Widok

Młode Pary 2013 (część 4)

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
KWIECIEŃ
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: jeszcze sie zastanawiamy, kamerzysta: nie chcemy, makijaż: jeszcze nie wiem :)

MAJ
04.05. ~Olla1 Kościół ? ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
17.05 ~Pola - ... i ...Restauracja jest {?} Dj jest {?}, foto {?}
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura - przyjaciółka

CZERWIEC
01.06 ~aniawwo1987 - Ania i Kamil,kościół w Bolszewie, sala bankietowa "Amelia" w Zelewie, orkiestra: "Odeon", kamerzysta: multimedia360,
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Katarzyna Formela, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej (suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
13.07 ~11 - Karolina i Paweł Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, foto Fotogrupa
13.07. ~Madziaaa

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, sala Japońska Łęgowo, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Ślub: Kościół Matarnia, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: kościół parafialny św. Piotra i Pawła w Chmielnie . wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie, ,
07.09 ~Mika2409 - Dominika i Michał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Casilla w Kębłowie, orkiestra: Odeon, fotograf i kamerzysta: Video-Film z Kębłowa
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo

Wrzesień - Indygo - , ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
12.10 ~shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video, makijaż: Dorota Lipińska, fotograf Fotoinlove.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam zamiar ruszyc na łowy na poczatku wrzesnia... chcialabym trafic na dobra promocje... Slub w maju wiec mysle, ze to odpowiedni czas, a poza tym chyba dluzej nie dam rady sie opanowac ;)
Ja za suknia będę się rozglądać na początku przyszłego roku. Ślub w październiku więc będę miała sporo czasu na poszukiwania i późniejsze poprawki. Obawiałabym się kupić suknie zbyt wcześnie. Bardziej zależy mi na butach, żebym wiedziała jaki odcień fioletu uda mi się dostać to wtedy wiedziałabym w jakim odcieniu szukać dodatków i ozdób.
Hahaha:) Ja też:) Ale czekam aż będę z narzeczonym;) Wtedy będziemy szaleć:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Może się uda :) Najlepiej to bym już wszystko kupila .
Jesteśmy kobietami;) Ciężko chyba będzie się powstrzymać od oglądania sukienek;)

Tyle, że ja w swojej jestem zakochana. Więc może bardziej skupię się na dodatkach do niej.

Ponieważ myślałam, by buty były w kolorze dodatków. Np. fiolet?? Ale nie wiem, póki co po prostu tak rozmyślam
A to jest jakiś pomysł, żeby po zakupie już nie oglądać kiecek :)
Genialne w swojej prostocie!
Hej dziewczyny ja jestem już po ślubie i sprzedaję moją sukienkę, może którejś z was się spodoba... link do ogłoszenia:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/delikatna-suknia-slubna-ogl5280319.html
Ja się przeprowadzam do Szkocji, więc nie będę mieć czasu oglądać się za sukienkami;)
Później już nie będę oglądać ... :) hehe
Ja mam ślub we wrześniu i chyba dopiero na wiosnę zacznę zaglądać do krawcowych.
Pisałam ostatnio że kupię buty we wrześniu, ale chyba się na to nie zdobędę. Jakoś wydaje mi się, że jak teraz zacznę kupować to 3 razy zmienię jeszcze zdanie i potem będę znów kupowała przed ślubem, bo coś do czegoś mi nie będzie pasowało.
Nie macie takich obaw, że później bardziej wam się spodoba inna sukienka?
No to świetnie :)

Muszę też uderzyć w jakiś salon :))
Moja sukienka już wisi;)

Ja odkupiłam sukienkę od koleżanki. Ona posiadała dokładnie taki krój jaki mnie interesował, w dodatku jak przymierzyłam to od razu powiedziałam, to jest to:)

Także wczoraj właśnie zamieszkała ze mną:)
Kiedy kupujecie suknie ? W tym roku jeszcze ? :))

Bo ja chyba mam taki zamiar :)
Narazie byłam w Elizabeth Passion, Marietta, Agnes i Farage, w Gdyni.
a jakie salony odwiedzacie ???
no właśnie tak myślałam :-) fajnie ... dzięki za informację :-)
Nowinki w sprawie sukni!

Byłam w kilku salonach i wcale nie są to pojedyńcze egzemplarze czy 2 sztuki (i tak wszystkie szyte są na miarę).

i co najważniejsze! Przymierzajcie nawet te które nie robią na was wrażenia!
Jeżeli chodzi o zaproszenia to my będziemy nagrywać zaproszenia na cd i planujemy je rozesłać w okolicach czerwca czyli ok 5 m-cy przed ślubem a później planujemy rozdać papierowe zaproszenia (w miarę możliwości osobiście) w wakacje najpóźniej 3 miesiące przed ślubem. Potwierdzenie będziemy chcieli do końca sierpnia a ślub 12.10.

Jeżeli chodzi o makijaż to w moim przypadku zostawiam to Pani Dorocie Lipińskiej , która malowała mnie już kilkakrotnie a pierwszy raz 10 lat temu na moją studniówkę i zawsze makjaż trzymał się całą noc.

Kolorostyka raczej ciemniejsze barwy bo w takich dobrze się czuję. Makijaż na pewno musi być tak zrobiony, żeby dobrze wyglądał na zdjęciach. Dodatki mam fioletowe ale z takim makijażem nie wiem czy zaryzykuje żeby nie wyglądać na podbite oko :-) chociaż jak na próbnym Pani Dorota coś wymyśli w tej tonacji będzie super a jak nie to może smoky eyes.
do Olla 1 :)
Twoja wymarzona cymbeline fado - rozmiar 34-36 - ivory za 900 złotych na allegro
http://allegro.pl/cymbeline-fado-kolekcja-2012-i2493274313.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co do makijażu, to na pewno bardzo ważne są trwałe kosmetyki, profesjonalne, słyszałam nawet o teatralnych, nie pamiętam nazwy. Dior, Chanel itp. to kosmetyki selektywne, a nie profesjonalne, więc nie gwarantują super trwałości.

Sprawdziłam, kosmetyki KRYOLAN
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry