Widok

Młode Pary 2013 (część 12)

Wesele Temat dostępny też na forum:
MARZEC
31.03. ~olusia3472, Agata, Ślub: ? , Wesele: ? , Orkiestra: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf i Kamerzysta: Avmedia, Fryzura: Ola Czerwińska, Makijaż: Ela Skoczeń, Bukiety i dekoracje kwiatowe: Centrum Ślubu i Dekoracji, Suknia Farage

KWIECIEŃ
06.04. ~ Tinker Bell, Kościół Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywie,
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, zespół: Avinion, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
13.04. ~RheaS - Rhea i DonIgi,
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół WNMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: Paweł Dmochewicz
27.04. ~karmin - Karola i Mario, ślub: Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku,
27.04. ~Ania - Ania i Darek, ślub: kościół św. Jakuba Gdańsk-Oliwa, wesele - Ośrodek Wypoczynkowy Gdynia
27.04. ~rdw, ślub poza Trójmiastem

MAJ
02.05. ~lulka157 - L&S, Kościół - Matemblewo, sala - Wyczechowo, zespół BEST, foto-video Studio BEST, makijaż Magda Purchla
03.05. ~Mariolka - Mariola i Grzegorz, ślub: Parafia Chrystusa Zbawiciela - Gdańsk Osowa, Wesele: Dwór Kaszubski Magnat - Bojano; Oprawa muzyczna: Brygada S - Tomasz Pawlak.
04.05. ~Olla1 Kościół Św. Mikołaj ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
17.05 ~Pola - ... i ...Restauracja jest {?} Dj jest {?}, foto {?}
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura przyjaciółka
18.05. ~ Susanna - A. & J. - Kościół: Matemblewo, Restauracja Eureka, Makijaż - Anna Kardzis, Fryzura - Aleksandra Czerwińska , Dekoracje salonikkwiatowy.com.pl
24.05. ~CzekoladowaPralinka, Ewelina i Bolek, Kościół: Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Gniecki w Przejazdowie, Orkiestra Zespół Best, Fotograf Studio Best, Cukiernia Wenta z Wejherowa, makijażu: AJS Visage
25.05. ~Latte - Agnieszka i Maciek, Ślub: Klasztor Św. Anny Wejherowo, Wesele: Murat Reda, DJ Lech Radziun, fotograf: foto-off
25.05 ~k_karolina - Karolina i Piotr, Ślub: Kościół bł E. Bojanowskiego w Rumii, Wesele: Hotel Faltom,
25.05. ~Weronika,

