Widok

Młode Pary 2012 (część 4)

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, Dj Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A
8 czerwca - Jazzowa Panienka
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Olinka ,a kiedy kupujesz Suknie bo nie wiem kiedy się zabrać ??jedną przymierzałam suknie która mi się podobała ,ale po przymiarce mi nie leżała i odpuściłam szukanie
Ania Olejnik :) mnie będzie malować - czytałam o niej mnóstwo dobrego, dobre kosmetyki, makijaż bardzo trwały no i dojeżdża do klientki do domu :)
olinka ja biorę koleżankę ,która jest Florystką i stroi mój kościół parafialny na różne okazje i też będzie stroiła sale ,którą też już miała okazję dekorować wiec uff to mam z głowy ;-)
hej dziewczyny.. My mamy już następny krok za sobą, a mianowicie zespół.. uf.. pozostał mi do wyboru fryzjer oraz wizażystka... z tym drugim to mam mega problem, bo mój ślub jest w piątek.. a chciałabym aby Pani która miałaby mnie malować dojechała do mnie do domu.. znacie kogoś dobrego z okolic żukowa bądź kartuz?
My też się pobieramy 26 maja :) Jeszcze nie myślałam o drobiazgach dla gosci.

Kogo bierzecie do dekoracji sali albo kosciola???
Ja się również nad winietkami zastanawiam, no i nie wiem :P
Tak patrzałam na listę, całkiem sporo nas się zrobiło (zwłaszcza w miesiące letnie) :PP
Możesz dopisać mi salę - Chwila Spokoju Wierzchucino, już wcześniej pisałam, no ale w natłoku ludzi mogłaś nie zauważyć/zapomnieć. Wybaczam :D
My mamy ślub 26 maja 2012, juz jestesmy na liscie. Mamy juz sale , w sierpniu chcemy jechac zalatwic kucharke. Nie iwem kiedy zabrac sie za szukanie wizazystki i fryzjerki?? moze macie jakies sugestie?
Auto jedziemy zamawiac w tym tygodniu - Vipstars . Dla gosci znalazlam juz pomysl na allegro - cekoladki z rysunkiem i podziekowaniami cale z czekolady. Niby jesdzce duzo czasu ale boje sie ze nie ogarne wsyztskiego w pore.
my tez bedziemy mile winietki chociaz wiem ze niektorym gosciom to nie pasuje. Ja szczerze mowiac tez ich nie lubie ale nie mamy wyjscia z racji ukladu sali
szczerze mówiąc to niemam pojęcia czy robić winietki , u nas będzie ok 67 osób z tego 18 od mojego narzyczonego kompletnie ich nieznam gdyż my mieszkamy w trójmieście ale obecnie jestem poza krajem a jego rodzina ze szczecina . Jak myślicie dziewczyny , jak wy robicie sadzacie gości czy sami siadają gdzie chca:) pozdrawiam:)
szczęściara ostatnio rozmawiałam z ks i zapraszał w Listopadzie na rozmowę i zaklepanie terminu jaki mamy na Maj wiec z tym mamy czas ,a jeśli chodzi o video to oboje nie chcieliśmy wiec to nam odpadło .
Olinka no tablica powiem ci dobry pomysł każdy sie znajdzie przy stoliku z nr( wiesz jeszcze się taki nie narodził aby wszystkim dogodził ;-) )
my mamy salę i fotografa:) latem chcemy załatwić kościół, obrączki, alkohol. od października zaczynam wizyty w salonach;) wiem, że to szybko ale mam ograniczony budżet, jeżeli nic nie znajdę nowego w założonej cenie będę musiała poszukać czegoś używanego a na to trzeba czasu. zapomniałam dodać że jeszcze wideofilmowanie nam zostaje, mi nie zależy ale mój Męczyzna chce więc będzie musi sam znaleźć;)
a my będziemy robić winietki, mimo, ze cieżko jest pousadzać gosci tak by wszyscy byli zadowoleni, ale dlatego dzielimy sie i rodzice mojego M rozsadzaja swoja rodzine, moi rodzice naszą rodzine a my z M znajomych :) a to dlatego, że mamy okrągłe stoliki i inaczej będzie porazka jak sami ich nie rozlokujemy. A żeby każdy wiedział, kto gdzie siedzi, to bedziemy mieli przy wejsciu taka sliczna tablice z rozpiską :)
My mamy sale, zespół,foto,kosmetyczkę,fryzjera,wódkę,obrączki ,a co do Sukni nie mam pojęcia jaka ma być i nie wiem kiedy się za nią zabrać.Reszta po wakacjach .....
my chyba winietek nie bedziemy robić bo wiem z praktyki ,że ludzie ich nie lubią ,a co już macie zaklepane??
u nas też planujemy winietki ale chyba tylko dla najważniejszych gości czyli przy głównym stole. jak będziemy roznosić zaproszenia planujemy tez tym najważniejszym powiedzieć że będzie dla nich miejsce przy głównym stole... nie śmiejcie się ale mam uraz ;) byliśmy ostatnio na weselu u znajomych i u nich nikt poza światkami nie chciał siedzieć przy głównym, kilku gości nie dopisało a miejsca były potwierdzone (babcie, rodzeństwo i ciocie znaleźli sobie miejsca gdzieś dalej - bo weselej) no i młodzie mieli wolna przestrzeń ;/ potem wszystkim było głupio się przesiąść. na innej imprezie wszyscy się pchali do tych miejsc przy parze i zabrakło krzesełka dla babci która troszkę wolniej się poruszała. świadek musiał przepraszać i przesadzić jakąś ciotkę normalnie masakra ... dlatego też u nas będą winietki myślę też że nie ma potrzeby rozsadzać wszystkich za dużo z tym roboty no i wiadomo potem jak się komuś nie będzie podobało towarzystwo to zwali winę na nas;)
My wczoraj byliśmy klepać termin w kościele i zaklepaliśmy :P 21.01.2012, godz. 16:30 - fakt, że będzie ciemno ale jesteśmy na to przygotowani, już od dawna. Kupiłam wczoraj sukienkę :) oczywiście czekają mnie przymiarki i odbiór na początku października. Także teraz do końca wakacji nic już pewnie nie będziemy załatwiać. Muszę się teraz zająć moją pracą mgr :/
My kościół tez idziemy załatwić chyba w przyszłym tygodniu jak będzie czas no i dziś zamawiamy resztę ozdób do zaproszeń :)
No i co najważniejsze idę w przyszłym tygodniu zamawiać suknie :) już się tyle naoglądałam i namierzałam i żadna mi się tak nie podoba jak ta jedna więc nie będę dalej czekać ;) w salonie jej już nie więc nie mam wyjścia bo nawet na wyprzedaży jej nie dostane
no to już kościół załatwiony :) ksiądz powiedział, że to dużo za szybko :D ale juz przynajmniej z głowy:)

ostatnio też zrobiliśmy z narzeczonym zaproszenia (bez wkładek jeszcze) no i takie malutkie podziękowania za przybycie, które będą przyklejone do wykałaczki a ta będzie wbita w jakiegos cukierka :)

tak zastanawiam się nad winietkami.. ja bym wolała, ale luby nie;/ i chyba pozostaniemy przy tym, że dla tcyh najważniejszych gości będą wyznaczone miejsca :)

a jak u Was z przygotowaniami?:)
ale nas sie juz uzbierało :D:D

Inne tematy z forum Sport

Motywacja w sportach górskich (17 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

do góry