że jest najaktualniejsza :P niemniej jednak dziękuję za info, witam się ponownie i teraz się Wam moje drogie pochwalę, co na Nasz Dzień - 24 sierpnia mamy już zaklepane ;) będziemy ślubować w parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, wesele - w Domu Bankietowym Grinholc w Rumi, filmował nas będzie pan B. Lemke, fotograf znajomy, a gości i nas zabawi DJ Daja. :) Jeśli chodzi o kiecę to zdecydowałam się na wizytę u krawcowej i szycie na tzw. pierwsze wypożyczenie - jestem wyjątkowo niewymiarowa i bardzo wybredna więc tą wyśnioną i wymarzoną, na widok której serducho mi mocniej zabiło, odnalazłam w internecie na zupełnie przypadkowej stronie. Pochwaliłabym się Wam nią chętnie, ale obawiam się, iż mój narzeczony wyszpiegował mój nick na forum i przypadkiem mógłby ją zobaczyć :P pozdrawiam Was wszystkie, drogie Panny Młode 2012 i obiecuję się już udzielać;)
Jeszcze dodam, że obydwoje będziemy mieć po 26 lat :)
image
próba
image

zastanawiam się między tymi modelami
jeżeli chodzi o moją osobę, mi się bardziej podoba wzór nr. 2 ;) może dlatego, że jest bardziej zbliżony do klasycznych obrączek ;)

My chcemy mieć zwykłe, klasyczne obrączki tzn. z żółtego złota, półokrągłe na grubość 4 - 5 mm ;D
śliczne obrączki czarna84:) nr1 i nr2 cięzki wybór niewiem jak wyglądają na żywo, ja bym wybrała nr1 :)

Inne tematy z forum Sport

Sport (5 odpowiedzi)

Looking to offload my Zdrowit gym membership! 9 months left at only 139 zł. Think of the gains...

do góry