CZERWIEC
01.06 ~Cheryl- A&K, Ślub: Kościół w Bolszewie, Wesele: sala "Amelia" w Zelewie, zespół "Odeon", fotograf: Radomir, kamerzysta: multimedia360
01.06. ~Dorota1985 Dorota + Michał, Ślub: Parafia Podwyższenia Krzyża Świętego w Gdańsku Chełmie, wesele: Lukullus
01.06. ~Tysia - Justyna i Piotr, ślub: Kościół NMP w Tczewie, Wesele: Restauracja Hacjenda w Tczewie, DJ: DJ Siwwy, Fotograf: Foto Ars, fryzjer-salon EFEKT, wizażystka-Sylwia Szulc
08.06. ~ patunia1990 - Kamil i Patrycja, Kościół: w Redzie Św. Antoniego, Wesele: Czardasz Luzino, Zespół: Kapela Muzycznego Niepokoju, Fotograf: Fotogrupa, fryzura, paznokcie, makijaż: koleżanka
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ślub: parafia p.w. Św. Franciszka z Asyżu, Wesele: Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Marcin Siemiątkowski, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie: ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Młodej (suknia, pończochy, bielizna, podwiązka zakupione w Irlandii Północnej)
08.06. ~Bobikowa - Olka i Grzegorz, Kościół : Parafia Matki Bożej Salentyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Drywa Dworek, DJ: DJ Cozy, Foto: koleżanka,
08.06. ~viki27 - Joanna i Dawid, ślub: Kościół Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, oprawa muzyczna Pani Karolina z zespołu "na niby", wesele- Ośrodek wypoczynkowy "BAŁTYK" Stegna, fotograf - inre Żukowo
08.06 ~Ola - Ola i Piotrek, ślub: Kościół Św. Bernarda w Sopocie, wesele: Restauracja Riwiera w Gdyni, fotograf: Betrisa, Dj Irek
14.06. ~etusia, Aneta i Krzysztof Ślub: Kościół w Św. Rodziny na Stogach, Wesele: Gospoda Gdańska,
15.06. Kasia i Adaś, Ślub: Kościół Św. Brata Alberta w Gdańsku. Wesele: sala Orchidea, Zespół Party
15.06. ~olaaa - Ola i Adam, ślub: Kościół parafialny Świętego Andrzeja Apostoła w Garczynie, sala: dwór Bajbuza w Garczynie, orkiestra: RHO, Fotograf: Piotr Połoczański, suknia: Agora 12-28 z Langorii
15.06. ~MonisxD - Monika i Arek, Ślub: Kościół pw Najświętszego Serca Jezusowego w Gdańsku Wrzeszczu, Wesele: Restauracja Hacjenda, Dj Fred, Fotograf P. Kamil Helmin z Koronowa, Suknia: salon "Beauty" w Gdańsku Wrzeszczu, Fryzura: ciocia, makijaż P. Elżbieta Skoczeń
15.06. ~agulaaa - Aga i Marcin, ślub: parafia św.Józefa w Tczewie, wesele: restauracja "Piaskowa" Tczew, zespół: LEPSI, fotograf: fotogrupa, kamera: hp video studio,
15.06. ~etka27 - Eta i Fiji, Ślub: Kościół pw. WNMP w Żukowie, Wesele: sala Orfeusz Kłosowo, Zespół: Nevada, Foto/Video: Krzysztof Miłosz, suknia: Studio AŻ
22.06. ~Freya - Kamila i Olaf, Kościół św. Trójcy w Gdańsku, sala bankietowa Elipsa w Stężycy, film: Bergman Studio, fotograf: Krzysztof Ziętarski, wizaż: Anna Stykała, fryzura: Aleksandra Czerwińska, oprawa muzyczna: Tomasz Pawlak & Alan Pastewski
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina
29.06. ~Lucy86 - Kasia i Paweł, Kościół św. Barbary w Gdańsku, uroczysty obiad: Malinowy Ogród, Fotograf: kolega

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
06.07. ~nela10 Nela i Mati, Ślub: ? , Wesele: Hotel Drywa w miejscowości Dworek, Zespół Tequila Band z Kwidzyna, Fotograf Fotogrupa, kamerzysta z Grupy Obiektywni
06.07. ~PatusiQ Patrycja i Mateusz, Ślub: Parafia św.Kazimierza Gdańsk, Wesele: Sala "Pod Łabędziem"w Gdańsku Kiełpinie
12.07. ~klaudia-cha Klaudia i Jan, Ślub: ?, Wesele: ?, Fotograf: ?, Dj: ?
13.07 ~11 - Karolina i Paweł, Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, fotograf: Fotoinlove
13.07.13 ~kasia-sis - K & M, kościół NSJ (kolegiata), Wesele Hotel Drywa, Fotograf Adam Burdyło, Kamerzysta: Irek Jezierski
13.07. ~Madziaaa
20.07. ~Siulowa7 Joanna i Adam, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi, Wesele: Pod Lipami, sala zielona, Zespół megaphone, Kamerzysta: Mirosław Szyca, Fotografia: Meronk Studio Fotografia, oprawa muzyczna: Inspirum
20.07. ~margolcia24 - Karola i Paweł,ślub: kościół św. Stanisława i Małgorzaty, Wesel: Restauracja Kameralna, DJ Kris;
20.07 ~`AgaMalaCzarna - Agnieszka i Krzysztof; ślub :kościoł św. Jerzego w Sopocie; wesele hotel Amber; fotografia: fotoinlove; video: Wedding-Films, orkiestra: Disco Inferno
27.07. ~ takaona, Kościół w Sianowie, Wesele: sala Wichrowe Wzgórze Chmielno, Fotograf: Fotolinea, Wodzirej/Dj - Jacek Ciesielski, fryzjer- Ola Czerwińska, makijaż- Monika Szczęch
27.07. ~Marta - Marta i Jacek, Ślub: Kościół św Doroty z Mątów, Wesele: Sala w Wyczechowie, zespół Agat (p. Krzysztof Chyła), makijaż prawdopodobnie Dagmara Ś.
27.07. ~Alicja_Damian, Ślub: Kościół Chrystusa Króla w Wejherowie, Wesele: Oycowa Zagroda w Gowinie, Zespół "Damnio", fotograf http://www.krawcywizerunku.pl, makijaż http://www.mosinska.pl/

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi , sala Japońska Łęgowo, fotograf: Maziarz, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime
03.08. ~agadam Agata i Adam, Ślub w plenerze przy Sali weselnej Trzy Dęby , fotograf- fotoinlove, wodzirej Merlin
03.08. ~chaton - Asia i Piotr, Ślub: Kościół Św. Franciszka z Asyżu-Emaus Gdańsk; Wesele Wanoga Chwaszczyno, fotograf Fotoinlove, orkiestra: Fides z Żukowa
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek, ślub: kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
10.08. ~maptus - M & J, ślub: kościół Cystersów Oliwa, Hotel Otomin, zespół REMANENT, hp.video-foto-studio.pl,
10.08. ~marlon ślub: kościół Cystersów, wesele: sala Soprano, dj Limahl, fotograf Wojciech Hintzke,
15.08. ~salabama - Ola i Paweł, ślub w WNMP w Żukowie, wesele: Orchidea Chwaszczyno, kapela: Jurek Band, fotograf i kamerzysta: studiogregor
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
17.08. ~ gabi1, Ślub w parafii Św. Jadwigi w Bojanie, wesele w Dworze Magnat w Bojanie, zespół Best, foto-video StudioBest, makijaz Anna Kardzis, fryzjerka Aleksandra Czerwińska, dekoracje Glorioza, suknia ElizabethPassion.
17.08. ~kijanka - Kinga i Bartek, ślub: Gdynia; Babie Doły; Wesele: Restauracja GOSIA, Kielno; Zespół: Zespół muzyczny z Pucka (para z Programu w TVN "Droga do Gwiazd")
24.08. ~kruszynka24, Ślub: Kościól św. Maksymiliana na Wzgórzu, Wesele: Restauracja Rewa, Zespół: 5 przesympatycznych panów;) Foto i kamera: naszestudio.pl
24.08. ~annaoj Ślub: Kościół w Wąglikowicach, Wesele: sala Osada Grzybowski Młyn w Grzybowskim Młynie za Kościerzyną, dj Adam z Kartuz, kamerzysta Zbyszek Kowalke i fotograf Piotr Mielewczyk z Gda.
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni
31.08 ~darlonek - Daria i Karol, ślub: Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego w Pruszczu Gdańskim, wesele: Zajazd Jawor, oprawa muzyczna: Dj Gucio, fotograf: Jarosław Ramult

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: Kościół Św. Wojciecha w Kartuzach, wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie, dekoracje i kwiaty FUNDECOR Jagoda Trzebiatowska, fotograf: MonaBlank , dj Alex z Olsztyna , makijaż: Dagmara Śrama
07.09. ~madziafi - Magda i Maciek, ślub: Kościół Bożego Ciała, wesele: Złoty Staw, zespół: Concord, fotograf: fotogra, kamerzysta: video-wspomnienia
07.09. ~Ptaszonka Ślub: Kościół św. Józefa w Gdyni, Wesele: Sala Biancas w Kosakowie
13.09. ~kamira, Ślub: Kościół w Cedrach Wielkich, Wesele: Cedrowy Dworek, fotograf: Fotogrupa, Fryzjer, kwiaty: świadkowa
13.09. ~Oli_AG, Ola i Michał, Ślub: Św. Pawła Apostoła Gdynia Pogórze Górne, Wesele: BIANCAS Kamera: VideoLaser , Kosemtyka: YourHeven , Dj Pan Jacek,
14.09. ~Nikusia86 - Weronika i Adam, Ślub: Parafia Świętej Trójcy na Dąbrowie, wesele: Kas Catering, DJ i Wodzirej Fabryka uśmiechu, fotograf: FotoGrupa, makijaż Anna Kardzis, Sukienka: salon"Agnes"
14.09. ~kika_ja, Wesele: Dworek Gościnny, Dj Eros
14.09. ~Sylwu - Sylwia i Tomek, ślub: kościół parafialny NMP Królowej Polski (Kolegiata Gdyńska), sala weselna: dom bankietowy Grinholc (Rumia), zespół: Coemi, fotograf: Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl/index.php, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video
21.09. ~Mika008 Monika i Mariusz, Ślub: Kościół Św. Ap. Piotra i Pawła w Pucku, wesele: VIS Jastrzębia Góra, Zespół: Manijoce, Fotograf: Anna Kudra, Kamera: Kamil Olszowy - Grupa Obiektywni, Obrączki: Nord Gold Władysławowo
21.09. ~mala1987 - Małgorzata i Krzysztof: ślub kościół Chrystusa Króla, sala weselna w Nowym Dworze Wejherowskim, muzyka: Dj Eros, Fotograf: Aleksandra Kwidzińska http://www.ak-slubnie.blogspot.com
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo
28.09. ~Liliput - Lidka i Robert, Ślub: Kościół Św. Antoniego w Karwii, Wesele: "Marmas" Jastrzębia Góra, zespół: Zespół: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf: Tdc Photography, Fryzura: Ciocia(Fryzjerka)
28.09. ~madlen83 - Magda i Michał: Folwark Dajak
28.09. ~agat_120 - Agata i Damian, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, zespół Remanent +na poprawinach Allabama, fotograf i kamerzysta: J&R Foto-Video, makijaż: p. Marta Miazga, fryzjer: Ola Czerwińska
28.09. ~Karola88 - Karolina i Radek, ślub: Kościół św. Krzyża (Gdańsk, ul. Mickiewicza), wesele: Pod Aniołem, zespół: Allabama, fotograf Fotodem
Wrzesień ~Indygo, ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl, makijaż: Różany Ogród http://rozany-ogrod.com/o-mnie.html , fryzjer: Gabriel w Gdyni, znajomy Dj, kwiaciarnia Mały Park
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
05.10. ~ BeataI-J Beata i Tomek, Ślub: Kościół w Strzebielinie, Wesele w Hotelu Czardasz w Luzinie, fotograf: naszestudio.pl, kamerzysta: antrakt.net, zespół Haker,
12.10. ~ shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video http://www.sartv.com.pl/, fotograf: Fotoinlove.pl, makijaż: Dorota Lipińska http://studio-lipinska.pl/ , obrączki: Goldex, kwiaciarnia SOTE, wódka Stock
19.10. ~ kasiaitak - Kasia i Karol, Ślub: Parafia pw. Świętych Apostołów Szymona i Judy Tadeusza w Chwaszczynie, Wesele: Orchidea w Chwaszczynie, Makijaż: Anna Stykała, fotograf: A.LABUHNprodukt,
26.10. ~Martinka2013 - Martyna i Oliver, fotografia: http://www.fotoinlove.pl , wesele Hotel Atena
26.10. ~Czachulka - Natalia i Arek, ślub: kościół w Wiślinie, wesele Cedrowy Dworek, zespół Concord
26.10. ~maniek-ma ślub: w Parafii Św. Wojciecha i Brata Alberta w Miechucinie, wesele: w Żabim Dworze w Ostrzycach,

LISTOPAD
23.11 ~Aga_Kr - Agnieszka i Marek, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, DJ: dj GUCIO, foto, kamera: sharkfotostudio

JUŻ PO:

STYCZEŃ
12.01. ~ KiD - Ślub: Kościół - św Barbary Gdańsk, wesele- restauracja Ołowianka, Dj- Maciek Ostanówko, fotograf-Marcin Gadomski, Auto-americanoldcars, kwiaty i wszystkie dekoracje-Glorioza, koordynacja-Wytwórnia Ślubów Aga Kudela,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
Czy może ktoś planuje ślub na lato 2013 bo mam do odsprzedania termin gdyż zaistniała trudna sytuacja życiowa. Całe wesele jest zorganizowane proszę o kontakt to udzielę więcej informacji xjustysiax@interia.pl
Dzięki dziewczyny! też tak myślę, że goście mogą sobie zapewnić transport sami, przynajmniej najczęściej tak jest. Myślę że najwyżej podpytam tych, którzy nie mają samochodu, jak chcą dojechać i postaram się zgadać z innymi, którzy mają wolne miejsca w samochodzie. I chyba jeszcze przejdę się przy okazji jakiegoś spaceru z kościoła na salę i zdecyduję. W sumie to czerwiec będzie, więc jest duża szansa na ładną pogodę, to można będzie ewentualnie przejść. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziewczyny, patrzę na wasze suwaczki i oczom niewierze! 3miesiące?
Ja nawet nie czuje że u nas zostało 5 miesięcy, to jakieś niewiarygodne...
Niedawno było 1,5 roku.

Latte, mam pytanie, Wasze wesele ma się odbyć w Muracie, wszystko w porządku? Krążą plotki że hotel ogłosił upadłość itd... Czy inne bzdurki.
Wesele się odbędzie? Nie macie żadnych problemów? Pytam bo myślałam tam o noclegu dla gości, no a poza tym z czystej ciekawości.
Magda- to akurat przesada, żeby nie organizować transportu skoro nie ma noclegu przy weselu 50km od miasta... W takiej sytuacji na jakąś 3 w nocy powinien być autokar zamówiony, to nie jest jakiś potworny koszt przecież w skali całego wesela.

Ja mam wesele jakieś 15 km od kościoła ale w mieście i się zastanawiam: Ponieważ nie mamy poprawin nie chcę zmuszać gości w niedzielę po weselu do wyprawy po auto zostawione pod restauracją. Myślę sobie, że albo zamówimy taksówki, albo autobus. Cenowo chyba podobnie wyjdzie. Powrót każdy we własnym zakresie - nawet można skm wrócić bo przystanek jest blisko. Poza tym prawie wszystkich mamy miejscowych, zagraniczni będą u rodziców i tak, dla paru osób trzeba będzie coś zarezerwować w okolicy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
My też będziemy ustalać kto z kim się zabierze żeby było najwygodniej. noclegiem też się nie martwię,bo gości z zagranicy przenocuję u rodziny :-)
Ja w ogóle nie czuję,że jeszcze 3 miesiące.. nie mamy jeszcze ustalonego tortu,ciast,kwiatów... dopiero za butami będę się rozglądać,za garniturem...wiecznie jestem przekonana,że jesteśmy w tyle :-P
indygo - ja tylko mówię, że na takim weselu byłam - każdy załatwia transport wg własnego uznania - i że ja nie czułam się jakaś urażona - od początku wiedziałam że transportu nie ma i jechałam po prostu autem, odwożąc przy okazji jakieś ciotki koleżanki z Gdańska ;)

a w przypadku wesela w centrum miasta to juz w ogóle sądze, ze to norma :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Magda- przeczytałam, że byłaś a nie że to Twoje wesele, spoko luz.
no wlasnie u mnie z noslegami jest ciezko. niestety tego samego dnia co mamy wesele sa 2 inne wesela , a pokoje zostaly wynajete bo w miescie jest tego dnia jakas konferencja ,k a niestety nasi goscie w wiekszosci maja ok.100 km do przejazdu ,ale jakaś mna sie nikt nie przejmowal jak mialam dojechac tyle samo km. wiec jakos sie nie przejmuje. zreszta nie wszyscy musze byc na weselu nawaleni. Tym co nie pija po prostu dam butelke wodki do domu. Zadnego wstydu czy problemu nie widze ze ktos sam musi dojechac czy nie bedzie pil na weselu.
Dziewczyny - któraś z Was wrzucała zdjęcie spinek do mankietów ,,I love my wife'' - czy macie może gdzieś link do tej aukcji?
http://allegro.pl/hit-promocja-spinki-do-mankietow-i-love-my-wife-i2885942594.html

sprzedaż zakończona, ale może znów będą mieli na aukcji
Oddam ulotki ze zniżkami z targów:

Elizabeth Passion 5% do 31 marca 2013
Agnes 10% do 31 marca na uszycie
Celebrity Bridal (3 szt) - suknia do 4tys - 1000zł rabatu na foto-video lub 300zł na zaproszenia, Powyżej 5tys obie promocje, powyżej 6tys dodatkowo 400zł na dodatki.
Aspena 10%
Video-photo Soffia 5% (3 szt)
Krawcy Wizerunku 15%
Ja kupowałam tutaj : http://allegro.pl/walentynki-i-love-my-wife-pudeleczko-wyprzedaz-i2984148253.html ale też widzę, że nie mają wystawionych.
Dziękuje dziewczyny - napiszę do nich :)
hej hej

z poprzedniego wątku jestem Wam winna wierszyk:)

Goście nasi ukochani!

Chcemy wszystkich ładnie prosić,
By nam kwiatów nie przynosić.
Stąd wiadomość ku publice:
Chcemy z winem mieć piwnicę!
Niekoniecznie z winnic słynnych,
Za to pełną winien słodkich
I w kolorach różnorodnych.
Wina włoskie czy też z Chile
Umilą nam wspólnego życia chwile

mielismy ponad miesiąc remontu, wiec z dostepem do netu było ciężko...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
szałowe są te spinki! czy sa jeszcze jakies inne wzory?
~takaona jak coś znajdę to dam znać :) z księdzem jeszcze nie rozmawiałam ale podejrzewam, że samemu trzeba sobie kogoś zorganizować
ja widziałam jeszcze: I love my dad, i z napisem po ang: ojciec panny młodej/pana młodego i drużba.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aga - witamy znowu z nami :-) długo Cię nie było i widzę, że nadrabiasz zaległości na forum :-) my w przyszłym tygodniu również zaczynamy remont sypialni więc też pewnie będę miała mniej czasu na wszystko :-)

Ostatnio mam imprezę za imprezą w każdy weekend nawet po dwie, do tego jutro jeszcze mam pogrzeb :-( zaraz remont i już święta ...... a sukienka dalej nie wybrana i poradnia nie zrobiona :-(

Dziewczyny polecam Wam bardzo fajną strone na "fejsie" :-) fajne pomysły na tort dekorację czy bukiety: http://www.facebook.com/AllAboutWeddingsAndHoneymoons?ref=stream

Jeżeli chodzi o wierszyki to mi się spodobał jeden już tutaj na forum podawany i przerobiłam go na to co chcemy dostac i wyszło:

Ci, którzy szczęście przyjdą dzielić z nami
Niech nie biorą kwiatów - te zerwiemy sami
Whisky, likier lub butelkę słodkiego wina
Niech dla Młodej Pary każdy w ręku trzyma.

Nie wiem tylko jak dopisać o pieniążkach zamiast prezentów ..... ja bym nie pisała w ogóle bo dla mnie to już takie oczywiste, że w dzisiejszych czasach daje się młodym pieniądze ale niestety mamy dużo takiej rodziny, która gustuje w pościelach ręcznikach itp. A szczerze mieszkamy ze sobą 3 lata i wszystko z tych drobniejszych rzeczy mamy a chcielibyśmy uzbierać na remont salonu i na meble bo tego nam brakuje i oczywiście na jakąs wycieczkę :-) Szkoda mi nawet pieniedzy gości wydanych na takie rzeczy bo ja wiem ze tego nie uzyje..... kupuja bez pytania a ja np. mam reczniki czerwone i czarne bo w takich kolorach mamy łazienkę a gość z kolorem może nie trafić, pościel mam 200x220 a zazwyczaj kupuja 160x200 której nie użyje :-) itd. itp.

Nie pytam Was o zdanie czy pisać czy nie pisać bo ten temat już był. My zdecydowaliśmy się, że napiszemy ale nie wiemy w jaki sposób to dopisać , żeby było grzecznie i krótko bo nie mam już za dużo miejsca na zaproszeniu :-) może macie jakieś pomysły ?? Nie musi to być wierszyk może jakiś zwrto grzecznościowy na ten temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mam coś takiego :
"Prezent to jest zawsze kłopot, Czy ma zegar być, czy robot?
By nie pisać długich książek młodzi proszą o pieniążek."

Krótko, zwięźle i na temat :)
W końcu i mi się zaczyna udzielać stres. Śniło mi się, że nie zdążyli mi uszyć sukni na czas i poszłam w czarnej. Mam nadzieję że to nic złego nie wróży :D

Któraś z was chciała zamawiać tort u jarzębińskich. Byłam się wypytać o szczegóły, sam tort się zamawia 2 tygodnie wcześniej ale co mnie zszokowało to to iż stelaż należy zamawiać 3-4 miesiące wcześniej czyli dla mnie już ostatni gwizdek!
do góry